- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.581
cnmm giderken birşeyler götrcn mii, ben de kurabiye poğaça fln bişeyler yapıp gtsem, orda yer arkadaşlarıyla die düşündmm amaa içeri alırlaar mı acaba
biz manisadayken yanına gittiğimize götürdüğümüz kurabiyeleri arkadaşları için içeri almışlardıburda da alırlar, geçen çarşıya çıktığında arkadaşlarına halley alıp dağıtmıştı .. senin kurabiyeleri de alırlar merak etme ben de kurabiye ve börek yaparım annesine de sarma yaptırırım
cnmm o telaş ile ii bitrmiş okuluu hakkaten büyük başarıı, ben kesin bitiremezdm okula uğramazdım bilee
aynısını ben düşündmm, annesine sarma yaptırcam bndediğerlerini ben hallederim zatenn
ne ben ne kendisi ne ailesi .. kimse inanmıyordu okulu bitirebileceğine çünkü her sınıfı tekrarlı okumuştuo yüzden bizde daha fazla beklemeyelim dedik düğün tarihini aldık, hazırlıklara başladık sonra şaşırtıcı bir şekilde hazirandaki finallerden geçti bebişim bütünlemeye bile kalmadı ilk defa
götür tabi canım yamanisaya giderken kurabiyeleri şeffaf kutular oluyor ya plastik onlara koymuştum iki paket yapmıştım. birini ziyaretçi parkında biz yemiştik, diğeri de arkadaşları için içeri götürdü.. akşam telefonda diyor ki "en son gördüğümde biri paketin dibini yalıyordu" yani kısacası mutlaka içerdeki askerler içinde bişeyler yap tatlım
nabrsiniz yavrucuklarımm
uuff yapabileceğimiz bişey yok ki aslında :26: zaman zaman kabullenemiyorum evde ki yalnızlığımı .. sanki markete gitti de onu bekliyorum :26:
bazende olsun diyorum gitti ama en azından geleceği gün belli .. okulu bitti sonunda ya bitmeseydi hala okuyor olduğu için ne zaman gideceği belirsiz olsaydı :26: aferim kocişime, düğün hazırlığı demedi bitirdi okulu geçen sene
evtt cnmm ya güzel olur, kendi de yer arkadaşları da yerr hepsi faydalansınsen de yapabildiğin kaadar yaparsın cnm yapamaadığını hazır da alabilirsn, sevdiği bi yer fln varsa ordan. bir arkadaşının annesi hazırlık yapmış, kek fln vermiş çocuğa orda yersnz die otobüste üstüne oturmuş kekin poğaçanın hiç bişey yiyememişlerr hem güldüm hem üzüldüm hallerine
nabrsiniz yavrucuklarımm
kıyamammmm yaa hasret kalıolar ya öyle şeylereebi kaç çeşit daha yapaym hattaa yesinlerrr, ii fikirr cnm ya bnde öle yapaym iki paket şeklinde yapaym birini dışarda yeriz, diğerini içeriye götürür, üçü bir arada fln yokmuş biraz da onlardan alayım koyayımm bari
hehehe çalışmış azim yapmış iyi de olmuş bak, askerlik de aradan çıkınca hiç bir sorun kalmiicak inşallah:)
birisi demişti hani kötü niyetli olarak değil tabi ki de, onun yokluğunu fırsata dönüştürebiliriz, kendimize bakım yaparız mesela o yokken bişeylere hazırlık yaparız dimi. bireysel olarak düşündüğümüz fikirlerimiz hayallerimiz varsa onları yaparız bu arada. böyle böyle zaman geçer oyalanırız hemm.. olumu düşünmemiz gerek canım
hahaahh çok güldüm ama ben olsam o paramparça kek kırıntılarını yerdim
doğru söylüyosun bizim askerimiz can da diğerleri patlıcan mıonlara da yazık onlar da yesin diye bol bol yapalım bişeyler:)
en kötü ihtimalle hazır alırım canım iyi düşündün.
bebişler 1.5 saat falan konuştuk askerimmle 2 defada bugun.Sesi iyi geliyor o kdar çok konuştumki nefessiz anlattım herşeyioy kuzum senin dilin şişmiş dedi şimdi yanında olsaydım demi dedi bende romantik yapcak sandım evet aşkım dedim keşke dedim, o da tabi ne güzel sen anlatırken horlardım artık dedi güldük çok. dünden sonra ilaç gibi oldu bugün konuşmak uzun uzun düğüden eşyalardan herşeyden bahsettik. 349lar şakasına koğuşta şafak atarsa2 kimsenin zoruna gitmesin beyler diye bağırıyolarmış ohh nasıl rahatladım konuşunca sanki eski günlerde zannettim kendimi tabi ankarada okulda olmamın etkisi de var... planlarımızı yaptık o gelmeden önce ben ev kiralamak için secenekler hazırlayacağım o gelince listeden secip gezip görüp tutucaz evmizi.eşyalar içinde aynı olacak...ya kızlar 10 saat sürüyo otobüsle ordan kayseri aşkım boşuna teskere alınca uçağa para vermeyim dedi neymiş otobüsle geleyim bi arkadaş var burda dedi bende hayır olmaz uçakla gelceksin bu konuda komutanın benim dedim ben veririrm parasını dedim.10 saat bitermı eminim askerlikten daha uzun gelir
kesinn yemişlerdrr cnmm ahahaha kırıntıları bilee, nişanlım sakallı die bişey varya içi peynirli olan, onu çok sever ondan ben de hazır alcmm cnmm onu koycam, sen de o tarz şeyler de alabilirsnn
canlar bi de aklıma ne geldi.. yemek, kek tatlı vs. götürecekseniz öyle abur cubur değil de besleyici şeyler götürelim dimi haksız mıyım:26: mesela kek-kurabiye içine ceviz koyun, margarin yerine tereyağı kullanın, vb. en azından bi faydası olsun bünyelerine.
yazıkk onlarabenimki bana "iyiyim iyiyim yemekler de iyi" falan filan diyo ama çok sağlıksız besleniyolar gibi geliyo bana orda. teselli etmek için diyo öyle eminim.
canım bende evimin konsept rengine karar verdim turkuaz-kahve-bejbu renklerle butunluk sağlıycam
hee sakallıyı biliyom iyi fikir:) valla bana kalsa bütün marketleri evin mutfağını götürürümama içeri alırlar mı yani bu kadar şey içeri sokamazsın diyolar mı mesela..kızzlar bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?