351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

((((bilmiyorum bu sekilde nasil verim bekliyorlar onu da bilmiyorum bak bi arkadasimizin askeri bayilmis bzimkiler zaten hasta dermanlari yok her an onlarda dermansiz kalabilir bu sekilde devam edecegini sanmigorum

kizlar varya benim sevgilim cooook agir calisyordu zaten askere gitmedende. bazen gece 3 saat uykuyla haftalarca calistigi oluyordu. isten kacmaz öyle cabukda yorulmaz. ama bu cok farkli. mantik yok. tmm zaten aramiyorum mantik. ama adamlar tekrarliyorum esir degil. ya anlamiyorum anlayamiyorum. bbiz onlar yan gelsin yatsin demiyoruzki. sadece insan gibi yemek versinler. cok seymi sitiyoruz. yemekleri dogru olsa bunlar zaten güclü kuvetli adamlar yani. mantiksiz.

Nişanlım revirci olduğu halde 1 hafta sonra bugün çıkabildi kendisi revire,artık öksürmekten konuşamıyordu bile öksürdüğünü duydukça içim parçalanıyor sağlık hizmetleri berbat,yemekler yenecek gibi değil,ortam zaten belliadamların en verimli çağında boş boş tutuyorlar onları en ilkel şartlarda

cnmm bence de önceden söyle haberi olsun, hattaa çıksam mı fln dersin, bana sorarsan son gün söyleme emrivaki gbi algılayıp kızabilir de..

Ayy kızlar canımsınız yaa sağolunn
Yani ben zaten söylicem canım kız arkadaşımız gelicek filan diye.Nasıl bi tavır sergilesem şimdi çıkıcam dışarı diye bana tavır yapıcak diyodum ama İlkay dediğin gibi derim artık
Geri direkt benim arkadaşım değil yani ev arkadaşımın arkadaşı ortak bi arkadaş sayılır yine de.Yine de diyebilir diğer kızlar gezdirsin sen otur evde diye:26: Oturcaz bakalım öyle deyince napalım:26: Bakalım nolucak bu hafta sonu.Bi kriz daha yaşamayız umarım

ya bende dedim cay ic dedi hamide icemiyorum zehir olsa daha icilir birsey olur.

(( canim ilac aldi iciyo ama gecmiyo anlamadim((( kantin valla bi acik bi kapali olup olmadigi mechus acik olursa sukrediyoruz oglenleri tost yiyo aciksa degilse kek( bana ben iyiyim skinti yok diyip duruyo ama bence acik vermmk ve beni uzmemek icin soyluyo ( simdi nobete cikicak iste bende gtmeden once son gunlerde gydigi tshirtunu yollamisti bana( onu giydim kokusunla 3 e kdr beklicem( nobeti btince uyucam(((((

Şeyma çok üzüldüm bu arada geçmiş olsun canım:26: Sıkma canını nolur sen destek ol sevdiğine...

İnşallah yakın zamanda iyileşir de sağlıklı sıhhatli sesini dinlersin sevdiğinin..Rahatlarsın böylelikle

birlikte nöbet tutmakmis ask dicez canim napalim... onlar orda nöbetde o yatak batar. uyku haram olur zaten

benimki de revirci cnm ordan biliyorum içim acıdı vallahi ne diyeceğimi bilemedim çok yazık boşuna demiyorlar erkekler askerde değişeme uğruyor diye bu şartlarda kim gitse değişir heralde....
ya bende dedim cay ic dedi hamide icemiyorum zehir olsa daha icilir birsey olur.
yazık ya çarşı izni var mı cnm varsa alıp kendi yapsın sallama çay ama daha iyidir en azndan çözüm üretmeye çalışyıorumda mantıksız bi yerde mantıklı bir çözüm ne kadar işe yarar onu kestiremiyorum şu an

cnm psikolojikte olabilir bu öksürük bazı insanlara farklı yansır snra batı da büyüyüp yetiştiyse doğu bünyesini zorluyordur ben bile şehirden köye gittiğimde hasta oluyorum onlarında olması normal de insan gibi muamele görmemeleri anormak aç aç eğitim mi yapılır kargoyla bişeyler göndersen alırlar mı ki içeri ne biliyim poğaça falan en azndan bi süre idare eder ya da paketli tekli ekmekler var paket açılmadığı sürece bişey olmuyor onlardan falan aç kalmasından bunlar daha iyi seçenek sanki

carsi izni son cumartesi vaardi sonra o olaylar oldu reyhanlida kilitlendi. cumartesi gelen cumartesi yani zaten artkik acemi birligimiz bizimde bitiyor... tunceliye gidiyor. ordada olmicak olsun o bitirsin alsin teskereyi ben onu ellerimle iyilestircem. zaten diyor geldigimde beni karsilamaya gel. ben ona bakaarim

benimki de revirci cnm ordan biliyorum içim acıdı vallahi ne diyeceğimi bilemedim çok yazık boşuna demiyorlar erkekler askerde değişeme uğruyor diye bu şartlarda kim gitse değişir heralde....

Bir de adam diyormuş ki,sigara içiyormusun? nişanlımda içiyorum ama son 2 gündür sadece 2 tane içtim çok çok azalttım demiş,içersen öksürürsün tabi sebep belli demiştamam onunda etkisi vardı mutlaka ama eskiden de içiyordu hiç böyle öksürmüyordu ve azalttığı halde devam ediyordetaylı muayene etsene be adam,karşındaki canvicdan ve mantığı esamesi okunmuyor orada

hepinize tsk ederm camlarm dua edn hemen iyilessn asiri iltihap varmis ;(( seytan diyo ankarada in kocaeli otobusune bin

seni görmek ilacı olacak ztn cnm hiç bişey yapmasan sarılsan yeter ona

offf gelseler artık ne bitmez askerlikmiş başkası gidince anlamıyodum bi gittiğini bide geldiğini biliyordum bizde niye öyle olmuyor gittiler ama hala gelemediler

varya duydukca tüylerim diken diken oluyor. ne bicim doktor bunlar. biz onlara canimizi emanet etdik. bu neee. bu adamlar nasl koricak vatani. allah askina ya bukadarda olmazki. nisanlin iyi sairli. benimki o an cezayida düsünmezd iverirdi cevabi. allahim ya. deli etcekler beni. sanki bunlar orda basladi sigaraya hani benimkide iciyor hemde az degil. ama bunca yildir tnaiyorum onu böyle öksürdügünü ilk defa duyuyorum

Ben de bakamıyorum 349ların topiğine bugün darısı başımıza inşallah,ne güzel hayırlsıyla kavuşuyorlar askerlerine.

Sevdiğim orada hasta,koşulları kötü,özlemden içimiz ezildi artıkVe ben hiçbir şey yapamıyorum

Hepinize iyi geceler kızlar,bu gece moralim çok bozuk

iyi geceler kuzu.... rüyanda mutlu günleri gör insallah... orda avunuruz bari

cnm ne muayenesi adam uzaktan bakıp ilaç yazıyormuş hatta gidene verilen ilaç belliymiş aynı ilacı verip duruyrlarmış nette biraz araştırdımda yazanlar bunlar... saçma sapan düzen yorum bile yapamıyorum artık
hiç içmesin cnm belki düzelir o zaman stres üztüne sigara daha kötü oluyordur belki böyle

aynen öyle... oda bana sarildigi an tüm bu özlem üzüntü endise hersey gidicek. bir kez sarilim kokusunu icime cekim. dermanim o benim.... dimi bende sasiriyorum sonra etrafimdakiler aaa bir ay gecmis bile diyor... diyorum bir ay gecmis bilemi bana yillar gibi geldi. demek bakin bizde ayniydik. insan anlamyior kenid yarisi gitmeyince

Sürekli telkin ediyorum canım telefonda sabret diye yoksa gelemez öyle haksızlıklara.Benim bu durumdan korktuğumu bildiği için,senin için susuyorum diyor

Bir de nöbet tuttu akşam üzeri,nöbetten önce 1 saat istirahat vermiş doktor git dinlen diye.Beni aradı sonra dinlenmeye gidecekti,10 dk sonra tekrar aradı.''Aklıma geldi yağmur yağacak gibi dışarı çıkacaksın şemsiyeni unutma sakın''diye aradım dedikoğuşa kadar gitmiş,aklına gelmiş o kadar yolu geri dönmüşo halinde bile benimle ilgili her ayrıntıyı düşünüp,oradan yardımcı olmaya çalışıyor ama ben hiçbir şey yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…