351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

kuzularim benim... ben yazdiklarinizi okuyamadimdaa cok fazla cünki. anca geldim eve okuldan. sevdigim aradi bir saat konusutuk. beraber sarki dinledik. öyle iyi geldi. öyle iyi oldumki enerji patlamasi yasicam nerdeyse

Oleeeeeeeeyyyy siradaki dans iconlari hamideyle askerine gelsin

duygularıma tercümann oldunn cnmm aynenn kıskançlık değil siz anlıosunzz o imrenme duygusunu problem yokk o zmnn siz bizi anlıosunz :)

asıl bunu yaşayan kişi kendini belli ediyor işte kendini 349. dönem ilan eden arkadaşa inanmıyorum eğer öyle olsaydı aynı sizin gibi bizi anlardı o kişinin dışında sizler de dahil kimse yanlış anlamamış yazılanı arkadaşın amacı belliymiş baktı sohbet çok sakin bir karıştırıyım da heyecan gelmiş demiş cidden takmaya değmez kızlar biz bekleyenler olarak birbirmizi çok iyi anladığımızı düşünüyorum bende çok şükür ki sizler kavuşuyorsunuz güzünüz aydın :) Allah bi daha ayrılık vermesin hep el ele dizi dize olun :) tatlı bir kıskançlık var tabi ama bu çekememeklik gibi değil yerinizde olmayı çook isterdik bize uzak geliyor şu an sizin gibi doğan güneş demek ama sizlerin desteğiyle bizde atlatıp bu zorlu günleri kavuşacağız sevdiklerimize

Gel kuzum sen, tasarimci insansin sana agir gelir boyle seyler sen hayal gücünle varsin burada
ay demi sevmiorum huzursuzlukları ben
Buket pastalar icin tesekkurler
hmmm getirinde yiyelim yaaa frambuazlıı

kuzularim benim... ben yazdiklarinizi okuyamadimdaa cok fazla cünki. anca geldim eve okuldan. sevdigim aradi bir saat konusutuk. beraber sarki dinledik. öyle iyi geldi. öyle iyi oldumki enerji patlamasi yasicam nerdeyse

hoş geldin canım biraz ekşınlı bi akşam oldu burda ama güldük geçtik patlaman yerim senin ya mutlu oldum kuzum hep devamı gelsin inş günün nasıldı

hoşgeldin cnm :) ne güzel ya bu mutluluk seni bir süre idare eder o zaman hasret az da olsa dinmiştir o 1saatlik konuşma da :) bu ara güzel gelişmeler oluyor hepimiz için maşallah hep böyle olalım :)

kızlarr geçenn konuşuodkk yaa erkekler gelio die ama o erkek miydii sabahtan beri bunu düşünüorum artt çatladım ve yazdımmm

zaman geçsin diye gezmediğim yer kalmadı kuzum

cnmm hoşgeldnnn, ayyy kıyamam o da çok dokunaklıı amaa sözleriiii

evet cok hemde... hele siir.... bitiriyor beni. ben ona bütün sarkilarim olan cd yaptim onu dinledik... her sarkinin bi anisi var cok güzel.... ha bide begüm arkadasimiz varya... bana yemin töreninden resimler yolladi sag olsun. sevgilimde yollicak. gidemedim ama gördüm yaniii

Kocamda bugün nobetteyken cep telefonundan aradi megerse yanindaki nobet arkadasi uzun donemmis telefonu varmis ona kendi hattini takmis ayy hem korktum yakalanirsa niye hem hosuma gitti

kızlarr geçenn konuşuodkk yaa erkekler gelio die ama o erkek miydii sabahtan beri bunu düşünüorum artt çatladım ve yazdımmm

bende aynı şeyi düşündüm cnm çünkü bizden kimse saygısızca bir konuşmaya girmemiş kalitesiz demiş ya asıl kalitesiz kendisiymiş gayet sakin ve ılımlı cvplar vermilmiş ama karşıdaki kişi zorladıkça zorlamış sırf terbiye bozulsun diye kendine eğlence aramış açıkçası bizim yarenler de sert kaya çıkmış susmuş gitmiş tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…