- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.921
evet canım komple tüm bölüğü kitliolarmıs
bizimkinin daha belli olmadı bölüğün yani
sanırım yarın belli olur
of cok daraldım
ahahahaa cnmm yokk boşverr, akşam akşamm kimse keyfimizi bozamaz.. sen de hiçç yorulmaa yazarak ellerine yazıkk
Canını sıkma canım şimdiden
Umarım askerinin bölüğü almaz ceza:26:
kızlar kapıyı çalıyorum çalıyorum ilkay açmıyo kapıda kaldım:44: hani ona gidiyoduk bugün
babanız da mı asker yaniii aile boyu askerlik yapıosunzz sanırım.. o kadar yazılanlardan tek bu mu ilginizi çektii.. 349. dönemlern sayfasında da oğlum demişssnzz.. yrn 353 lerin sayfasında da eşim asker dersinzz askerr..
Saygısızlaşma ! ! 349.dönem yarenlerine annem ilk defa gözünaydın mesajı atmıştır..ailede erkek kardeşi askere giden vede kızının nişanlısı aynı dönemde asker olamaz mı??? 351.dönem en basit kişilerin bulunulduğu yerdir hepiniz birbirinizi bulmuşsunuz???
sayfanıza son girişimdir.. Saygısızlar........
347.dönem yarenleri ve 349.dönem yarenleri EN KALİTELİ KİŞİLERDİR......BİRAZ DERS ALIN O İNSANLARDAN KALİTE FARKINI GÖRÜN ..
AMA SİZ 349. DÖNEM SAYFALARINA GİRMEYİN KISKANÇLIKTAN ÖLÜYORSUNUZ ZAVALLILAR !!!!!
Saygısızlaşma ! ! 349.dönem yarenlerine annem ilk defa gözünaydın mesajı atmıştır..ailede erkek kardeşi askere giden vede kızının nişanlısı aynı dönemde asker olamaz mı??? 351.dönem en basit kişilerin bulunulduğu yerdir hepiniz birbirinizi bulmuşsunuz???
347.dönem yarenleri ve 349.dönem yarenleri EN KALİTELİ KİŞİLERDİR......BİRAZ DERS ALIN O İNSANLARDAN KALİTE FARKINI GÖRÜN ..
AMA SİZ 349. DÖNEM SAYFALARINA GİRMEYİN KISKANÇLIKTAN ÖLÜYORSUNUZ ZAVALLILAR !!!!!
kızlar canınızı hiç sıkmayın biz sizleri biliyoruz ve çok çok iyi anlıyoruz her zaman dediğimiz gibi bizi bizlerden başka kimse anlayamaz
sizin bizim için sevindiğinizi aynı zamanda özendiğinizi aynı zamanda üzüldüğünüzü biliyoruz çünkü aynı şeyleri biz de yaşadık.Bunlar tarifi mümkün olmayan duygular..
Sizler için ettiğimiz tek dua zamanınızın su gibi geçip,askerlerinize sağ salim kavuşmanızbiliyoruz ki sizler de bizim için aynı şeyi diliyorsunuz
hepimiz burda çok iyi arkadaşlıklar dostluklar kurduk ve bu hep böyle sürer inşallah
Sizlerin bizi anladığınızı biliyoruz canım
Gözünüz aydın,allah başka ayrılıklar vermesin.Bir ömür sevdiklerinizle bir arada olun inşallah
Darısı başımıza
ne oluyor diye bakmaya geldim.ölüyorum yorgunluktan yalnız. yazılar bile karışıyor okuyamıyorum. dün gece de uyumadım. gözlerim pörtledi.
çok teşekkür ediyorum.inşallah hepimiz için askerlik son ayrılık olurbir ömür dip dibe yaşayalım askerlerimizle darısı tez zamanda sizlerin başına
çok teşekkür ediyorum.inşallah hepimiz için askerlik son ayrılık olurbir ömür dip dibe yaşayalım askerlerimizle darısı tez zamanda sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?