- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.881
inşallah yaşıycaz tatlım ama acayp özendimkiakşam pastamız frambuazlı olsun
Zahmet etmeseydin canim yaaa ben yapardim eve geldim bile bak
yokkk cnmm sen tüm gün çalıştınn sana kıyamayızz yoruldnn
ahaha tamamm cnmmm frambuazlı alcm bidee beyaz çikolatalı muzlu sarkık pasta vardı ondan alaymmm
yokkk cnmm sen tüm gün çalıştınn sana kıyamayızz yoruldnn
aynen canım ya hastasın bide ama ben belki akşam gelemeyebilirim:44:
349 ların sayfasına bakmıycm bi kaç günn, bir tuhaf oldumm onlar adınaa çok sevndm kendime de brzz üzüldmm.. bi süre yasak koydumm kendime
Merhaba,349.dönem askerleri, askerliklerini yaparken, sizlerin yanınızda sevdikleriniz vardı değil mi? lütfen empati yapınız bir şeyleri yazarken.. şu an ne yaşıyorsanız 349.dönem yarenleri vede tüm dönemlerin asker yarenleri sizlerin yaşadıklarını yaşadılar...Saygılar...
Merhaba,349.dönem askerleri, askerliklerini yaparken, sizlerin yanınızda sevdikleriniz vardı değil mi? lütfen empati yapınız bir şeyleri yazarken.. şu an ne yaşıyorsanız 349.dönem yarenleri vede tüm dönemlerin asker yarenleri sizlerin yaşadıklarını yaşadılar...Saygılar...
selam kızlar... benim kardeşimde 351. dönem asker...rabbim hepsini korusun inşallah..
birşey sorucam bu gün kardeşim bikaç saniye telde konuştu abla 15 gün hiç tel açmayacağım dedi ve kapadı sizde de böle bişe varmı...
İçip sarhoş olup kocacının sacını basını yolma da tatlım
Ya kizlar cok moralim bozuldu oturdum agliyorum yine.bizde safak 1 i gorebilecek miyiz ya bu zaman nasil gececek sevgilime hep az kaldi diyorum ama daha bir suru zaman var ya.ne yapicaz biz boyle
selam kızlar... benim kardeşimde 351. dönem asker...rabbim hepsini korusun inşallah..
birşey sorucam bu gün kardeşim bikaç saniye telde konuştu abla 15 gün hiç tel açmayacağım dedi ve kapadı sizde de böle bişe varmı...
geçickkk cnmm, zaman geçmek zorundaa, ağlamaa ltff cnmm bazen zaman yavaş geçio bazen hızlı geçio ama bak bir ay oldu bile hatta hatta bir ay üç gün bittiiii
Afedersin ama burda kimse sizin o günleri yasamadiginiz iddiasinda bulunmadi:44: sizlerle ilgili kötü birsey de soylemedik.. alinganliginiz beni cok sasirtti:44: bence empatiyi sizdebir deneyin.. gözünuz aydin!
evet bende kendime kızdımbak gördün mü şeymacım ön yargı ne akader kötü birşey sen burda boş boş oturuyor aramıyor diye düşünüyorsun halbuki sebebi varmış aramadı diye sıkma canını kızlarında dediği gibi sen ara nolacak aranızda sıra mı olur ben aradım o arasın diye bekliyorum diyosun çok kızdım sanaonun sana ihtiyacı var kuzum yapma böyle düşünmede fırsat oldukça sen ara destek ol bak ne güzel haziranda da görmeye gidiceksin inş. doğum gününde de yanında olursun mutlu olur o da sende :)
sevinen insan, 349.ların sayfasına bakmıyacağım demez !! o yüzden bir şeyleri yazarken empati kurun demiştim...
sevinen insan, 349.ların sayfasına bakmıyacağım demez !! o yüzden bir şeyleri yazarken empati kurun demiştim...
evet bende kendime kızdım
Size birşeyleri açıklamak zorunda değiliz ama illa ki anlamak istiyorsanız şöyle izah edeyim: 349LARIN SAYFASINA BAKTIIMIZDA onların yerinde olabilmeyi çok isteyip olamadığımızdan üzülüyoruz ve bu yüzden kendimizi bir süre üzmemek adına (onlar adına sevinmediğimiz anlamına gelmiyor bu) bir süre bakmayalım dedik...Gayet açık bence...Yoksa siz kavuşuyorsunuz diye üzülüyor falan değiliz bu duygu garip siz yaşamadınız mı 347lerde ay bizimkiler de gelmiş olsaydı şimdi diye özenmediniz mi...Neden bir kasıt aradınız acaba bence empati yapması gereken sizsiniz.
siz neden alınıyorsunuz???? size özel bir mesaj mı çektim ki cevap verdiniz...ben arkadaşınızın yazdığı bir yazıya cevap verdim..siz benim muhatabım değilsiniz !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?