- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.001
tabi car car konuştum dimi cene bu amasu yakmıyo bu enerjı yakıyo
evet canlar gerginlik onun acısından oldu yazık baya gerilmiştir ahahahbu arada fark ettim dilim şişmiş bnm nasıl payldım ama herkkes haddini blecek arkadaş biz kimseye saygısızlık yaptık mı yook
ay bu misafirlik geç oluyo uykum geliyo sora sabah toplantılarına gec kalıyom ben
allahım ya son günümde o kadar yorgunum ki son günün mutluluğunu yaşayamayacak kadar saflaştım. aylarca bekle son günü. son günde şu halime bak. :111: saf saf bakıyorum.ben uyuyayım biraz. gece yarısı geri gelcem. kocam gelene kadar tüm başlıklara yazacağım.
Bu arada 500. Sayfamiz vatana millete hayirli olsun
Ay annemlerdeyim kalkip eve gitmem lazim kalkamadim halsizlikten
Kızlaaaaaaaaarrrrrr dehşetle okudum neler olmuş öyleeeeee
Allahımmm nasıl sinirlerim bozuldu.Başkasını almayalım aramıza ya şöyle lüzumsuz tipleri.Uğraşıp cevap vermeye bile değmezmiş valla
Saygısız
Bu arada bu kız yorgun yeni geldi okuldanKüçük olarak benim servis filan yapmam lazım ama canım hazır tatlı istiyodu İlkaycım o güzelim tabaklarında pastaya hayır demem yanii Yanına da çay Bi yorgunluğumu atiyim diğer servisler benden
bu sayfa acaba kaç binee gelck merakk ediorummmesafe var mı cnm aradaa sizin evlee
boşver cnm bir rüzgar esti geçti bende sonradan okudum biraz gerginlik olmuş ama kızlar iyi idare etmiş arkadaşta daha fazla uğraşamamış vermiş istifasını gitmiş :)
Arabayla 10 dakika kuzum.. ben cikiyorum eve gidiyorum simdi.. 15 dakikaya kadar buraya gelmezsem polise haber verin
kizlarrrrrrrrr tekrar selammmmmmmmmm ne olayli geceydi neyseki pes ettirdik dusmani yendik ahahah bizimde cephemiz oldu ehehehe:)) sizden bisi isticemm bana yardim edinnnnn sevgilim karsta biliyosunuz ben luleburgazdayim ve 25 mayisda dogum gunu( yanina gidemeyecegim buyuk ihtimalle (( nasil bi surpriz yaapabilirim unutamayacagi bisey yapmak istiyorum yollamak yani ne yapilabilir 25 mayis tam c.tesi gunune geliyor napabilirim ki?sizceee helpp meeeeeeeeee
Kitap yap.... böyle resimlerle sizin hikayeiniz misal....sonra bu güne kadar iste ilk bastan sonrada cizgi roman gibi beraber bi verandada otururken böyle yaslanmis....
himmmmm :)) cok gusel olurr ama bi ornek fln olaydi nasil yapabilirmiyi m ki acaba dersin
Sevgili 20lik diş
adın 20lik ama 18imden beri kafanı damağımdan bi gösterip bi gidiyorsun karar ver çkıcanmıı çıkmıycan hayır madem gelmek istemiyon neden damağımı acıtıyon ya adam gibi çık yada cıkarcam seni ordan...sevgiler şeyma
himmmmm :)) cok gusel olurr ama bi ornek fln olaydi nasil yapabilirmiyi m ki acaba dersin
Aslinda yokmus gibi davransak olurdu da dayanamadim ben atladim hemen, kavga var dediler geldik
Al bakali frambuazli pastani buda cayin sekerini al.. sen ogrencisin otur, yorulmussundur ben kac saattir cene caliyorum burda
cnmm hoşşgeldnn, enerji patlaması var bndee senn otr herşey bendnn
kizlar ben de okudum hepsini. ne ara olmus olanlar anlamadim valla. ama bence de sedanin dedigi gibi pek ciddiye alinmasi gereken biri gibi gelmedi bana. 17 tane yazisi var. onlarin yarisini da burada dirdir etmek icin kullanmis. sozde o 5 ayi beklemis, hicbir sey yazmamis. gelmis son gun buraya bagirmaya. insanlarin sinirlerini alakasiz seylerden kadar dusuncesiz dusuncesiz cikarmaya ihtiyaci oluyor belki de. olan bizim sinirlendigimize olmus valla. eminim kendisi rahat rahat oturuyordur, sinirini cikarmis ya.
kizlar ben de okudum hepsini. ne ara olmus olanlar anlamadim valla. ama bence de sedanin dedigi gibi pek ciddiye alinmasi gereken biri gibi gelmedi bana. 17 tane yazisi var. onlarin yarisini da burada dirdir etmek icin kullanmis. sozde o 5 ayi beklemis, hicbir sey yazmamis. gelmis son gun buraya bagirmaya. insanlarin sinirlerini alakasiz seylerden kadar dusuncesiz dusuncesiz cikarmaya ihtiyaci oluyor belki de. olan bizim sinirlendigimize olmus valla. eminim kendisi rahat rahat oturuyordur, sinirini cikarmis ya.
dahaaa öncee bizim sohbete katılmış ben de baktım, bi kaç bişey söylemişş flnn.. burda herkes birbirine anlatıo paylaşıoruzz herşeyiii herkes çok içtennama gece gece tırstımm yaa sahte tipler de türemişş bilgilerii mi topluo napıo çözemedmm nasıl bi kafa yapısı varr
yok kuzum ya bizde gayet relax olduk stres attıkno problem yani ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?