351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

ahahahaa bayaa rahatladık aslndaa yaa nişanlım ile de askerde die hiç tartışamıodumm altan al alttan al bak ona patladıkk cuma akşamı yapalım diğer toplantıyıı cnmm ya da cumartesi

iyi uykular canım tebrikler bizi unutmayınnn

cnmm hoşşgeldnn, enerji patlaması var bndee senn otr herşey bendnn

boşver cnm bir rüzgar esti geçti bende sonradan okudum biraz gerginlik olmuş ama kızlar iyi idare etmiş arkadaşta daha fazla uğraşamamış vermiş istifasını gitmiş :)

KIZLAAAAARRR SIZINLE GURUR DUYUYORUMMMM... gögsüm kabardi. helal olsun size. harikasiniz canlarim benim.... nasilda hep beraber saldirdiniiizzz... nasil bir terbiyesiz insan bu ya. alahhim hem güldüm hem dehsete kapildim. ama ende cok gurur duydum

kizlarrrrrrrrr tekrar selammmmmmmmmm ne olayli geceydi neyseki pes ettirdik dusmani yendik ahahah bizimde cephemiz oldu ehehehe:)) sizden bisi isticemm bana yardim edinnnnn sevgilim karsta biliyosunuz ben luleburgazdayim ve 25 mayisda dogum gunu( yanina gidemeyecegim buyuk ihtimalle(( nasil bi surpriz yaapabilirim unutamayacagi bisey yapmak istiyorum yollamak yani ne yapilabilir 25 mayis tam c.tesi gunune geliyor napabilirim ki?sizceee helpp meeeeeeeeee

Kitap yap.... böyle resimlerle sizin hikayeiniz misal....sonra bu güne kadar iste ilk bastan sonrada cizgi roman gibi beraber bi verandada otururken böyle yaslanmis....

Sevgili 20lik diş
adın 20lik ama 18imden beri kafanı damağımdan bi gösterip bi gidiyorsun karar ver çkıcanmıı çıkmıycan hayır madem gelmek istemiyon neden damağımı acıtıyon ya adam gibi çık yada cıkarcam seni ordan...sevgiler şeyma

kizlar ben de okudum hepsini. ne ara olmus olanlar anlamadim valla. ama bence de sedanin dedigi gibi pek ciddiye alinmasi gereken biri gibi gelmedi bana. 17 tane yazisi var. onlarin yarisini da burada dirdir etmek icin kullanmis. sozde o 5 ayi beklemis, hicbir sey yazmamis. gelmis son gun buraya bagirmaya. insanlarin sinirlerini alakasiz seylerden kadar dusuncesiz dusuncesiz cikarmaya ihtiyaci oluyor belki de. olan bizim sinirlendigimize olmus valla. eminim kendisi rahat rahat oturuyordur, sinirini cikarmis ya.

seymacim o 20likler cok cektirir. onlar sana cektirmeden bence sen git onlari cektir. :)

Aslinda yokmus gibi davransak olurdu da dayanamadim ben atladim hemen, kavga var dediler geldik

Al bakali frambuazli pastani buda cayin sekerini al.. sen ogrencisin otur, yorulmussundur ben kac saattir cene caliyorum burda

ay valllahi kafam patladı pek yoruldum Bugün ders programımız çok yoğun
Oy vallahi bigün de siz benim öğrenci evime gelin kek yaparım.elim yatkındır he Mutfağımızda amerikan mutfak salonla birleşik dedikoduları da kaçırmam böylelikle

cnmm hoşşgeldnn, enerji patlaması var bndee senn otr herşey bendnn

Ooooo vallahi rahatım he İyiki varsınız kızlaaarr Oturiyim ben öyle köşede kaynana gibi karışmadan bişeye

yok kuzum ya bizde gayet relax olduk stres attık no problem yani ahahaha

dahaaa öncee bizim sohbete katılmış ben de baktım, bi kaç bişey söylemişş flnn.. burda herkes birbirine anlatıo paylaşıoruzz herşeyiii herkes çok içtenn ama gece gece tırstımm yaa sahte tipler de türemişş bilgilerii mi topluo napıo çözemedmm nasıl bi kafa yapısı varr

cani sikilmis heralde? eglence ariyordu belki?

yok kuzum ya bizde gayet relax olduk stres attık no problem yani ahahaha

ama seyma helal olsunnn. iyce cildirtdiniz hahaha.... bu arada benimilerde cikmadi cikmadi sonra gitdim cektirdim... kurtuldummm.

Bu arada 15 dkk oldu ilkay yok polisi arayalimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…