351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

vallaa mı 4 gün tatiller mi hakkatenn serbestler mi.. askerde öyle bişey var mı ııııııııııııııııı

bebişim kurban bayramına kadar terhis olmuş oluyorlar zaten ramazan bayramında ordalar tabi :26: ama ben atlayıp gideceğim yanına

:))ayy ilkaycığım ve kader ortaklarım iyi ki varsınız

sende iyi ki burdasın tatlım
eşim dün "o foruma neler yazığını çok merak ediyorum, geldiğimde tek tek okuyacağım" dedi bin sayfayı geçeriz ki o kadar sayfayı nasıl okuyacaksa bende "çarşı izinlerinde internet kafede oku" dedim "oldu, bi sürü erkeğin içinde kadınlar kulübü okuyayım da göreyim günümü" dedi

cnmm hiçç gülceğim yoktuuu benimki de merakta anlatıorum bazen, geldiklernde gizli gizli bakarlar artıkk

cnmm hiçç gülceğim yoktuuu benimki de merakta anlatıorum bazen, geldiklernde gizli gizli bakarlar artıkk

ben genellikle sizlerin askerlerinden gelen haberlerden bahsediyorum da, sen neler yazıyorsun çok merak ediyorum diyor .. biz pek duygusala bağlamıyoruz da telefonda, eşim üzülüyor öyle konuşunca konuyu değiştiriyor hemen moral veriyor bana ve kendisine :26: sanırım duygularımı merak ediyor buraya yazdığımı düşünüyor

aynen yaa ben bile bikaç gün girmeyince 40-50 sayfa ilerlemiş olyo okuyamıyorum hepsini nasıl okuyacaksa
yaa ama okumasınlar bu bizim aramızda bişey şimdi böyle dersem daha da gizli bişeymiş gibi olacak merak uyandıracak heh

senin askerin nerde canım :26: bizde böyle olmaz umarım. ben haziranın 14 üne bilet alacağım bugün, onu evci iznine çıkarmak için :44:

Erzurumda canım. tamamen komutanın verdiği keyfi karar. umarım sizde olmaz. hadi nişanlıları geçtim ama evlilere evci izni verilmemesi kadar saçma bişi yok. :18:

bana bir kere şöyle demişti, sen aradığımda ağlasaydın, hep çok kötü olsaydın, inan burdan kaçmayı düşünürdüm çünkü ben burda çok zayıfım.. sen ii konuştuğunda, üzgn olmadığında ben de güçleniorum o yüzden ben de genellikle yaptıklarımdan, çevremizde gelişen olaylardan bahsediorumm

okurum dediğine inanmıyorum zaten, şimdi boş ya orda geldiğinde de kafası öyle edvam edecek sanıyor, nasıl işleri olacak kimbilir

Erzurumda canım. tamamen komutanın verdiği keyfi karar. umarım sizde olmaz. hadi nişanlıları geçtim ama evlilere evci izni verilmemesi kadar saçma bişi yok. :18:

nişanlılar askerini evci iznine çıkaramıyor zaten tatlım :26: umarım bizimkinin orda olmaz.. zaten orası sürgün yeri olduğu için böyle kısıtlamalar yapamıyorlar .. eşim "adamlar zaten arızalı bari bi iki gün gitsinler başımızdan diye düşünüyorlar burda" dedi :26:

bende öyleyim.. daha hiç duygularımdan bahsedemedim.. o bunun hep önüne geçmeye çalışıyor iyi de oluyor yoksa çok ağlardım telefonda .. bizde hep olaylardan bahsediyoruz yatağımızın yanına günlüğümü koydum, uyumadan önce yazıyorum içimdekileri, ne kadar çok üzüldüğümü ağladığımı,o gün kötü neler yaşadığımı

kızlar, işimle ilgili bir araştırma yaparken aklıma bir şey geldi evimize bir "düş panosu" hazırlayacağım içine eşimin çok beğendiği arabanın bi resmini asacağım, benim çok beğendim bir evin resmini asacağım ve tatlı bebiş resimleri koyacağım içine yani olmasını hayal ettiğimiz herşeyin resimleri orada olacak ve biz o panoya bakıp hayal kuracağız ve bir gün kısmetse hepsine ulaşacağız bu panodan eşime bahsetsem mi yoksa evimize döndüğünde sürpriz mi olsa

sadece büyük hayaller olmasın, daha kısa sürede elde edebileceğimiz hayallerimizde olsun ki motivasyonumuz kırılmasın

Ben laptop duvar kağıdı yaptım öyle hayallerimizle.Ne düşünürsen onu çağırırsın,düşüncesine çok inanırım.Ve gerçekleşiyorlar yavaş yavaş bence süpriz olsun tatlım

Ben laptop duvar kağıdı yaptım öyle hayallerimizle.Ne düşünürsen onu çağırırsın,düşüncesine çok inanırım.Ve gerçekleşiyorlar yavaş yavaş bence süpriz olsun tatlım

benimde aklımda sürpriz olması var tatlım ama acaba bu onu orda motive eder mi diye de düşünmeden edemedim neyse söylememeyim geldiğinde evimizdeki değişiklikleri tek tek bulsun

çokk süperr fikirr ben söyleemezdmm sankii gelincee görsün diee ama tam da emin olamadm şimdii genelde sürprizleri bozup hep nişanlıma anlattığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…