351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

351 lerin avukatı ne kadar çokmuş.....
349 yarenleri 347 yarenlerin sayfasına, sayfanıza bakmıyacağız dememişlerdi kalite farkı ortada ne yazık ki ! ! yazılarınızdan kaliteniz ortada sadece şaplatmayı bilirsiniz.........

Kızlar selam
Askerin aradı simdi yine olaylar cıkmıs uzun dönemlerden birisi saga sola rastgele ates etmiş
Tabur komutanı evinden gelio şimdi gene karıstı burası her an kapayabilirim dedi kapadı ((((
Yazmıstım size bijaç gün öncede iki asker firar etmişti
Ya salak mı bunlar anlamadım ki çankaya gibi yerdesin daha allahtan belanı mı istiosun !!
Kesin bikaç ay carsı kitlncek dedi ((((
Offff

evet tıpkı sizin sadece depüklemeyi bildiğiniz gibi kalite yi bilmem ama kimin alıngan olduğu ortada evet ben buketin avukatıyım bi sorun mu var? Her ay maaş alıyorum ve görevimi yapıyorum şimdi de savunuyorum

bizim kalitemizi sanal ortamdaki konuşmalardan mı anladnız hakkaten çok değişik, hadi bizler burda aynı yaşlardayız bişeyler paylaşıoruzz, siz ne anlıorusnz buraya gelip, çocuğunuz yaşındaki kişilerle tartışmaktan ben de bunu çözemedim.. o zmn bu da sizin mi kalitenizi gösterecek ben de burdan bu sonucu mu cıkartmayalım

evet tıpkı sizin sadece depüklemeyi bildiğiniz gibi kalite yi bilmem ama kimin alıngan olduğu ortada evet ben buketin avukatıyım bi sorun mu var? Her ay maaş alıyorum ve görevimi yapıyorum şimdi de savunuyorum

avukatımm benimmm iikii varsınn biri şaka fln mı yapıoo benn çözemedimmmm halaa

siz neden alınıyorsunuz???? size özel bir mesaj mı çektim ki cevap verdiniz...ben arkadaşınızın yazdığı bir yazıya cevap verdim..siz benim muhatabım değilsiniz !!!!

bu sayfaya yazılan herşey herkesi ilgilendiriyor.. herkes istediğine cevap veririr ya da vermez kendi bilceği iştir, siz neden alıoosnz ve karışıosunz ki

Kızlar boş verin

Biz zaten 349 yarenlerinin kavuşmalarından dolayı ne kadar mutlu olduğumuzu dile getiriyoruz,sadece okuyunca biz şu an bu durumu yaşayamadığımız için buruklaştığımızı belirtiyoruz.

Empati ve kaliteden söz ediliyor ama önce yazanın kendisi empati yapacak sonra bize karşı kullandığı cümlelerde kaliteyi kullanacak

annemle aynı rumuzu kullanıyoruz..evet erkek kardeşimde asker,benim nişanlımda asker size cevap veren annem değil , kızıyım ben
bilginize.........

Tatlım herkese mi kilitleniyor çarşı izinleri böyle durumlarda:26:

Sorunsuz atlatır bu günleri askerin inşallah

annemle aynı rumuzu kullanıyoruz..evet erkek kardeşimde asker,benim nişanlımda asker size cevap veren annem değil , kızıyım ben
bilginize.........

babanız da mı asker yaniii aile boyu askerlik yapıosunzz sanırım.. o kadar yazılanlardan tek bu mu ilginizi çektii.. 349. dönemlern sayfasında da oğlum demişssnzz.. yrn 353 lerin sayfasında da eşim asker dersinzz askerr..

sayın müvekkilim sen muhatap olma ben sölerim ahahaha

kızlar ya ben cepten girmiştim de okumadan direk derdimi yazdım simdi hepsini okudum
biliyorsunuz ki 349 yarenleri bize hep destek oldular neler yasayacagımızı anlattılar ve 349 ların topiğindeki cogu arkadaş geldi buraya bizi teselli etti mesela prdnz var benim ankara ile ilgili tüm sorularımı içtenlikle cevapladı
evet 349 lar sevdiklerine kavuşuyor onlar adına coook mutluyuz bizim içimiz burkuluo sadece sanki gelmeyecek o zaman gibi birkaç haftaya 349 yarenleri gene gelip teselli ederler bizi
kısaca diyeceğim o ki toplamda 16 msjı olan 349 yareni mi annesi mi kardeşi mi ne olduğu belli olmayan bir RUMUZA cevap bile vermeyin muhattap bile almayın
öperim hepinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…