351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hehehe ilkay aa cok ayıp çok kötüsün

böyle dediğime bakma, onlar geldiklerinde onların topiğine "hoşgeldiniz iyi ki geldiniz çok mutlu olduk" falan yazmak istemiyorum :26: çünkü bizim topiğe kızlar yazdığında ben çok üzülmüştüm :26:

kızlarrrr ben geldimm nasılsnzzzz
ilkaycımm nicee nicee güzell senelereee olsunn sizeee :)
şeymacım geçmiş olsun sana da dişin mi ağrıoo

Kızlar ben geldimama hemen kaçacağım ders çalışmam lazım

askerimle bol kahkahalı bir konuşma yaptık biraz önce içim açıldı

siz nasılsınız?

ilkaycım akşama sendeyiz unutma çok geçmiş olsun,bol bol dinlenmeye çalış kuzum

Şeyma,açmışsın topiği kuzum ellerine sağlık

349.dönemlerin topiğine baktım ben dene güzel rabbim sağlıkla kavuşturuyor onları,darısı başımıza inşallah

nişanlımda intikale çıkmayı bekliyor,döndüğümüzde şafak azalmış olacak sonra sen geleceksin diyor,kıyamam

Öpüyorum hepinizi

Edit:nice nice 11.senelere inşallah canım

Son düzenleme:

iyiyim ben tatlım, daha bugün kocamla konuşamadım ama olsun akşam arar heralde sen nasılsın, nerelerdeydin bakalım tüm gün gelmedin

harikasın çalışmalara devam ne güzel canım keyfin yerine gelmiştir tatlı sıcacık bir konuşmayla eşimde arazi sonrası şafak azalmış olacak biter bitmezde sen geleceksin diyor aynısı valla

hadi kolay gelsin tatlım

iyiyim ben tatlım, daha bugün kocamla konuşamadım ama olsun akşam arar heralde sen nasılsın, nerelerdeydin bakalım tüm gün gelmedin

iyiyimm cnmm benimm, sabahh kuaföre gttmm ordan da annemle dışarı çıktıkk çeyiz aldıkk birazz biz de çok kısa konuştkk cnmm ben de dışardaydmm şimdii bekliorum arasa diee, akşama doğru ararlar artt bizim mehmetçikler:)

Ben de çok üzülmüştümevet bu bir kısır döngü,onlar yaşadı biz de yaşıyoruz,bizimki bitecek 353'ler yaşayacak bunu ama o cümleler fazlasıyla içimi acıtmıştı:26:

Ben de çok üzülmüştümevet bu bir kısır döngü,onlar yaşadı biz de yaşıyoruz,bizimki bitecek 353'ler yaşayacak bunu ama o cümleler fazlasıyla içimi acıtmıştı:26:

cnmm sanaa da kolay gelsinnn ii çalışmalar :) o cümlelerr benim de içimi acıtıoodu aynen 353 ler gelckk, hatta bizim komşunun kızı evlendii 7 ay fln oldu onun da eşi giidomuş başvuruyu yapmışş

oohh ne güzel bi gün geçirmişsin canım ya çalışmak istemiyorum yaaa evimde oturayım sonra gezeyim sonra alışveriş yapayım olmaz mı

aynen kuzum, o yüzden sadece yardım istediklerinde orada olacağım ben .. karar verdim

bende sadece nezaketen hoş geldiniz diyeceğim ama içimden aynen şu

teşekkür ederim çok kötüydü ama daha iyiyim evet 20'lik ya perişan ediyo beni

evet açtım ama iyi mi etttim bilemedim kuzum neyse hayırlısı bölemiş

hayırlı olsun canım neler aldınnnn

evet biz demiyelim ya kötü niyet olmasa bile tepesine yukarı gidiyo insanın

Son düzenleme:

cnmmm bazen ii bazenn kötüü evde olmakk, gezdiğin alışveriş yaptığın zaman ii de bazen sıkıcı oluoo ciddenn

bende sadece nezaketen hoş geldiniz diyeceğim ama içimden aynen şu

evet biz demiyelim ya kötü niyet olmasa bile tepesine yukarı gidiyo insanın

aynen tatlım bende de öyle olacak içimden kötü niyetle söylenmiyor ama karşı tarafında içini acıtıyor benim acım başkalarının mutluluğu oluyor diye :26:

cnmm serviss tabaklarıı aldımm, baharatlıklarım eksikti onlarıı aldımm, bi kaç çeşit bardak aldımm şarap ve su bardaklarımı aldımm renkli renkliii

cnmmm bazen ii bazenn kötüü evde olmakk, gezdiğin alışveriş yaptığın zaman ii de bazen sıkıcı oluoo ciddenn

evde oturup sıkılmayı özledim ya günde 10 saat çalışmaktan :26: boşver tadını çıkar canım ben ancak bebiş olduğunda işe ara verebilirim heralde :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…