- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.021
ay bencede karar verdim gitcem artık ilkaydan şaplağı yemedenseymacim o 20likler cok cektirir. onlar sana cektirmeden bence sen git onlari cektir. :)
ay valllahi kafam patladı pek yoruldumBugün ders programımız çok yoğun
Oy vallahi bigün de siz benim öğrenci evime gelin kek yaparım.elim yatkındır heMutfağımızda amerikan mutfak salonla birleşik dedikoduları da kaçırmam böylelikle
Ooooo vallahi rahatım heİyiki varsınız kızlaaarr Oturiyim ben öyle köşede kaynana gibi karışmadan bişeye
Sevgiliye Hediye, Sevgili Kitabı | Sevgilinize en güzel hediye
tatlım bu linge bir göz at istersen yardımcı olabilir :)
bu arada aramiza askeri sevgilisi, kocasi, nisanlisi olmayan biri daha gelmis. bu bakimdan yalniz hissediyordum valla.
ay bencede karar verdim gitcem artık ilkaydan şaplağı yemeden
bak bak evde kalcan kız kalk biraz hizmet yap şaplak geliyo ha popoya
o kolay canim internetde bile böyle steler var. ayrica kitap kaplayan yerler var isimleri gelmiyor aklima. oralarada gidebilirsin
Sagsaglim geldim kizlaryollar tenhaydi actim muzigi bagira bagira sarki söyleyerek geldim.. araba kullanirken bunu yapmak cok zevkli
Sonra esim gittiginden beri bana yapisan bi davranisi gerceklestirdim:26: eve her geldigimde bütün odalari tek tek kontrol ediyorum ben yokken biri girdi mi diyesanki girse ve o an karsima cikma bisey yapabilecegim
senin beklediğin kim ki cnm belki yazmışsındır ama denk gelmedim sanrım
aklına böyle kötü şeyler getirme cnm hiç birşey olmaz sen duanı eksik etme
ben evden yanlız çıkyorsam genelde kullanmadığım odaları kiltliyorum bir tek oturma odası ve odamı açık bırakıyorum hatta uyurken oturmasını da kiltliyorum için rahat etmiyrsa gece çıkarken böyle yap gündüz açarsın gece tedirgin olma hiç
tamam canimm bi bakayim bakalim
D::::: DDDDDDDDDDDD heyecan yaptim az kaldiiiiiiiiii:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
asker arkadasim benim canim.
Hakilisin odalari kilitleyeyim bende:26: paranoyak olacagim bu gidişle zatenhem ne evimden vazgecebiliyorum ne de yalniz basima huzurlu olabiliyorum
Ah emre ahhh sen bi gel yiyeceksin saplagi, pis cocuk beni boyle yalniz birakip gitti
Ay ben çok yorgun geldim valla öğrençi halime acıyanlar bana hizmet ediveriyolar sağolsunlar hihihihibak bak evde kalcan kız kalk biraz hizmet yap şaplak geliyo ha popoya
Ay o bende de öğrenci evinde tek başıma kaldığımda ortaya çıktı canım ya.Sanki biri varmış gibi allah korusun.Bide kapıları kitliyorum ben dıştan boş kapıları böyle evde tek başıma olduğumda:26: Korkmazsan boş oda kapılarını sende kitle olmazsa.Aklında kalmaz hem:26:Sagsaglim geldim kizlaryollar tenhaydi actim muzigi bagira bagira sarki söyleyerek geldim.. araba kullanirken bunu yapmak cok zevkli
Sonra esim gittiginden beri bana yapisan bi davranisi gerceklestirdim:26: eve her geldigimde bütün odalari tek tek kontrol ediyorum ben yokken biri girdi mi diyesanki girse ve o an karsima cikma bisey yapabilecegim
Hakilisin odalari kilitleyeyim bende:26: paranoyak olacagim bu gidişle zatenhem ne evimden vazgecebiliyorum ne de yalniz basima huzurlu olabiliyorum
Ah emre ahhh sen bi gel yiyeceksin saplagi, pis cocuk beni boyle yalniz birakip gitti
hiç sorma ilkaycım bi emre de beni bırakıp gitti böyle:) sudan çıkmış balığa döndüm hiç bir işimi yanlız yapamıyormuşum meğer
evin huzuru başka cnm haklısın o konuda ama dediğimi gibi yaparsan daha rahat edersin bence... gece uyandığında bile korkuyorsun yanlız yaşamak zor:2:
heycanlan tabiiiii.... ben cok seviyorum öyle kargolar hazirlamayi sevdigimden ayriyimya. sürekli bi keresinde kendi boyumla esit bi atki ögmürtüm. öyle güzeldikiiii. cok sevmisti. sonra mendile isimlerimizi islemistim. ayyyy neler neler. cok seviyorum onun icin birseyler hazirlamayi
:)))))))))) ayyyyyyyyy canimmmm bi tane uldum cok guzelll asker icin yapilmis hemde:))) alinca paketi cok duygulanacak eminimm:)))))))) su anda dagin basinda cadirda uyuyorlarAllah korusun hepsini ((((((((((((((((((((((( ;((((((((( nolur hemen cabucak gecsin usumuyodur dimi ((((((((
AAA yok yok yok ... katdiyen mümkünati yok. moraller yüksek kaliyor. üzülmek yok
:)))))))))) ayyyyyyyyy canimmmm bi tane uldum cok guzelll asker icin yapilmis hemde:))) alinca paketi cok duygulanacak eminimm:)))))))) su anda dagin basinda cadirda uyuyorlarAllah korusun hepsini ((((((((((((((((((((((( ;((((((((( nolur hemen cabucak gecsin usumuyodur dimi ((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?