- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #4.981
kızlarr geçenn konuşuodkk yaa erkekler gelio die ama o erkek miydii sabahtan beri bunu düşünüorum artt çatladım ve yazdımmm
Kocamda bugün nobetteyken cep telefonundan aradi megerse yanindaki nobet arkadasi uzun donemmis telefonu varmis ona kendi hattini takmisayy hem korktum yakalanirsa niye hem hosuma gitti
bende aynı şeyi düşündüm cnm çünkü bizden kimse saygısızca bir konuşmaya girmemiş kalitesiz demiş ya asıl kalitesiz kendisiymiş gayet sakin ve ılımlı cvplar vermilmiş ama karşıdaki kişi zorladıkça zorlamış sırf terbiye bozulsun diye kendine eğlence aramış açıkçası bizim yarenler de sert kaya çıkmış susmuş gitmiş tabi :)
bende aynı şeyi düşündüm cnm çünkü bizden kimse saygısızca bir konuşmaya girmemiş kalitesiz demiş ya asıl kalitesiz kendisiymiş gayet sakin ve ılımlı cvplar vermilmiş ama karşıdaki kişi zorladıkça zorlamış sırf terbiye bozulsun diye kendine eğlence aramış açıkçası bizim yarenler de sert kaya çıkmış susmuş gitmiş tabi :)
nereye yazdın tatlım :44::120: ay çok uykum var yaa
noldukiiii... ben kacirdimmm
Kocamda bugün nobetteyken cep telefonundan aradi megerse yanindaki nobet arkadasi uzun donemmis telefonu varmis ona kendi hattini takmisayy hem korktum yakalanirsa niye hem hosuma gitti
kızlar hepinize çok teşekkür ederimm amaa banaa yazdı herkes kaplan gbi atladııı valla üstüne.. duygulandım ya ne güzel arkadaşlıklar, ne güzel bağ oluştu aramızda. hepiniz iiki varsınız...
alemsin valla.
aynen öyle canım. iyi oldu ama renk geldi sayfalara.
Ha haayy nasil atladik dimiHerkes haddini bilsin terbiyesizlik yapan olursa hepimiz burdayiz kuzum
cnmm şimdi yazıorumm size sorruormm anlamındaa dedm onuu, daha önce yazmadımmm cnmm
Seymanin baya uykusu var belli
ben görmedim o arkadaşı hiç. sohbetlerimizde yoktu. bu özlem başka bir şeye benzemez. sokakta ele ele yürüyenlerin elini ayırmak bile istiyorduk biz bi ara.347 leri de, bizimle şafak bekleyen ve bizden 45 gün önce kavuşan hayal alemi arkadaşımızı da ben çok kıskandım. ama bu onlar buluşmasın, kavuşmasın değil. ben de buluşayım, ben de kavuşayım kıskançlığı. kıskançlık da değil de garip bir duygu. bizim için sorun yok. biz aynı şeyleri yaşadık ve gayet iyi anlıyoruz. hatta sabah bir arkadaşımız askerine kavuştu ona bile imrendim. bırakın ayları günleri insan saatlere bile imreniyor. kafanıza takmayın kızlar.
kısa özet geçiyim canım biz bugün sizin sayfanıza girince her zamankinden farklı olarak safagınızı 0 görünce sizin adınıza cooook sevindik kendi adımıza sanki hiç geçmeyecek bizde o günleri görecekmiyiz diye hüzünlendik
bir arkadaş 349 olduğunu söleyen ama ne olduğunu bizde anlamadk
bize dediki siz 349 ların topiğine bugn girmicem yazdığınız için kalitesizsiniz onalr 347 lere böle yapmadılar
nabtık onu da bilmioz )))))))
kizlar bu bir tur saka miydi ahahah ben pek algilayamadim amacinida anlayamadim da yani
o çokk yorulduu ben bi baktım şeyma baya baya yazmışş bişeyler demişş kız da hal kalmadııı
Kızlaaaaaaaaarrrrrr dehşetle okudum neler olmuş öyleeeeee
Allahımmm nasıl sinirlerim bozuldu.Başkasını almayalım aramıza ya şöyle lüzumsuz tipleri.Uğraşıp cevap vermeye bile değmezmiş valla
Saygısız
Bu arada bu kız yorgun yeni geldi okuldanKüçük olarak benim servis filan yapmam lazım ama canım hazır tatlı istiyodu İlkaycım o güzelim tabaklarında pastaya hayır demem yanii Yanına da çay Bi yorgunluğumu atiyim diğer servisler benden
Valla ben de çok imreniyorum ne yalan söyliyimBak sen bikaç saat sonra kocana kavuşacaksın ona bile hafiften benim kocamda gelsin ama diye söyleniyorum
Acaba rumuzunumu değiştirmiş bu arkadaş bir anda nerden çıktı daha önce denk gelmedim garip. Neyse kızlar takmayın kafanıza
Bence de şaka olmalı
yarın kimdeyiz yine kapıda kalmak istemiyorum
Aslinda yokmus gibi davransak olurdu da dayanamadim ben atladim hemen, kavga var dediler geldik
Al bakali frambuazli pastani buda cayin sekerini al.. sen ogrencisin otur, yorulmussundur ben kac saattir cene caliyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?