- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.521
((((bilmiyorum bu sekilde nasil verim bekliyorlar onu da bilmiyorum bak bi arkadasimizin askeri bayilmis bzimkiler zaten hasta dermanlari yok her an onlarda dermansiz kalabilir bu sekilde devam edecegini sanmigorum
kesinlikle haklı bir isyan kızlar revire bile 4-5 kişiyi geçmemesi gerekiyrmuş gitcek hasta sayısının ve haftada 3gün gidiliyormuş nişanlımın olduğu yerde... ee daha fazla hasta varsa nolacak kim kalıcak diyorum yapıcak bişey yok böyleymiş kural diyor bende bi sinir oldum anlatamam sanki eziyet görmeye gittiler
kesinlikle haklı bir isyan kızlar revire bile 4-5 kişiyi geçmemesi gerekiyrmuş gitcek hasta sayısının ve haftada 3gün gidiliyormuş nişanlımın olduğu yerde... ee daha fazla hasta varsa nolacak kim kalıcak diyorum yapıcak bişey yok böyleymiş kural diyor bende bi sinir oldum anlatamam sanki eziyet görmeye gittiler
Canım ne olurs olsun sakın yalan söleme
Laf arasında sölersin arkadasının gelecegini
Gezdirmek lazım ama pek cıkasım yok nabsamki ayıp olur dimi gibi bişe diebilirsin hani yoklama babında
Sevgilini en iyi sen tanıosun sonucta
canim bence aradiginda izin iste... normalde istemessen bile iste.. o onun egosuna iyi gelir. de izin vermessen cikmicaz. iziiin vermesse yapcak birseye yok. bence. bu dönemde daha bi anlayisli olmiz gerekiyor ben öyle yapiyorum
Ayrica kizlar bu ara cok gelemedim. sürekli ödevimle ugrastim bu gün verdim... anca kurtuldum. demin sevdigim aradi uzun uzun sohbet etdik... cook iyi geldi
cnmm bence de önceden söyle haberi olsun, hattaa çıksam mı fln dersin, bana sorarsan son gün söyleme emrivaki gbi algılayıp kızabilir de..
Canim bence ilk konusmanizda sadece haftasonu arkadasinin gelecegini soyle.. ikinci arayisinda napsak acaba hicte bi yere cikasim yok tam zamaninda geldi bu kiz yaade onu nerelere gotursem falan diye fikrini sor.. onun fikrini sorman hosuna gidecektir cikmayin oturun diyemiyecegine gore cikip gezin diyecektir sende yapmak istedigin seyi ona soylettirmis olursun
deme öyle cnm Allah yardım eder biz duamızı eksik etmeyelim gittikleri gibi gelicekler bize...
çarşı izinleri varsa cnm aktara falan gitse öksürük için bişeyler verir mutlaka ilaçtan daha etkili hemde zararsız ya da kantinde ıhlamur falan yok mu acaba içse o da iyi gelir öksürüğe rahatlatır biraz
deme öyle cnm Allah yardım eder biz duamızı eksik etmeyelim gittikleri gibi gelicekler bize...
çarşı izinleri varsa cnm aktara falan gitse öksürük için bişeyler verir mutlaka ilaçtan daha etkili hemde zararsız ya da kantinde ıhlamur falan yok mu acaba içse o da iyi gelir öksürüğe rahatlatır biraz
(( canim ilac aldi iciyo ama gecmiyo anlamadim ((( kantin valla bi acik bi kapali olup olmadigi mechus acik olursa sukrediyoruz oglenleri tost yiyo aciksa degilse kek ( bana ben iyiyim skinti yok diyip duruyo ama bence acik vermmk ve beni uzmemek icin soyluyo ( simdi nobete cikicak iste bende gtmeden once son gunlerde gydigi tshirtunu yollamisti bana ( onu giydim kokusunla 3 e kdr beklicem ( nobeti btince uyucam (((((
Nişanlım revirci olduğu halde 1 hafta sonra bugün çıkabildi kendisi revire,artık öksürmekten konuşamıyordu bileöksürdüğünü duydukça içim parçalanıyor sağlık hizmetleri berbat,yemekler yenecek gibi değil,ortam zaten belli adamların en verimli çağında boş boş tutuyorlar onları en ilkel şartlarda
yazık ya çarşı izni var mı cnm varsa alıp kendi yapsın sallama çay ama daha iyidir en azndan çözüm üretmeye çalışyıorumda mantıksız bi yerde mantıklı bir çözüm ne kadar işe yarar onu kestiremiyorum şu anya bende dedim cay ic dedi hamide icemiyorum zehir olsa daha icilir birsey olur.
(( canim ilac aldi iciyo ama gecmiyo anlamadim ((( kantin valla bi acik bi kapali olup olmadigi mechus acik olursa sukrediyoruz oglenleri tost yiyo aciksa degilse kek ( bana ben iyiyim skinti yok diyip duruyo ama bence acik vermmk ve beni uzmemek icin soyluyo ( simdi nobete cikicak iste bende gtmeden once son gunlerde gydigi tshirtunu yollamisti bana ( onu giydim kokusunla 3 e kdr beklicem ( nobeti btince uyucam (((((
yazık ya çarşı izni var mı cnm varsa alıp kendi yapsın sallama çay ama daha iyidir en azndan çözüm üretmeye çalışyıorumda mantıksız bi yerde mantıklı bir çözüm ne kadar işe yarar onu kestiremiyorum şu an
(
sormaaaa bende bakamiyorummm... gördükce icime ates düsüyor... allah bizede nasip eder insallahallahim ya 349larn safagi sadece 1 valla gordkce agliyorm(((
benimki de revirci cnm ordan biliyorum içim acıdı vallahi ne diyeceğimi bilemedim çok yazık boşuna demiyorlar erkekler askerde değişeme uğruyor diye bu şartlarda kim gitse değişir heralde....
carsi izni son cumartesi vaardi sonra o olaylar oldu reyhanlida kilitlendi. cumartesi gelen cumartesi yani zaten artkik acemi birligimiz bizimde bitiyor... tunceliye gidiyor. ordada olmicak olsun o bitirsin alsin teskereyi ben onu ellerimle iyilestircem. zaten diyor geldigimde beni karsilamaya gel. ben ona bakaarim
Bir de adam diyormuş ki,sigara içiyormusun? nişanlımda içiyorum ama son 2 gündür sadece 2 tane içtim çok çok azalttım demiş,içersen öksürürsün tabi sebep belli demiştamam onunda etkisi vardı mutlaka ama eskiden de içiyordu hiç böyle öksürmüyordu ve azalttığı halde devam ediyor detaylı muayene etsene be adam,karşındaki can vicdan ve mantığı esamesi okunmuyor orada
Ben de bakamıyorum 349ların topiğine bugündarısı başımıza inşallah,ne güzel hayırlsıyla kavuşuyorlar askerlerine.
Sevdiğim orada hasta,koşulları kötü,özlemden içimiz ezildi artıkVe ben hiçbir şey yapamıyorum
Hepinize iyi geceler kızlar,bu gece moralim çok bozuk
Bir de adam diyormuş ki,sigara içiyormusun? nişanlımda içiyorum ama son 2 gündür sadece 2 tane içtim çok çok azalttım demiş,içersen öksürürsün tabi sebep belli demiştamam onunda etkisi vardı mutlaka ama eskiden de içiyordu hiç böyle öksürmüyordu ve azalttığı halde devam ediyor detaylı muayene etsene be adam,karşındaki can vicdan ve mantığı esamesi okunmuyor orada
seni görmek ilacı olacak ztn cnm hiç bişey yapmasan sarılsan yeter ona
offf gelseler artık ne bitmez askerlikmiş başkası gidince anlamıyodum bi gittiğini bide geldiğini biliyordum bizde niye öyle olmuyor gittiler ama hala gelemediler
varya duydukca tüylerim diken diken oluyor. ne bicim doktor bunlar. biz onlara canimizi emanet etdik. bu neee. bu adamlar nasl koricak vatani. allah askina ya bukadarda olmazki. nisanlin iyi sairli. benimki o an cezayida düsünmezd iverirdi cevabi. allahim ya. deli etcekler beni. sanki bunlar orda basladi sigaraya hani benimkide iciyor hemde az degil. ama bunca yildir tnaiyorum onu böyle öksürdügünü ilk defa duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?