- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.861
evde oturup sıkılmayı özledim ya günde 10 saat çalışmaktan :26: boşver tadını çıkar canım ben ancak bebiş olduğunda işe ara verebilirim heralde :44:
evde oturup sıkılmayı özledim ya günde 10 saat çalışmaktan :26: boşver tadını çıkar canım ben ancak bebiş olduğunda işe ara verebilirim heralde :44:
bebiş 351. dönem bebişi olucak bol teyzeli :)
ilkaycım arayı açma bebiş şafağı saymayı istiyorum en kısa zamanda o daha mutlu ve heyecanlı olucak
evet çok tatlı teyzeleri olacak, onların düğün fotolarına bakacakne kadar süre sonra olur bilmiyorum tatlım artık kocişim gelsin bakalım durumlara
cnmm serviss tabaklarıı aldımm, baharatlıklarım eksikti onlarıı aldımm, bi kaç çeşit bardak aldımmşarap ve su bardaklarımı aldımm renkli renkliii
evet çok tatlı teyzeleri olacak, onların düğün fotolarına bakacakne kadar süre sonra olur bilmiyorum tatlım artık kocişim gelsin bakalım durumlara
Bende istiyorum yaaa...hayirli olsun guzel gunlerde kullan ins ...
hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin ufaklık daha gelmeden umudumuz oldu bebişinbebek dedim mi akan sular duruyor bende masumluğun mucizenin en güzel kanıtılar bence :)
İnsan İzlemeye Kıyamıyor( İzlemeye Değer) - YouTube videoya mutlaka bak tatlım harika birşey
Bende istiyorum yaaa...hayirli olsun guzel gunlerde kullan ins ...
önce baya bi bakım a ve beslemeye alman lazım canım
İçip sarhoş olup kocacının sacını basını yolma da tatlım
zuhahahaha koptummm cnmm nerden aklınaa geldiii
349 ların sayfasına bakmıycm bi kaç günn, bir tuhaf oldumm onlar adınaa çok sevndm kendime de brzz üzüldmm.. Bi süre yasak koydumm kendime
349 ların sayfasına bakmıycm bi kaç günn, bir tuhaf oldumm onlar adınaa çok sevndm kendime de brzz üzüldmm.. bi süre yasak koydumm kendime
bizde kavuşacağız kuzum bi gün, o heyecanları bizde burada yaşayacağızsen yine de kötü olacaksan bakma
aynen bende baktım ve ağlama nöbeti geçirdim
inşşş cnmm yaa insan garip oluoo, hem seviniosun hem üzülüosunn.. akşam pastamız neylii olsunnn ben gtrcm ya
inşşş cnmm yaa insan garip oluoo, hem seviniosun hem üzülüosunn.. akşam pastamız neylii olsunnn ben gtrcm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?