- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.501
berbt bi gn gecrdm.askerm baylmis sabah serum takmslar bundan ta 5de habrm oldu( ankaraya derse gtmk icin blet almostm sbh ofsdeki pcm coktu isler yetsmedi icin askermle disari ckp konusamadim el gbi konustm yanimda patron vardi askm dua et iyilesmm icn nolur dedi kapatti icme oturdu ((( isler bitmedi otobusi kacircam baktm yarm saat var bileyi.aldigm sube ye ileri aln dedm almadilar terminale gttm kavga ettim agladm (( kacak bi bayn a esgalm cok benzedigi icin terminalde pols klubesne alndm sorgudan sonra biraktilar (( ve 2 saat sonra yoldayim
sagl cnm su an hasta ve elm kolm bagli dayanamiyrm
kıbrısda kısa dönem askeri olan varmı benim sevgilim ayrıldı askerden önce o yüzden hiç bilgi alamıyorum kıbrısda asker olanların durumları nedir yardım edin lütfen..olmayan sevgilinin safagını sayıyorum ama onu cok özledim durumunuda bilemiyorum cok üzülüyorum..
kıbrısda kısa dönem askeri olan varmı benim sevgilim ayrıldı askerden önce o yüzden hiç bilgi alamıyorum kıbrısda asker olanların durumları nedir yardım edin lütfen..olmayan sevgilinin safagını sayıyorum ama onu cok özledim durumunuda bilemiyorum cok üzülüyorum..
uzme kendini canim( bizim guclu olmamiz lasim ki onlara moral verelim tek dayanaklari bizleriz orada (( benim sevgilim de biliyosun karsta ( cok hasta oksurmekten artik ciger kalmadi (( o halde 1-3 nobete cikicak dondurucu sgukta birazdan ( bide gittiginden beri hic yemek yemediler orada ( sadece pide gibi bisey soyluyorlar bu gece saat 9 bucukda ancak yiyebildi dusun kahvalti yok ogle yemegi ya bir tost yada kantin kapaliysa sadece bir top kek ( aksamda taa 9 bucukda 2 kir pidesi hergun ayni cok dayanacagini sanmiyorum (( birde carsamba gunu araziye cikacaklar durmadan yagmur yagiyor camur vicik vicik (napcaklar orda blmiyorum cok kotu durumlari bizim iyi olup moral vermemiz sart ((
Televizyon izliyorum mesela.. Benimle bilgi yarısmasında dalga gecen kimse yok.. Dizi izliyim diyorum.. Kimse benimle oyuncuları cekiştirmiyor.. Sonra kitap okuyayım diyorum.. Kimseye 5 dakika sonra ufff hadi uykum geldi uyuyalım diyemiyorum.. Uyuyayım diyorum.. Sağ yanım boş.. Dokunabileceğim kimse yok.. İşe gideyim diyorum.. Sensiz o yol hiç çekilmiyor sevdiğim.. Gidiyorum bazen odana baskasını görünce içim burkukuyor.. Dahili hattını bile arayamıyorum.. Hayatımın her yerindeymişsin be askım.. Sensiz hiç birseyin tadı yok.. Özleminden ölüyorum..
canim bnm allah sabr versn bu forumda kibrista askeri olanlar die bi topicvar oraya bak istersen
ya isinmadimi orda hala hava bu nne ya. benim askerimde acayip öksürüyor herkes öksürüyor dedi neden acaba ya. ama orda haya ates gibi. ilac alamamismi?
( aldi canim aldi ama alsa neye yararki ac susuz uykusuz nereye kadar ayrica kava hala ayni (( buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ne alaka ya anlamiyorum. simdi sinirden neleeer söyleyesim var. susuyorum
sormaaaa... ne bu adamlar onlara emanet... asker bunlar. esir degil . ne hakla böyle davraniyorlar((((((((((( ben de anlamiyorum cidden :S neden bu kdr ilgisizler bilmiyorum
berbt bi gn gecrdm.askerm baylmis sabah serum takmslar bundan ta 5de habrm oldu( ankaraya derse gtmk icin blet almostm sbh ofsdeki pcm coktu isler yetsmedi icin askermle disari ckp konusamadim el gbi konustm yanimda patron vardi askm dua et iyilesmm icn nolur dedi kapatti icme oturdu ((( isler bitmedi otobusi kacircam baktm yarm saat var bileyi.aldigm sube ye ileri aln dedm almadilar terminale gttm kavga ettim agladm (( kacak bi bayn a esgalm cok benzedigi icin terminalde pols klubesne alndm sorgudan sonra biraktilar (( ve 2 saat sonra yoldayim
sormaaaa... ne bu adamlar onlara emanet... asker bunlar. esir degil . ne hakla böyle davraniyorlar
sormaaaa... ne bu adamlar onlara emanet... asker bunlar. esir degil . ne hakla böyle davraniyorlar
((((bilmiyorum bu sekilde nasil verim bekliyorlar onu da bilmiyorum bak bi arkadasimizin askeri bayilmis bzimkiler zaten hasta dermanlari yok her an onlarda dermansiz kalabilir bu sekilde devam edecegini sanmigorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?