- Konu Sahibi esraylmz03
- #4.781
günaydın kızlar
soğuk algınlığım gittikçe artmakta :2: halsizlik çöktü hiç çalışmak istemiyorum ya :26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
soğuk algınlığım gittikçe artmakta :2: halsizlik çöktü hiç çalışmak istemiyorum ya :26:
gunaydınn geçmiş olsun. ıhlamur adaçayı falan iç bol bol canım:26:
bitki çayları içiyorum tatlım, dün akşamda evde balın içine zencefil koydum onu yedim o biraz rahatlattı boğazımı ama hala çok öksürüyorum ve burnum akıyor :2:
oyy havaya mı aldandın sen yaz geldi diyebal zencefil iyi akıl etmişin.... hemen geçmez de 3-4 güne geçer inşallah. ama çok kötüysen de doktora git en iyisi
havalara aldandım gerçekten :2: doktora gidecek kadar kötü değilim de çok halsizim.. keşke evimde olsam uyusam![]()
insan evde olnca da yattıkça yatası geliyo iyice hasta moduna giriyo boşver böyle daha iyi hissedersin belki kendini. eve gidince de erkenden yatarsın vücut dinlenir. dikkat et canım
biz bugün sana misafirliğe gelmeyelim o zaman![]()
insan evde olnca da yattıkça yatası geliyo iyice hasta moduna giriyo boşver böyle daha iyi hissedersin belki kendini. eve gidince de erkenden yatarsın vücut dinlenir. dikkat et canım
biz bugün sana misafirliğe gelmeyelim o zaman![]()
kızlar damağım yarık ve bir 20lik çıkarıyorum sol tarafım iptal durumda![]()
tatlım çıkar çıkmaz çektirirsinmerak etme bak benim 3-4 ay önce ameliyatla alındı 20lik dişim, dikişler falan ama o zaman bile çok sorun yaşamadım. ağrı keseci içtim hep ağrı başlayacak gibi hisseder hissetmez
![]()
damağın için ne yapmak gerekir acaba doktora gittin mi canım :26:
yok tatlım gidemiyorum dişçiye ben korkuyorumçok acıyo ama
![]()
canım korkma, uyuşturunca hiç bişey hissetmiyorsuninan ki şuan çektiğin ağrıya değmez bence git tatlım
![]()
inşallah tatlım gideyim o zaman ...![]()
cnmm ben geç okudumm ve yazıorum kusura bakmaa, çok biriknce hepsini okuyamıorum. ben mba alanında yapttımm işletme bilgi yönetimii, aslnda insan kaynakları alanında da yapmayı çok istermm ama kasımda düğünm varr artt o olmıyck gbii![]()
aferim sana, şaplaktan kurtuldun
bu gün bizim birlikteliğimizin 11. yıl dönümü kızlar![]()
![]()
Kızlar dün askerimle 3 saate yakın konuştuk koğuşta istirahati var ya boş yani..ama dün hep ben aradım.Bugünde o arasın diye bekliyorum ama hiç aramadı daha...şu an herkesin işi olduğu için telefonlar boş hepsini çaldırdım çalıyor yani şimdi...Ama sevgilim aramıyor....ben olsam onu aramak için her fırsatı değerlendirirdim
![]()
mutluluklar tatlım nice 11ler 111ler görün![]()
Kızlar dün askerimle 3 saate yakın konuştuk koğuşta istirahati var ya boş yani..ama dün hep ben aradım.Bugünde o arasın diye bekliyorum ama hiç aramadı daha...şu an herkesin işi olduğu için telefonlar boş hepsini çaldırdım çalıyor yani şimdi...Ama sevgilim aramıyor....ben olsam onu aramak için her fırsatı değerlendirirdim
![]()
canım kim aradığının bir önemi var mı :26: ara bence, sesini duyacaksın ve bu imkanın varsa neden inat edip o arasın diye bekleyesin kuzum
çünkü onunda bnm sesimi duymak için bi eylem gerçekleştirmesini istiyorum![]()
çünkü onunda bnm sesimi duymak için bi eylem gerçekleştirmesini istiyorum![]()