351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evde oturup sıkılmayı özledim ya günde 10 saat çalışmaktan :26: boşver tadını çıkar canım ben ancak bebiş olduğunda işe ara verebilirim heralde :44:

cnmm evttt zordurrr ama bndee babamn yanındaa başlıycmm bi kaç haftayaa, bebiş olduğunda arar verir kendn büyütrsnn inşş snrr tekrar başlarsınn cnmm inş gelseydi o günlerrr :)

evde oturup sıkılmayı özledim ya günde 10 saat çalışmaktan :26: boşver tadını çıkar canım ben ancak bebiş olduğunda işe ara verebilirim heralde :44:

bebiş 351. dönem bebişi olucak bol teyzeli :)
ilkaycım arayı açma bebiş şafağı saymayı istiyorum en kısa zamanda o daha mutlu ve heyecanlı olucak

bebiş 351. dönem bebişi olucak bol teyzeli :)
ilkaycım arayı açma bebiş şafağı saymayı istiyorum en kısa zamanda o daha mutlu ve heyecanlı olucak

evet çok tatlı teyzeleri olacak, onların düğün fotolarına bakacak ne kadar süre sonra olur bilmiyorum tatlım artık kocişim gelsin bakalım durumlara

evet çok tatlı teyzeleri olacak, onların düğün fotolarına bakacak ne kadar süre sonra olur bilmiyorum tatlım artık kocişim gelsin bakalım durumlara

hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin ufaklık daha gelmeden umudumuz oldu bebişin bebek dedim mi akan sular duruyor bende masumluğun mucizenin en güzel kanıtılar bence :)

İnsan İzlemeye Kıyamıyor( İzlemeye Değer) - YouTube videoya mutlaka bak tatlım harika birşey

349 ların sayfasına bakmıycm bi kaç günn, bir tuhaf oldumm onlar adınaa çok sevndm kendime de brzz üzüldmm.. bi süre yasak koydumm kendime

349 ların sayfasına bakmıycm bi kaç günn, bir tuhaf oldumm onlar adınaa çok sevndm kendime de brzz üzüldmm.. bi süre yasak koydumm kendime

bizde kavuşacağız kuzum bi gün, o heyecanları bizde burada yaşayacağız sen yine de kötü olacaksan bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…