- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.361
Tatlım hergün gönderdi toplu falan değil hergün okul çıkışı postaneye uğrardı
aynennn katılıorumm cnmm, güzellikleri de çk ama zor yanları da var benceeorta nokları bulmak bazen bayaa zorluooo
wawwwwwwwwwww supermissssss:) helal olsun vallaaaa cok mutlu olmustur aseri eminimmmm
Hiçte mutlu olmadı askerdeyken terketti arkadasımı mektuplarıda geri yolladı ve daha da kötüsü çoğunu açmamış bile-
Mesela dün yaşadım canım zorluklarından birini.Dün k.valideme gittim anneler günü için,bugün de memleketteydim anneme gittim.Annem niye ilk k.validene gittin dedi :26: asıl anneler günü bugün,senin yanında olmak istedim k.valideme gitmeden zaten olmazdı annecim dedim.Önceliği ona verdin ama dedi :26:
ne desem bilemedim
Mesela dün yaşadım canım zorluklarından birini.Dün k.valideme gittim anneler günü için,bugün de memleketteydim anneme gittim.Annem niye ilk k.validene gittin dedi :26: asıl anneler günü bugün,senin yanında olmak istedim k.valideme gitmeden zaten olmazdı annecim dedim.Önceliği ona verdin ama dedi :26:
ne desem bilemedim
Ay ben iiki uzaktayım yok ona gitti yok bana bi telefon konuşmasına bile atarlandım-((
Hiçte mutlu olmadı askerdeyken terketti arkadasımı mektuplarıda geri yolladı ve daha da kötüsü çoğunu açmamış bile-
amaa sen doğrusunu yapmışssnn cnm, ben de olsam öyle yapardım.. bugn annemle olurdum.. benim art kesinleşen düşüncm, nişanlılık uzun sürmemeli, kısa olucak hemen evlilik olucakk cnmm.. yoruo herkesi idare etmeye çalışmak cidden yoruo..
aaa inanmıorum nasıl bişey ya, çok acımazca olmuş.. ben de erkek arkadaşını askerdeyken terkeden bi arkadaşıma şaşırmıştım, en zor döneminde olmamalıydı die..
2 yil nisanli kaldik biz ve hic sevmedim o dönemi, heleki düğüne 2 ay kala olan zamani hic hic sevmedimen cok arada kalmalar o dönemde oluyor.. cok şükür ben atlattim.. insallah sizde en az hasarla atlatip kocalarinizla musmutlu yuvalarinizda oturacaksiniz kızlar
Valla gayet terketti bizde çok şaşırdık fazla değer vermiceksin işte
amaa sen doğrusunu yapmışssnn cnm, ben de olsam öyle yapardım.. bugn annemle olurdum.. benim art kesinleşen düşüncm, nişanlılık uzun sürmemeli, kısa olucak hemen evlilik olucakk cnmm.. yoruo herkesi idare etmeye çalışmak cidden yoruo..
2 yil nisanli kaldik biz ve hic sevmedim o dönemi, heleki düğüne 2 ay kala olan zamani hic hic sevmedimen cok arada kalmalar o dönemde oluyor.. cok şükür ben atlattim.. insallah sizde en az hasarla atlatip kocalarinizla musmutlu yuvalarinizda oturacaksiniz kızlar
Evet gerçekten yoruyo ve ben 5 ayda yorulldduummm
cnmm eşya, ev konusunda fln da arada kalmaa olurr dimii aslnda işin zor kısımları onlar mıı
bzm de altı ay olduu amaa askerlik olmasaa cidden haziranda fln evlenirdmm, uzatmazdmm..
bzm de altı ay olduu amaa askerlik olmasaa cidden haziranda fln evlenirdmm, uzatmazdmm..
Nişanlın çalışıyor mu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?