- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.721
ben istiuorm sut bolca elmali pasta yapmistm buketde borek gtrms :)
Eğitim canim.Adamlar yememis icmemis kuram yapmis :-( sozde bugün 1000 soru cozecektim hala 600lerdeyimhangi alandan girisun cnmm kpss ye, eğitim mi a kadrosu mu
Eğitim canim.Adamlar yememis icmemis kuram yok :-( sozde bugün 1000 soru cozecektim hala 600lerdeyim
afiyt olsun ilkay yrn sendeyiz safak gunu duzemliyz altin yerne safak gtrcez
Benim bu yil atanmam lazim artik canim.Biktim 2 yilda özelden. Birde istanbul istediğim için 90 puani garantilemem gerekiyor.Sabaha kadar yolu var 1000 soru içincnmm ben de alandn grcmm de ondan sordumm amaa hiç çalışmıorummdaha gece uzunn cnmm yaparsınnn
Baskin yapariz kuzukizlar yrn da ilkaya gdyoruz musaitse :))
kizlar yrn da ilkaya gdyoruz musaitse :))
Baskin yapariz kuzu
Benim bu yil atanmam lazim artik canim.Biktim 2 yilda özelden. Birde istanbul istediğim için 90 puani garantilemem gerekiyor.Sabaha kadar yolu var 1000 soru için
kahvesini sgutanin pooppsuna saplk:)
Ohh ilk biz kutlayacagiz koltuklarin gelişini o zamanGeliiin bana gelin safak getirinyeni kotuklarimda geldi evimde artik bi sürü oturacak yer var
İnşallahhhh canimcnmm yaparsınn inş seçim dönemi ya çok alım olur diolardı, senin alandan da olsa girsenn hemenn ne güzel olur :)
Eğitim sistemini cekistiriyoruz yavrum ;-)ilknur ve buket kose kltkta ne kaynatiyosnz fis.fis
ilknur ve buket kose kltkta ne kaynatiyosnz fis.fis
Ben kahvemi iciyorum ama pastalardan yemem saat gec oldu kilo yapar hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?