351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Uyuyan güzel masalı 125 günlüğüne hepimizin başına gelse ne güzel olur. bi kalksak ki askerimiz gelmişşşşş

keşke bi uyusam sonra gözlerimi açtığımda onu görsem yanımda uyuyor olsa tıpkı eski günlerdeki gibi :26: şimdi her sabah sağ tarafımda o boşluğu görüyorum bi anda nerde olduğumu da neden yalnız olduğumu da bilemiyorum

evttt cnm haftayaa perşembe akşam uçağı ilee gidiorummm dört gün kalcamm cnmm iki gün birliğe gtcm, bir gün de çarşısı var bide öyle gtcm, sen ne zmn gtcn karar verdn mii

4 gün mü süper bizim haziranın 12sinde nikah yıldönümümüz aynı zamanda benim doğumgünüm (aynı gün olmasını istemiştik) hafta içi gidemeyeceğimden 14 haziranda(cuma günü) dilekçe vereceğim askeriyeye onu evci çıkartmak için, o gün 5 te çıkabiliyormuş, pazar günü 5 e kadar benimle

Son düzenleyen: Moderatör:
amaclari vatani bekletmek ama kisa donem die edebldkleri kdr eziyt ediyolar sanki kendi lrinn hicmi evlatlari yokki ( bizde o safagi gorelm artk dogam gnes die bagirmak haykrml istyrm

aynen canimmm (( gece konustuk bizde ama 2 kelime de bir oksuruyo(( bugun bir arkadasi carsiya gidecekmis ona ilaclarina ek biseyler daha aldiracakti bende ihlamurda aldir askim dedim( soylicekti ama bugun aramadi henuz cok yogunlar(( yarin sabah araziye cikiyolar kars ta hem soguk hem her yer vucuk cicik camurmus durmadan yagmur var napcaklar orada cadirda ya ac sussuz ustelik soguk ve hastalar((((((((((((((

oooo kzlar super bende 25 mayis askerimin dogum gunu gitmek istiyorum ama biz evli degiliz hala sevgiliyiz evci cikarabiliyomuyum ki ben acaba((? bilginiz varmi bu konuda kizlar

canım boğaz pastili de aldırsın bi dahaki sefere :26: bende çok kötü öksürüyorum 2 gündür her dakika derinden derinden:26: pastil biraz daha iyi geliyor :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
oooo kzlar super bende 25 mayis askerimin dogum gunu gitmek istiyorum ama biz evli degiliz hala sevgiliyiz evci cikarabiliyomuyum ki ben acaba((? bilginiz varmi bu konuda kizlar

canım malesef :26: annesi babası evli olan bi erkek kardeşi birde eşi evci iznine çıkartabiliyor:26: sen git yanına haftasonu, bir gün yerinde ziyaret edersin ertesi günde çarşı izninde görüşürsünüz olmaz mı, sen orda bi gece kalırsın

cnmm çokk ii düşünmüşssn onu da kutlamışş olursnzz :) üç kere evci izni oluomuşş, nişanlım da ailesini aramış haziranda gelin beni evci çıkarın die iki gün ikinize de çok ii gelckk, 10 haziran da bizim sözlendiğimz gün ona denk getirelm dedk ama olmadıı

hadi yaaa((((( ooof of aynen artik oyle yapacagiz bi saate bile raziyim yeterki gorebileyim ozlem hat safhada bide bizim sartlar cok kotu aklim hep onda( karsa luleburgazzdan gidecegim:S cok uzakk ama 1 gunlugune gtmek degil bir saatligine bile olsa raziyim yeterki o iyi olsun goreyim :)))

evet size de çok iyi gelecek ben ramazan bayramında da gideceğim ya hazır tatil, iş yerine eyvallah etmek zorunda kalmam, hemde yalnız başıma bayram geçirmek istemiyorum bekar değilim annemlerle bayram ziyareti yapmak istemiyorum, evliyim ama kocam yok kayınvalidelerle de ziyaretler yapmak istemiyorum

evtt cnmm onu ii düşünmüşssn, bayramda gidersn beraber olursnzz, eşin olmadan birilerinin evine gtmek de üzer seni bayramda, diğer izni o zamana ayarlarsınız, snr da zaten baya az günleri kalıoo dimii

imkanın varsa git tabi canım ya çok iyi geliyor, özellikle askerler için iyi geliyor kısa bi sürede olsa seni görüyor, askeriyeden farklı konuşmalar yapabiliyor seninle, geçmişi sensin, güzel günleri hatırlatıyorsun ona kısa bi mola oluyor ve iyi geliyor bence

aynen canim imkanim yok gibi ama yaratmaya calisacagim:)))) tabii o da evci cikamayacagini ogrenince buyuk ihtimalle gelme dcek orada tek basina birakmam dicek kesin biliyorum ben onu ( akli daha cok bende olacak ordayken ... ama bakalim artik durumlari haberdar ederim sizede

evtt cnmm onu ii düşünmüşssn, bayramda gidersn beraber olursnzz, eşin olmadan birilerinin evine gtmek de üzer seni bayramda, diğer izni o zamana ayarlarsınız, snr da zaten baya az günleri kalıoo dimii

bayramdan sonra 1 ay kadar kalıyor geriye canım ben bi iki kere de günü birlik gitmeyi düşünüyorum, sadece pazar günü görebilecek gibi, işten izin almama gerek kalmadan gider geliveririm

üzüülme canım yya üzülmen için demedim ben onu:26: çok dua edelim belki olurrr:) jet gibi geçer bu günler hehe

bayramdan sonra 1 ay kadar kalıyor geriye canım ben bi iki kere de günü birlik gitmeyi düşünüyorum, sadece pazar günü görebilecek gibi, işten izin almama gerek kalmadan gider geliveririm

cnmm giderken birşeyler götrcn mii, ben de kurabiye poğaça fln bişeyler yapıp gtsem, orda yer arkadaşlarıyla die düşündmm amaa içeri alırlaar mı acaba

cnmm giderken birşeyler götrcn mii, ben de kurabiye poğaça fln bişeyler yapıp gtsem, orda yer arkadaşlarıyla die düşündmm amaa içeri alırlaar mı acaba

canıım bence götür ya çok güzel olur ben de yetiştirebilirsem götürmek istiyorum. fakat sadece cuma iş çıkışı vaktim var evde bişeyler hazırlamak içinnn:26:

üzüülme canım yya üzülmen için demedim ben onu:26: çok dua edelim belki olurrr:) jet gibi geçer bu günler hehe

uuff yapabileceğimiz bişey yok ki aslında :26: zaman zaman kabullenemiyorum evde ki yalnızlığımı .. sanki markete gitti de onu bekliyorum :26:

bazende olsun diyorum gitti ama en azından geleceği gün belli .. okulu bitti sonunda ya bitmeseydi hala okuyor olduğu için ne zaman gideceği belirsiz olsaydı :26: aferim kocişime, düğün hazırlığı demedi bitirdi okulu geçen sene

canıım bence götür ya çok güzel olur ben de yetiştirebilirsem götürmek istiyorum. fakat sadece cuma iş çıkışı vaktim var evde bişeyler hazırlamak içinnn:26:

evtt cnmm ya güzel olur, kendi de yer arkadaşları da yerr hepsi faydalansın sen de yapabildiğin kaadar yaparsın cnm yapamaadığını hazır da alabilirsn, sevdiği bi yer fln varsa ordan. bir arkadaşının annesi hazırlık yapmış, kek fln vermiş çocuğa orda yersnz die otobüste üstüne oturmuş kekin poğaçanın hiç bişey yiyememişlerr hem güldüm hem üzüldüm hallerine

cnmm o telaş ile ii bitrmiş okuluu hakkaten büyük başarıı, ben kesin bitiremezdm okula uğramazdım bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…