- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.681
oh canim hayirlisi olsunn :) hosgeldinnnn biz de seni ozledikkk eminim yarin arar canimmmmm cok yogunlarrr
sagol tatlim... askerlerimize dua ederken arada benim icinde dua edermisiniz rica etsem olsun diye...
bencede arr derken ariyor
ederz tbki cnmmm:)) oleyy bak ariyo dun banada aynisi oldu hissediyolar:))) kalpler birrrrr
canimmm yaaaa sanki sivilde.. diyor askim hic vaktim olmadi arayamadim. cok yogundu. hahah allahim ya.. evet kalbi temiz askim benimmmm
kizlaaar ben geldimmmm... rapor veriyorum
staj basvurularimi yoladim nihayet... hemen 20 dkk sonra cvp verdi cumartesi görüsmem var.
sevdigim aramadi bu gün.
ve sizi özledimmm
ah yaaa kiyamam ben onlaraaa(( ayni benimkide az once aradi diyoki 'askim yarin sabah araziye gidiyoruz arayamaya calisacagim komutanlar giderse ama arayamazsam sakin yanlis anlama kusuruma bakma uzulme'dedi (( kiyaam ben onlara hala bizi dusunuyolar yaaa dedigin gibi sanki sivildeler gbi dusunuyolar bizi
kiyamam yaaaa. baksana kendinden cok seni merak ediyor. allahim hepimizin sevdigini bagislasin. bir ömür hiiic ayrilik yasatmasin rabbim. aksam duanizda benden olsun
aynen cnmmm AMIIIIINNNNNNNNNNNNNN( bitanem bnm yaa hic kiyamiyorum onlra ama insallah dualarimiz onlarla..
kizlaaar ben geldimmmm... rapor veriyorum
staj basvurularimi yoladim nihayet... hemen 20 dkk sonra cvp verdi cumartesi görüsmem var.
sevdigim aramadi bu gün.
ve sizi özledimmm
bikaç hafta sonra eskişehire gitmeyi planlıyorum arkadaşlarımın yanına.Kafam dağılır biraz en azından.Sonra finallerim başlıyo zaten istesem de bişey yapamıcam:26:Canım ama böyle olmaz ki kendini oyalaman gerek. Neye htiyacın olduğunu sen îyi demişsin bak bi haftasonu bile olsa tatil dinlence gibî bişey iyi gelecektir sana. Allah korusun başlarına bi felaket ölüm grlmedi ki hamd olsun, sadece biraz ayrıyız kalplerimiz zaten her zaman birlikte bunu düşün
Okuduğum yerle memleketimin biraz uzak kalıyo canım yaCanim eminim herkes kendini oyalamak icin ugraslar pesinde.. hatt bazilari o kdar sacma ki .. ama bi sekilde bu zaman gecmeli.. nasil gececegi bizim elimizde:26: sende biseyler düşün istersen bi kac gun ailenin yanina git
acrofobi sen kendine bi hobi bull kursa fln yazil mesela
Cok sevindim canım hayırlı olur inşallah
HEsp cok yakinda döncek. ve bu 6 ay hayatimizda öyle kücücük bir ani kalcak. biz onlara böyle asikken onlar bize böyle bagliyken degil tsk bizi iki cihan bir araya gelse ayiramaz
EVETTTTTYUPIIIIIIIIIIIIII:)))))))))))))))))))) seviyoruuuuuz seviliyoruzzz YUpiiiii
hayırlı olsun cnm :)
vakit bulamamıştır bugün değilse yarın mutlaka arar cnm üzülme sen
cildirdik:)))))))))))))))))))) hrhehehe
sekerim cildiralimda aklimizi kaybetmiyelim bu dönemde
o yerinde cok sukur simdilik :)
cok cok cok tesekkür ederim. insallah olur. strese daha dayanamyiorum
aradi zaten ben daha yazarken... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?