351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızlar kafanız güzel mi noluyo ahaha ben de bi kapıdan ğrayayım dedim meraba dmek için dermişimm ama uykum geldi geç oldu yarın îş var kaçtımm

Kızlar kafanız güzel mi noluyo ahaha ben de bi kapıdan ğrayayım dedim meraba dmek için dermişimm ama uykum geldi geç oldu yarın îş var kaçtımm

yok kuzum kahve ictik sadece hahah.....aaa bunu saymayiz ama bak yarin ilkaylardaayiz gec kalma sakin.

hadi iyi uykular saaanaaaa

Kiz ne kariyeri, devlet kapisina atsak kendimizi yeter

Makine tasarim öğretmeniyim canim.Nasil gidiyor çalışmalar ?

ooof off sizdede alan sinavi geldi mi canim? bizde bide onu yuklediler( ona baktim bugun biraz ama isin icinden cikilcak gibi degil malesef((((((( universitede gorulen tum mufredattan hatta gormediklerimizde dahil sorumluyuz(( calismalar benm koptum cok subattan beri igne yeyip duruyorum bademceikler inmiyo ama simdi toparladim insallah iyi bisiler olur artik!

ingilizce öğretmeni mi ne güzel ben yaklaşık 2yıldır çabalıyorum geliştirmek için öğren öğren bitmiyor :)
hocam var mı önereceğin kolay çalışma kelime ezberleme yöntemi :)

:)) evet meslegimi cok seviyorum bakalim kolejdeydim gecen yil bu sene kpss deneyelim dedik olursa olur olmassa koleje devam:) 2 yildir baya gelistirmissindir canim eminim kelime ezberlemede daha cok hatirlaticilar bul kendine,ya da hatirlaticili olanlar var canim mega hafiza diye bisey duymussundur mutlaka harika bi yontem. mesela cok klasik bir yontemdir ama cok ise yarar ben sinava hazirlanirken yarim saatte 100 kelime ezberlemistim bu yontemle :)

Kuzular bende kalkıyorum yarin is var malum yarin aksam erkenden bekliyorum gec kalmayin bakin, gec kalana cay yok, seymada poposuna saplagi verir bakin ona gore

Iyi geceler kizlar, hep boyle yuzunuzde tebessumle kalin:116:

Canim bizde alan yok çok şükür. Zaten bize mesleki alan gelir, meslek lisesi öğretmeni olduğumuz için. O gelmeden atanmak istiyorum.Okulda ki dersleri düşünüyorum da aman allahim :-( bütün mühendislik derslerinden tekrar sinava giremem.Cok geçmiş olsun bu arada.

her sınav dönemi bir daha okumayacağım, başvurmayacağım diyorum. yine rahat durmuyorum. evlilik durdurur sanmıştım o da durdurmadı. belki bebek durdurur. bakalım..

senin de okulun biter, hemen evlenirsin sevdiceğinle inşallah canım. çok mutlu ol.

Kuzular bende kalkıyorum yarin is var malum yarin aksam erkenden bekliyorum gec kalmayin bakin, gec kalana cay yok, seymada poposuna saplagi verir bakin ona gore

ii gecelerr cnmm, yrnn yedii gbii sendeyzz pasta benden ona göree hadii ii uykular cnmm yrn görüşürz :)

İyi geceler canim.Yarin erkenden sendeyiz, elimiz dolu dolu geliriz hazirlik yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…