351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

canım bende evimin konsept rengine karar verdim turkuaz-kahve-bej bu renklerle butunluk sağlıycam

benim her odam farklı salonumda pudra ve krem var, oturma odamda az kırmızı az beyaz ve daha çok gri var, yatak odamda mor var, boş odamda yani bebek odamda açık mavi ve vizon var, mutfağımda kırmızı beyaz gri

cnmm güzell düşünmüşssn, bnde salonu mor ve gri düşündm, oturma odası da bej koltukk renkli renkli minderler olarak kafamda tasarladım.. yatak odası için renk düşünüorum şimdii
hmm baya cıvıl cıvıl olcak senn ev o zaman tatlım ama dikkat et fazla renk tehlikelidir.uyum yaratmak zor ve riskldir uyumu yaratamazsan acayp göz yorucu olur mesela mor ve gri iyi çünkü mor canlı gri sakin bir renk eee tasarımcı tavsiyesi dinleyin yoksa poponuza yine şaplak

hee sakallıyı biliyom iyi fikir:) valla bana kalsa bütün marketleri evin mutfağını götürürüm ama içeri alırlar mı yani bu kadar şey içeri sokamazsın diyolar mı mesela..kızzlar bilen var mı?

alırlar canım, manisada almışlardı, burada kesin alırlar bence

:1
senin fikirlerin çok önemlii cnmm tasarımcıı görüşüü alcamm tabikii mor ve gri baya hoş duruoo cidden, oturma odası bayaa renkli olcakk gbiii sade koltuk ama renklendrcm iştee bej koltuk üstüne ne renk minderler hoş olurrr

sevdiceim kahve ve bej naturel tonları çok seviyor ben hem canlı hem huzur verici olan turkuazı çok seiyorum en fazla 3 renk olmalı evde tabi bu bnm zevkime göre ma bize tasarım ilkelernde öğretilen bu biliyorum.asıl renk 2 tane kahve ve turkuaz arada sıkıcılığı önlemek adına bej kullanacağım ve retro tarzı yapmak istiyorum ama o mobilyalar çook pahalı:44:

benim her odam farklı salonumda pudra ve krem var, oturma odamda az kırmızı az beyaz ve daha çok gri var, yatak odamda mor var, boş odamda yani bebek odamda açık mavi ve vizon var, mutfağımda kırmızı beyaz gri

cnmm mutfakta kırmızı çok hoş oluo çok beğeniorumm senin ev de cıvıl cıvıll o zmnn dimii

benim her odamın kendine özel rengi var göz yormuyor tatlım ben seviyorum, mesela ev hediyesi bi süs eşyası getiriyorlar, hangi odamın rengine uyuyorsa onu orada değerlendiriyorum tek renk olsa kullanamam

cnmm beğendiğin mobilyalarıı başka yerde yaptrrsan daha ucuza gelir mi acabaa

canım dediğim gibi kendine 3 renk belirle.taktik bu eğer evinde sıcak bi hava istiyosan tam mor uygun değilde kırmızıy yakın mor daha iyi sıcak samimi bir hava için: kırmızı-turuncu-sarı ağırlıklı renk uyumu olabilir bunlar yakın renkler, zıt renk armonisi içinde mor sarı uyumu aykırı ve uyumlu bir secim.huzurlu bir ortam için mavinin sakin tonları biraz yeşil araya hareket katmak için mürdüm renk secenekler rasında olabilr.

cnmm mutfakta kırmızı çok hoş oluo çok beğeniorumm senin ev de cıvıl cıvıll o zmnn dimii

evet farklı renkler var tek pişman olduğum oturma odası .. kırmızı yerine turkuaz kullansaydım keşke diyorum ama olsun artık böylede seviyorum, köşe takımımı ben kısa kenarına ben uzanıyorum uzun kenarı da kocam uzanıyor başını dizlerime koyuyor ayyy özledim uzun kış akşamlarında evimizde oturup çay içmeyi, televizyon seyretmeyi

benim her odamın kendine özel rengi var göz yormuyor tatlım ben seviyorum, mesela ev hediyesi bi süs eşyası getiriyorlar, hangi odamın rengine uyuyorsa onu orada değerlendiriyorum tek renk olsa kullanamam

ayrı odalardan bahsetmedim kuzucum aynı odadaki renk uyumunu demştim aynı odada fazla renkle yapılan tasarımlar bazen çok güzel olabiliyo ama tutturmak lazım onu ondan bahsetmiştim.

aynenn cnmm tam mor değil kırmızıya yakın bi renk aslında tam adı yokk o rengnn nişanlım da inşaat malzemesi fln işi yapıo, renk uyumlarını brz ondan da alıorumm o konuda baya yetenklii kendisii amaa dediğin renkler de aklımaa yattı cnmm saoll cnm benm

:)
ne güzel canım yaa inşallah.. onu keman çalarak bir aşk şarkısıyla karşılarsın heheh

olsnn cnm bak eylül de gelicekler inş, önümüz kış olcak, siz genee uzun kış akşamlarnda oturup çayınızı içeceksnz..

ayrı odalardan bahsetmedim kuzucum aynı odadaki renk uyumunu demştim aynı odada fazla renkle yapılan tasarımlar bazen çok güzel olabiliyo ama tutturmak lazım onu ondan bahsetmiştim.

aynı odadan bahsediyorsan, çok doğru kuzucum ben en çok salonumu seviyorum, pudra krem ve vizon(az) yumuşacık hepsi

:)
ne güzel canım yaa inşallah.. onu keman çalarak bir aşk şarkısıyla karşılarsın heheh

geldiği gün ona minik bi konser veririm

olsnn cnm bak eylül de gelicekler inş, önümüz kış olcak, siz genee uzun kış akşamlarnda oturup çayınızı içeceksnz..

inşallah kuzum ya "eylül çabuk gel kız buraya, burda hepimiz senin gelmeni bekliyoruz "

olsun ilkayim kisinin sevdigi ynnda olunca zaten hersey ask rengi no problem yani )) buket bn kayseriye gectgmde netten sana begendgm mobilualari gsterim :) birbrmzden fkr alalim evet eylul gelmezse poposuma saplk atcam bu arada tekrar kayserye donyrm asti de terhis olms askerler vardi bakakaldm

hani bize terhis ya at şaplağı da gelsin eylül cadısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…