351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Son düzenleyen: Moderatör:
349 ların sayfasına bakmıycm bi kaç günn, bir tuhaf oldumm onlar adınaa çok sevndm kendime de brzz üzüldmm.. bi süre yasak koydumm kendime

Merhaba,349.dönem askerleri, askerliklerini yaparken, sizlerin yanınızda sevdikleriniz vardı değil mi? lütfen empati yapınız bir şeyleri yazarken.. şu an ne yaşıyorsanız 349.dönem yarenleri vede tüm dönemlerin asker yarenleri sizlerin yaşadıklarını yaşadılar...Saygılar...

Afedersin ama burda kimse sizin o günleri yasamadiginiz iddiasinda bulunmadi:44: sizlerle ilgili kötü birsey de soylemedik.. alinganliginiz beni cok sasirtti:44: bence empatiyi sizdebir deneyin.. gözünuz aydin!

empati yapın derken neyi kastediosunz ben anlayamadım? biz onlar adına sevindiğimizi, kendi adımıza buruklaştığımızı yazdık burda ki bunda da kötü niyet aranmaması gerekiyor.. siz neden bu cümleden bu kadar rahatsız oldunuz ben onu anlayamadım.. empati demişsnz ama bu durumda sizin empati yapmanız gerekiyor, sizler adına sevinen bizlerin tekrardan empati yapcağı bi durum yok ortada..

selam kızlar... benim kardeşimde 351. dönem asker...rabbim hepsini korusun inşallah..

birşey sorucam bu gün kardeşim bikaç saniye telde konuştu abla 15 gün hiç tel açmayacağım dedi ve kapadı sizde de böle bişe varmı...

Nerde kardesin :26: bu siralar askerlerimizden bazıları araziye cikacaklar 15-20 günlük. Bu sure icerisinde arayamayacaklar.. esim kirklarelinde.. onlarda 20 gün arazide olacaklar..

Ya kizlar cok moralim bozuldu oturdum agliyorum yine.bizde safak 1 i gorebilecek miyiz ya bu zaman nasil gececek sevgilime hep az kaldi diyorum ama daha bir suru zaman var ya.ne yapicaz biz boyle

Ya kizlar cok moralim bozuldu oturdum agliyorum yine.bizde safak 1 i gorebilecek miyiz ya bu zaman nasil gececek sevgilime hep az kaldi diyorum ama daha bir suru zaman var ya.ne yapicaz biz boyle

geçickkk cnmm, zaman geçmek zorundaa, ağlamaa ltff cnmm bazen zaman yavaş geçio bazen hızlı geçio ama bak bir ay oldu bile hatta hatta bir ay üç gün bittiiii

evet canim araziye cikacaklardir benim sevgilimde bugun cikti karsta 7 saat daga turmandilar en son dondurucu sogukta napiyolar bilmiyorum su anda saat 3bucuktan beri haber alamadim((

geçickkk cnmm, zaman geçmek zorundaa, ağlamaa ltff cnmm bazen zaman yavaş geçio bazen hızlı geçio ama bak bir ay oldu bile hatta hatta bir ay üç gün bittiiii

Cok ozledim yaa artik cabucak gecsin .bazen hic dayanacak gucum kalmiyo cok korkutuyo bu zaman beni.

sevinen insan, 349.ların sayfasına bakmıyacağım demez !! o yüzden bir şeyleri yazarken empati kurun demiştim...

Afedersin ama burda kimse sizin o günleri yasamadiginiz iddiasinda bulunmadi:44: sizlerle ilgili kötü birsey de soylemedik.. alinganliginiz beni cok sasirtti:44: bence empatiyi sizdebir deneyin.. gözünuz aydin!

siz neden alınıyorsunuz???? size özel bir mesaj mı çektim ki cevap verdiniz...ben arkadaşınızın yazdığı bir yazıya cevap verdim..siz benim muhatabım değilsiniz !!!!

evet bende kendime kızdım

sevinen insan, 349.ların sayfasına bakmıyacağım demez !! o yüzden bir şeyleri yazarken empati kurun demiştim...

Size birşeyleri açıklamak zorunda değiliz ama illa ki anlamak istiyorsanız şöyle izah edeyim: 349LARIN SAYFASINA BAKTIIMIZDA onların yerinde olabilmeyi çok isteyip olamadığımızdan üzülüyoruz ve bu yüzden kendimizi bir süre üzmemek adına (onlar adına sevinmediğimiz anlamına gelmiyor bu) bir süre bakmayalım dedik...Gayet açık bence...Yoksa siz kavuşuyorsunuz diye üzülüyor falan değiliz bu duygu garip siz yaşamadınız mı 347lerde ay bizimkiler de gelmiş olsaydı şimdi diye özenmediniz mi...Neden bir kasıt aradınız acaba bence empati yapması gereken sizsiniz.

yaren değilsiniz, sevgilinz, eşiniz ya da nişanlısınz gitmedi askere.. sizin oğlunuz gittii, benim nişanlım gittii askere.. biz siiznle burda ne kadar konuşursak konuşalım siz beni anlayamazsınız ben de sizi anlayamam.. anlamayacağınız bir konuda da benim hakkında yorum yapmanız, eleştirmeniz bence çok yanlış.. ben 349.dönem asker bekleyen yarenler için seviniorum diye sürekli o sayfayı takip etmem girip oraya yorum yazmam gerekmiyor.. ben sevincimi de üzüntümü de bu sayfada yaşamayı tercih ediorum..herkesin olaylar karşısında verdiği tepkiler farklıdır, duygusal yapıları farklıdır.. oraya bakıp bakmamak, üzülüp üzülmemek benim vereceğim bir karardır.. bu kararın da insanlarla fln alakası yoktur. SADECE VE SADECE KENDİM İLE ALAKALI BİR DURUMDUR.. sizin bu konuya neden bu kadar takılıp, gelip yorum yazdığınızı, neye alındığınızı anlamış değilim.. 349. dönem yarenleri bize her konuda çok yardımcı oldular, konuştular, deneyimlerini paylaştılar.. burada böyle konuşarak olayı çok başka yerlere çekiyorsunuz siz.. onlar da farklı düşünmeye başlayacaklar. siz yaşça bizden büyükseniz eğer kırıcı değil yapıcı olmaya çalışsşırsınz ve alınganlıklar yaparak kimseyi de huzursuz etmezsiniz..

ya canim neden aciklama yapiyosunuz yaaa birakin bosverin :)))))))) komplekslinin biri usenmemis kalkmis gelmis burada ego tatmini yapmaya calisiyor bosverin vermeyin cevap:) 349larin sayfasinda isi bitti sanirim bize geldi hosgeldi ama bos geldi:)) bosverin moralinizi bile bozmaya degmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz bize yeterisss

siz neden alınıyorsunuz???? size özel bir mesaj mı çektim ki cevap verdiniz...ben arkadaşınızın yazdığı bir yazıya cevap verdim..siz benim muhatabım değilsiniz !!!!

Bakın 349ların sayfasına bakmayalım diye bizler de yazdık, ayrıca da madem o arkadaşa söylemek istediniz gidin özel mesaj atıın bu sayfaya yazdığınız herşey bizi de alakadar eder.Ne yani buraya gelip gerginlik yaratacak bir durum yok.Bence gidin hazırlıklarınızı yapın siz.Zira burada gerginlik hiç olmadı sizin çıkarmanıza da müsade etmeyiz.Saygılar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…