- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.341
Selam canimselam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Böyle böyle duzelecek canim, hirsini almaya calisiyordur şimdi ama geçecek. Yarina bir şey kalmaz.İlkay
honored
buketcen
teşekkür ederim kızlar destekleriniz için
Yine konuştuk şimdi.Bu sefer normal konuştuk ama hala laf sokuyo banaYeri gelcek benim seni hiç arayamıycağım haller olcak o zaman nasıl olucak dedi.Bende dedim zaten ben ne yaptım ki sana gizli saklı bi iş mi çevirdim bişey yapmadım üzmeyelim birbirimizi dedim.Sonra konuyu dğiştirdik filan Neyse düzeliriz heralde.Başka seçeneğimiz mi var ki:26:
:)) ooof of herkesin derdi baska baskabizde bi sozlenip nisanlanaydik da keske dugun zamani belirleseydik :sikma canini derim:) sonucta illaki olacak bi zaman nisanlaisiniz en guzel zaman nisanlilikmis bence tadini cikarmaya bak derim!
Kizlaar bu belirsiz zamanlar sizleri biraz geriyordur haklisiniz.. kesinlesse daha rahat edecegim diye düşünüyorsunuz sizi cok iyi anlıyorumsadece biraz akisina birakmaya calisin inanin zamani gelince hepsi bir bir olur düğün günümüz dün gibi geliyor suan bana zaman akıyor, sadece bu konulari sürekli düşünmeyin sakin sakin o guzel önemli gunlerle ilgili planlar yapin, internette arastirmalar yapin daha guzel neler yapilabilir diye notlar alin bi deftere gördüğünüz yada akliniza gelen farkli fikirleri.. Çünkü insan o an geldiginde unutabiliyor
Nisanlilik çok çok güzel canim ama bir o kadar da zor bir dönem:)) ooof of herkesin derdi baska baskabizde bi sozlenip nisanlanaydik da keske dugun zamani belirleseydik :sikma canini derim:) sonucta illaki olacak bi zaman nisanlaisiniz en guzel zaman nisanlilikmis bence tadini cikarmaya bak derim!
Katiliyorum canim sana, su akar yolunu bulur derler ya.Su dönem hazırlık yapmak için en iyi dönem aslında.Kizlaar bu belirsiz zamanlar sizleri biraz geriyordur haklisiniz.. kesinlesse daha rahat edecegim diye düşünüyorsunuz sizi cok iyi anlıyorumsadece biraz akisina birakmaya calisin inanin zamani gelince hepsi bir bir olur düğün günümüz dün gibi geliyor suan bana zaman akıyor, sadece bu konulari sürekli düşünmeyin sakin sakin o guzel önemli gunlerle ilgili planlar yapin, internette arastirmalar yapin daha guzel neler yapilabilir diye notlar alin bi deftere gördüğünüz yada akliniza gelen farkli fikirleri.. Çünkü insan o an geldiginde unutabiliyor
Nisanlilik çok çok güzel canim ama bir o kadar da zor bir dönem
:)) kizlar takintilari herseyi tum olumsuzluklari bi yana birakalimda nasil bir surpris nasil degisik ve askerlerimizi mutlu edebilecek bisiler yapabiliriz onu dusunelim hadi var mi farkli bi fikri olan???
Ben de acemilikte gönderdiğim mektuplara sıkmıstımBen geçen mektup yazdım üstüne parfüm sıktım biraz klasik ama olsun-:)
Ben geçen mektup yazdım üstüne parfüm sıktım biraz klasik ama olsun-:)
Ben de acemilikte gönderdiğim mektuplara sıkmıstımçok şükür kendi aldı da bir sorun yasamadik ;-)
Nisanlilik çok çok güzel canim ama bir o kadar da zor bir dönem
Ya ben hiç sürpriz falan yapamam ama bi arkadasım 155 gün boyunca mektup yazmıştı hergün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?