- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.761
Canim bizde alan yok çok şükür. Zaten bize mesleki alan gelir, meslek lisesi öğretmeni olduğumuz için. O gelmeden atanmak istiyorum.Okulda ki dersleri düşünüyorum da aman allahim :-( bütün mühendislik derslerinden tekrar sinava giremem.Cok geçmiş olsun bu arada.
:)) evet meslegimi cok seviyorum bakalim kolejdeydim gecen yil bu sene kpss deneyelim dedik olursa olur olmassa koleje devam:) 2 yildir baya gelistirmissindir canim eminimkelime ezberlemede daha cok hatirlaticilar bul kendine,ya da hatirlaticili olanlar var canim mega hafiza diye bisey duymussundur mutlaka harika bi yontem. mesela cok klasik bir yontemdir ama cok ise yarar ben sinava hazirlanirken yarim saatte 100 kelime ezberlemistim bu yontemle :)
ii gecelerr cnmm, yrnn yedii gbii sendeyzzpasta benden ona göree hadii ii uykular cnmm yrn görüşürz :)
İyi geceler canim.Yarin erkenden sendeyiz, elimiz dolu dolu geliriz hazirlik yapma
ne güzel cn insan sevince zevkle yapıyor işini :)
ben zorunluluktan öğrendiğim için durum seninki gibi değil benim için mecburiyet var bende :) duydum cnm da denemedim :) dil kullanılmadıkça unutuluyor bilirsin sende :) devamlı kullanınca unutulmuyorda ara verdiğim anda kelimeler uçuyor biraz daha üstünde durmam lazım sanırım şu an B2 seviyesindeyim C ye bir türlü geçemedim :)
3 tane dediğim şöyle ki o ales puanımla 3 başvuru yaptım. biri zaten tezsizdi 1 yıl sürdü. öğretmenlik için. diğeri islam hukuku,(2 yıl) diğeri de din psikolojisi.(tez dönemindeyim.) 5 senedir okuyorum. din psikolojisinde tezimi bitirmedim daha. eşim gidince bitirecektim aslında ama yazacak güç bulamadım kendimde.alesin çalışılacak bir yanı yok ki canım. paragraf ve anlam sadece. bilgi sormuyorlar. zaten matematiğe de zaman kalmıyor. mantık sorularında alıştırma yapabilirsin belki. ben ilk sınava girdiğimde kaç soru olduğunu bile bilmiyordum. ne sorulduğunu hiç bilmiyordum. 87 almıştım. benim alanım sözel olduğu için sadece mat 1 çözüyorum. kesinlikle zaman yetişmez imkansız. neredeyse her soruya 1 dakikadan daha az zaman harcadım ama mantık sorularında takılıyor insan. insanın beyni patlıyor. insani bir yanı yok. bu sınavda sadece 19 matematik çözebildim ama tüm mantık sorularını yaptım. oradan fark atarım diye umut ediyorum.
yukarıda yazdım canım. şu an din psikolojisindeyim. ama açık öğretim psikolojiye başlayıp, dikey geçişle örgün eğitime geçmeyi düşünüyorum. açık öğretimde bir şey öğrenilmez zaten. o da en az 5 yılımı alır herhalde. benimki hastalık. tedavisi de yok galiba. :44: ösym'nin tüm sınavlarına giriyorum. annem bıkmıştı en son. evlenince geçecek sandı. işin kötüsü eşimin de aklına girdim. yarış yapıyoruz şimdi.yurt dışı görevi de çıkabilir eşime bir iki yıla kadar. gidersek aslında orada yeni bir bölüm okusam diye hevesleniyorum. bağımlılık belki de bilmiyorum. :44:
sen hangi alanda yaptın canım?
her sınav dönemi bir daha okumayacağım, başvurmayacağım diyorum. yine rahat durmuyorum. evlilik durdurur sanmıştım o da durdurmadı. belki bebek durdurur. bakalım..
senin de okulun biter, hemen evlenirsin sevdiceğinle inşallah canım. çok mutlu ol.
Onu bende duydum canim malesef ama umarim konusulanlar gibi olmaz sonuç. İnşallah tatlım ataniriz hayirlisiyla.Her şey belli olsada evliliğe geçiş yapsak artikcok tesekkurler cnaimm...sorma alan basli basina bir bela zaten bu yil bizi kobay olarak kullanacaklar ve ardindan kaldirilacak diyo hocalar hepsi( beceremeyecekler cunku (( olan bize oluyo bu sene ( insallah sende istedigin gibi atanirsin cnm hakkmzda hayirlsi is onemli sonrasinda belki soz nisan evlilik:))))))))) yupiiiii
:)))) hehe canim mega hafizayi dene bir derim ben universiteye hazrlanirken ezberledgm o kelimeleri hala hatrliyorum bi sekilde kalici hafizaya geciyorlar sasilacak bicimde:) dil dedigin gibi cok nankor:)) surekli aktif olmak gerekiyor canim :) ben inaniyorum c ye gececeksin:)
:)))) hehe canim mega hafizayi dene bir derim ben universiteye hazrlanirken ezberledgm o kelimeleri hala hatrliyorum bi sekilde kalici hafizaya geciyorlar sasilacak bicimde:) dil dedigin gibi cok nankor:)) surekli aktif olmak gerekiyor canim :) ben inaniyorum c ye gececeksin:)
Onu bende duydum canim malesef ama umarim konusulanlar gibi olmaz sonuç. İnşallah tatlım ataniriz hayirlisiyla.Her şey belli olsada evliliğe geçiş yapsak artik
dikkate alıcam söylediklerini hocacım :) :)
inancın için teşekkür ederim cnm :)kurs hocamın pek umudu kalmadı sınav zamanına kadar iyisin sınavda sana noluyor anlamıyorum diyor sınava yabancı hoca geliyor onun da telafuzunu anlamam zor oluyor sıkıntı oluyor sanırım inş. bu sınavda geçicem :)
İlkaycım günaydın ve geçmiş olsunnndün ev sahibi olarak uyuyup kaldığım için özür dilerimmm ne ara gittiniz kim battnıye ile üstümü örttü
sağol tatlımbenimde çok uykum gelmişti kapıyı çektim çıktım kızlarda sen uyuyunca fazla durmamışlar anlaşılan
hehehe esnedim esnedim anlamadınız napim
yok kuzum kahve ictik sadece hahah.....aaa bunu saymayiz ama bak yarin ilkaylardaayiz gec kalma sakin.
hadi iyi uykular saaanaaaa
Safak basimiza vurdu:111::111: benimde uyumam lazim, yoksa sabah kamyon carpmisa benziyorum
ii gecelerr cnmm, yrnn yedii gbii sendeyzzpasta benden ona göree hadii ii uykular cnmm yrn görüşürz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?