351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmm giderken birşeyler götrcn mii, ben de kurabiye poğaça fln bişeyler yapıp gtsem, orda yer arkadaşlarıyla die düşündmm amaa içeri alırlaar mı acaba

biz manisadayken yanına gittiğimize götürdüğümüz kurabiyeleri arkadaşları için içeri almışlardı burda da alırlar, geçen çarşıya çıktığında arkadaşlarına halley alıp dağıtmıştı .. senin kurabiyeleri de alırlar merak etme ben de kurabiye ve börek yaparım annesine de sarma yaptırırım

aynısını ben düşündmm, annesine sarma yaptırcam bnde diğerlerini ben hallederim zatenn

cnmm o telaş ile ii bitrmiş okuluu hakkaten büyük başarıı, ben kesin bitiremezdm okula uğramazdım bilee

ne ben ne kendisi ne ailesi .. kimse inanmıyordu okulu bitirebileceğine çünkü her sınıfı tekrarlı okumuştu o yüzden bizde daha fazla beklemeyelim dedik düğün tarihini aldık, hazırlıklara başladık sonra şaşırtıcı bir şekilde hazirandaki finallerden geçti bebişim bütünlemeye bile kalmadı ilk defa

aynısını ben düşündmm, annesine sarma yaptırcam bnde diğerlerini ben hallederim zatenn

götür tabi canım ya manisaya giderken kurabiyeleri şeffaf kutular oluyor ya plastik onlara koymuştum iki paket yapmıştım. birini ziyaretçi parkında biz yemiştik, diğeri de arkadaşları için içeri götürdü.. akşam telefonda diyor ki "en son gördüğümde biri paketin dibini yalıyordu" yani kısacası mutlaka içerdeki askerler içinde bişeyler yap tatlım

kıyamammmm yaa hasret kalıolar ya öyle şeyleree bi kaç çeşit daha yapaym hattaa yesinlerrr, ii fikirr cnm ya bnde öle yapaym iki paket şeklinde yapaym birini dışarda yeriz, diğerini içeriye götürür, üçü bir arada fln yokmuş biraz da onlardan alayım koyayımm bari

hehehe çalışmış azim yapmış iyi de olmuş bak, askerlik de aradan çıkınca hiç bir sorun kalmiicak inşallah:)
birisi demişti hani kötü niyetli olarak değil tabi ki de, onun yokluğunu fırsata dönüştürebiliriz, kendimize bakım yaparız mesela o yokken bişeylere hazırlık yaparız dimi. bireysel olarak düşündüğümüz fikirlerimiz hayallerimiz varsa onları yaparız bu arada. böyle böyle zaman geçer oyalanırız hemm.. olumu düşünmemiz gerek canım

hahaahh çok güldüm ama ben olsam o paramparça kek kırıntılarını yerdim
doğru söylüyosun bizim askerimiz can da diğerleri patlıcan mı onlara da yazık onlar da yesin diye bol bol yapalım bişeyler:)
en kötü ihtimalle hazır alırım canım iyi düşündün.

nabrsiniz yavrucuklarımm

iyiyim canım, sen nasılsın

evet, ıslak kurabiye yapmıştım browni gibi oluyor, sert olmuyor kıvamı, sanırım o yüzden öyle yaptılar paketi
3 ü bi arada iyi gelir tabi

bebişler 1.5 saat falan konuştuk askerimle 2 defada bugun.Sesi iyi geliyor o kdar çok konuştumki nefessiz anlattım herşeyi oy kuzum senin dilin şişmiş dedi şimdi yanında olsaydım demi dedi bende romantik yapcak sandım evet aşkım dedim keşke dedim, o da tabi ne güzel sen anlatırken horlardım artık dedi güldük çok. dünden sonra ilaç gibi oldu bugün konuşmak uzun uzun düğüden eşyalardan herşeyden bahsettik. 349lar şakasına koğuşta şafak atarsa2 kimsenin zoruna gitmesin beyler diye bağırıyolarmış ohh nasıl rahatladım konuşunca sanki eski günlerde zannettim kendimi tabi ankarada okulda olmamın etkisi de var... planlarımızı yaptık o gelmeden önce ben ev kiralamak için secenekler hazırlayacağım o gelince listeden secip gezip görüp tutucaz evmizi.eşyalar içinde aynı olacak...ya kızlar 10 saat sürüyo otobüsle ordan kayseri... aşkım boşuna teskere alınca uçağa para vermeyim dedi neymiş otobüsle geleyim bi arkadaş var burda dedi bende hayır olmaz uçakla gelceksin bu konuda komutanın benim dedim ben veririrm parasını dedim.10 saat bitermı eminim askerlikten daha uzun gelir

Son düzenleme:
bebişler 1.5 saat falan konuştuk askerimmle 2 defada bugun.Sesi iyi geliyor o kdar çok konuştumki nefessiz anlattım herşeyi oy kuzum senin dilin şişmiş dedi şimdi yanında olsaydım demi dedi bende romantik yapcak sandım evet aşkım dedim keşke dedim, o da tabi ne güzel sen anlatırken horlardım artık dedi güldük çok. dünden sonra ilaç gibi oldu bugün konuşmak uzun uzun düğüden eşyalardan herşeyden bahsettik. 349lar şakasına koğuşta şafak atarsa2 kimsenin zoruna gitmesin beyler diye bağırıyolarmış ohh nasıl rahatladım konuşunca sanki eski günlerde zannettim kendimi tabi ankarada okulda olmamın etkisi de var... planlarımızı yaptık o gelmeden önce ben ev kiralamak için secenekler hazırlayacağım o gelince listeden secip gezip görüp tutucaz evmizi.eşyalar içinde aynı olacak...ya kızlar 10 saat sürüyo otobüsle ordan kayseri aşkım boşuna teskere alınca uçağa para vermeyim dedi neymiş otobüsle geleyim bi arkadaş var burda dedi bende hayır olmaz uçakla gelceksin bu konuda komutanın benim dedim ben veririrm parasını dedim.10 saat bitermı eminim askerlikten daha uzun gelir

Son düzenleme:

çok çalışmadı yine ama demek ki ne zaman evleneceğiz sorusunun cevabı netleşince kafası rahatladı
eveeett benim bir hayalim var ve şu aralar onunla ilgili araştırmalar yapıyorum ben keman çalmak istiyorum ve eğer ayarlayabilirsem hem maddi olarak hemde hocayı falan, eşime söylemeden gitmek istiyorum, geldiğinde süpriz olur

kesinn yemişlerdrr cnmm ahahaha kırıntıları bilee, nişanlım sakallı die bişey varya içi peynirli olan, onu çok sever ondan ben de hazır alcmm cnmm onu koycam, sen de o tarz şeyler de alabilirsnn

canlar bi de aklıma ne geldi.. yemek, kek tatlı vs. götürecekseniz öyle abur cubur değil de besleyici şeyler götürelim dimi haksız mıyım:26: mesela kek-kurabiye içine ceviz koyun, margarin yerine tereyağı kullanın, vb. en azından bi faydası olsun bünyelerine.
yazıkk onlara benimki bana "iyiyim iyiyim yemekler de iyi" falan filan diyo ama çok sağlıksız besleniyolar gibi geliyo bana orda. teselli etmek için diyo öyle eminim.

oooh çok iyi olmuş tatlım bol bol konuşmanız güzel şeylerden bahsetmişsiniz hep
bence de binsin çabucak gelsin uçakla biz belki bi arkadaşımla basıp gidebiliriz arabayla eşimi almaya ya da uçakla gelir hava alanında karşılarım

kesinn yemişlerdrr cnmm ahahaha kırıntıları bilee, nişanlım sakallı die bişey varya içi peynirli olan, onu çok sever ondan ben de hazır alcmm cnmm onu koycam, sen de o tarz şeyler de alabilirsnn

hee sakallıyı biliyom iyi fikir:) valla bana kalsa bütün marketleri evin mutfağını götürürüm ama içeri alırlar mı yani bu kadar şey içeri sokamazsın diyolar mı mesela..kızzlar bilen var mı?

canım tabi ki sağlıklı bişeyler yedirelim onlara ben orda birlikte geçireceğimiz 2 gün boyunca meyve yedireceğim ona bol bol meyveleri oradan alırım, ceviz içi hazırlarım eve bi poşet, onuda yanına veririm tekrar girerken askeriyeye

canım bende evimin konsept rengine karar verdim turkuaz-kahve-bej bu renklerle butunluk sağlıycam

cnmm güzell düşünmüşssn, bnde salonu mor ve gri düşündm, oturma odası da bej koltukk renkli renkli minderler olarak kafamda tasarladım.. yatak odası için renk düşünüorum şimdii

hee sakallıyı biliyom iyi fikir:) valla bana kalsa bütün marketleri evin mutfağını götürürüm ama içeri alırlar mı yani bu kadar şey içeri sokamazsın diyolar mı mesela..kızzlar bilen var mı?

cnmm alırlarr bnce, tek teke bakıp alırlar die düşünüorumm daha o güne kadar neler buluruz kim bilir götrmek içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…