351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar selam nasılsınız ben cok kötüyüm askerim aradı dün gece 2 tane gerizekalı firar etmiş ! Sanırım 2-3 ay carsıları kitlencekmiş (((
Allahım ne gerizekalı insanlar var ! Nolur dua edin kızlar kitlenmesin carsısı (((

Şeymacım aramız biraz düzeldi gibi.Dün ben yatıyorum dedikten sonra kontrol etmek için gibi beni tekrardan aradı gece Bu biraz üzdü beni ama bölüğe geldim de bide burdan ariyim dedim diyo.Neyse iyi yapmışsın sesini duymak iyi geldi filan dedim bende artık başka bişey demedim.Soğuk konuşuyo benimle ama bana yine de kıyamıyo "seni çok seviyorum" diye kapatıyo telefonu sürekli yine Ama soğuk eskisi gibi değil Bilmiyorum ne zaman düzeliriz...

İlkaycım vallahi böyle şeylerde verilen tarihlere hiç inanmamak lazım...Bizde 2sene önce mutfağımızı yaptırmıştık.Bize dedilerdi abi bu iş 2 max 3 haftaya biter dediler.Ne zaman bitti biliyo musun 3 ay sonra yaz bittiğinde bitti Ki babam yani sözünü sakınan bi insan da değildir sürekli telefonda sövüyodu sayıyodu öyle yüzsüz olmuşlar ki umursamıyolar gülüp geçiyolardı yaa Aman vallahi evde inşaat özellikle oturuyoken zor iş yani

cnmmm hakkatenn tuhaf tip çok, onlarn çarşısı kitlense hiç suçu olmayanlar çıksn çarşısınaa onlarn suçu ne sankii.. sen ii düşünn cnmm inş kitlenmezz, ne zmn belli olcakmışş

Kızlar bi sıkıntım var benim bana yardımcı olun bu konuda nasıl davranmam gerekiyo sizce:26:
Şimdi haftasonu misafirimiz gelicek bi kız arkadaşımız.O da öğrenci.İlk defa geliyo ve gezdirmek lazım tabi evde mi oturtcaz sürekli kızı:26:
Neyse..Geçen günden biliyosunuz yanlış anlaşıldığım ve hala bu tavır sürdüğü için nasıl davraniyim sizce.Ben de çıkarım sonuçta kızı gezdiricez filan yabani gibi evde mi oturucam sürekli.Bakarım duruma göre bi gün çıkarım bi gün çıkmam filan ama ne diyim erkek arkadaşıma:26:
O şimdi laf eder bana.Sen hiç asker bekliyo gibi değilsin geziyosun diyo bana Nereye geziyorum ev okul yapıyorum ya Şimdi bide böyle olunca akşam filan çıktığımızda ben tavır yicem laf yicem kavga edicez bide belki.Ki kendisi diyo normalde yabani olma tabi sende çık ama abartma diye.Ne diyim sizce o beni aradığında dışarı çıkıcağımız zaman filan.Nasıl yaklaşiyim:26:

cnmmm hakkatenn tuhaf tip çok, onlarn çarşısı kitlense hiç suçu olmayanlar çıksn çarşısınaa onlarn suçu ne sankii.. sen ii düşünn cnmm inş kitlenmezz, ne zmn belli olcakmışş

Onların askerligi zaten uzuo ama diğerlerinin sucu ne ((
Bilmiomki yarın belli olur sanırım
Of ya

Canım ne olurs olsun sakın yalan söleme
Laf arasında sölersin arkadasının gelecegini
Gezdirmek lazım ama pek cıkasım yok nabsamki ayıp olur dimi gibi bişe diebilirsin hani yoklama babında
Sevgilini en iyi sen tanıosun sonucta

canim bence aradiginda izin iste... normalde istemessen bile iste.. o onun egosuna iyi gelir. de izin vermessen cikmicaz. iziiin vermesse yapcak birseye yok. bence. bu dönemde daha bi anlayisli olmiz gerekiyor ben öyle yapiyorum

Ayrica kizlar bu ara cok gelemedim. sürekli ödevimle ugrastim bu gün verdim... anca kurtuldum. demin sevdigim aradi uzun uzun sohbet etdik... cook iyi geldi

Canim kirklarelindede firar oluyor surekli .. onlar alisti heralde kitlemediler esimin carsisini gecen hafta senin askerinde cikar insallah

Aksam esime anlattim koltukcuyu nasil kayarladigimi onun uzerinede nasil 3 ay vadeli 12 ay taksit yaptirdigimi, kredi kartini onun taksidine kitledigimi anlattim ayni bu sekilde aferim kiz valla beni gectin laflara bak hele laflara dedi hosuna gitti

cnmm bence de önceden söyle haberi olsun, hattaa çıksam mı fln dersin, bana sorarsan son gün söyleme emrivaki gbi algılayıp kızabilir de..

Canim bence ilk konusmanizda sadece haftasonu arkadasinin gelecegini soyle.. ikinci arayisinda napsak acaba hicte bi yere cikasim yok tam zamaninda geldi bu kiz yaa de onu nerelere gotursem falan diye fikrini sor.. onun fikrini sorman hosuna gidecektir cikmayin oturun diyemiyecegine gore cikip gezin diyecektir sende yapmak istedigin seyi ona soylettirmis olursun

Son düzenleyen: Moderatör:

3 tane dediğim şöyle ki o ales puanımla 3 başvuru yaptım. biri zaten tezsizdi 1 yıl sürdü. öğretmenlik için. diğeri islam hukuku,(2 yıl) diğeri de din psikolojisi.(tez dönemindeyim.) 5 senedir okuyorum. din psikolojisinde tezimi bitirmedim daha. eşim gidince bitirecektim aslında ama yazacak güç bulamadım kendimde. alesin çalışılacak bir yanı yok ki canım. paragraf ve anlam sadece. bilgi sormuyorlar. zaten matematiğe de zaman kalmıyor. mantık sorularında alıştırma yapabilirsin belki. ben ilk sınava girdiğimde kaç soru olduğunu bile bilmiyordum. ne sorulduğunu hiç bilmiyordum. 87 almıştım. benim alanım sözel olduğu için sadece mat 1 çözüyorum. kesinlikle zaman yetişmez imkansız. neredeyse her soruya 1 dakikadan daha az zaman harcadım ama mantık sorularında takılıyor insan. insanın beyni patlıyor. insani bir yanı yok. bu sınavda sadece 19 matematik çözebildim ama tüm mantık sorularını yaptım. oradan fark atarım diye umut ediyorum.

benn btrdimm cnm yüksek lisansı, sen hangi alanlarda yaptınnn

yukarıda yazdım canım. şu an din psikolojisindeyim. ama açık öğretim psikolojiye başlayıp, dikey geçişle örgün eğitime geçmeyi düşünüyorum. açık öğretimde bir şey öğrenilmez zaten. o da en az 5 yılımı alır herhalde. benimki hastalık. tedavisi de yok galiba. :44: ösym'nin tüm sınavlarına giriyorum. annem bıkmıştı en son. evlenince geçecek sandı. işin kötüsü eşimin de aklına girdim. yarış yapıyoruz şimdi. yurt dışı görevi de çıkabilir eşime bir iki yıla kadar. gidersek aslında orada yeni bir bölüm okusam diye hevesleniyorum. bağımlılık belki de bilmiyorum. :44:

sen hangi alanda yaptın canım?

Son düzenleme:
berbt bi gn gecrdm.askerm baylmis sabah serum takmslar bundan ta 5de habrm oldu( ankaraya derse gtmk icin blet almostm sbh ofsdeki pcm coktu isler yetsmedi icin askermle disari ckp konusamadim el gbi konustm yanimda patron vardi askm dua et iyilesmm icn nolur dedi kapatti icme oturdu((( isler bitmedi otobusi kacircam baktm yarm saat var bileyi.aldigm sube ye ileri aln dedm almadilar terminale gttm kavga ettim agladm (( kacak bi bayn a esgalm cok benzedigi icin terminalde pols klubesne alndm sorgudan sonra biraktilar (( ve 2 saat sonra yoldayim

cnm sen baya abartmışsın ne güzel yuvanı da kurmuşsun yüksek lisansını da yapmışsın niye tekrar tekrar uğraşıyorsun boşuna canını sıkıyorsun :) okumakta kolay değil ki bir sürü dert ödevi sınavı tezi hazırlanması ben sıkıldım daha ünv yeni bitiyor senin maşallahın var tebrik ediyorum :)

caanim ya kiyamam ben sana cok gecmis olsunnn.... berbat bir durum vallah

sagl cnm askerm defslarca aradm ama ulasamdm sesi gtmyo kuladan perisan haldeym bgn btn aksilkler beni bldu((

canim olur öyle birdaha olmasin insallah. serum almasida iyi tamam bayil,asi felaket bende yerle bir olurdum seni cok iyi anlyiorum. ama canim söye düsün serum ona iyi gelcek simdi.... hem yarin en gec arar. ozaman anlatirsin durumu. iyce sorustutursun nasilmis diye

Televizyon izliyorum mesela.. Benimle bilgi yarısmasında dalga gecen kimse yok.. Dizi izliyim diyorum.. Kimse benimle oyuncuları cekiştirmiyor.. Sonra kitap okuyayım diyorum.. Kimseye 5 dakika sonra ufff hadi uykum geldi uyuyalım diyemiyorum.. Uyuyayım diyorum.. Sağ yanım boş.. Dokunabileceğim kimse yok.. İşe gideyim diyorum.. Sensiz o yol hiç çekilmiyor sevdiğim.. Gidiyorum bazen odana baskasını görünce içim burkukuyor.. Dahili hattını bile arayamıyorum.. Hayatımın her yerindeymişsin be askım.. Sensiz hiç birseyin tadı yok.. Özleminden ölüyorum..

((((( ayyy caniiiimmm cok cok cok buyuk gecmisler olsun kiyamam yaa hem sana hem askerine ayri ayri uzuldum(( insallah yarin cok daha guzel bir gun olur canimmmm

(((((((((( ooooooooooof of yuregimi dagladin be cnmmm ben de cooooook ozledim(( bide sevgilimin 1-3 nobeti var taaa karslarda( buz gibi hastaa oof of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…