351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

seymacim o 20likler cok cektirir. onlar sana cektirmeden bence sen git onlari cektir. :)
ay bencede karar verdim gitcem artık ilkaydan şaplağı yemeden

bak bak evde kalcan kız kalk biraz hizmet yap şaplak geliyo ha popoya

Sagsaglim geldim kizlar yollar tenhaydi actim muzigi bagira bagira sarki söyleyerek geldim.. araba kullanirken bunu yapmak cok zevkli
Sonra esim gittiginden beri bana yapisan bi davranisi gerceklestirdim:26: eve her geldigimde bütün odalari tek tek kontrol ediyorum ben yokken biri girdi mi diye sanki girse ve o an karsima cikma bisey yapabilecegim

Son düzenleyen: Moderatör:

aklına böyle kötü şeyler getirme cnm hiç birşey olmaz sen duanı eksik etme
ben evden yanlız çıkyorsam genelde kullanmadığım odaları kiltliyorum bir tek oturma odası ve odamı açık bırakıyorum hatta uyurken oturmasını da kiltliyorum için rahat etmiyrsa gece çıkarken böyle yap gündüz açarsın gece tedirgin olma hiç

Hakilisin odalari kilitleyeyim bende:26: paranoyak olacagim bu gidişle zaten hem ne evimden vazgecebiliyorum ne de yalniz basima huzurlu olabiliyorum

Ah emre ahhh sen bi gel yiyeceksin saplagi, pis cocuk beni boyle yalniz birakip gitti

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam canimm bi bakayim bakalim
D:::::DDDDDDDDDDDD heyecan yaptim az kaldiiiiiiiiii:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

heycanlan tabiiiii.... ben cok seviyorum öyle kargolar hazirlamayi sevdigimden ayriyimya. sürekli bi keresinde kendi boyumla esit bi atki ögmürtüm. öyle güzeldikiiii. cok sevmisti. sonra mendile isimlerimizi islemistim. ayyyy neler neler. cok seviyorum onun icin birseyler hazirlamayi

Hakilisin odalari kilitleyeyim bende:26: paranoyak olacagim bu gidişle zaten hem ne evimden vazgecebiliyorum ne de yalniz basima huzurlu olabiliyorum

Ah emre ahhh sen bi gel yiyeceksin saplagi, pis cocuk beni boyle yalniz birakip gitti

cnmm evt kitlemek ii fikir aslında, ben annemler yokken evde gece tek kalıcksam ışık açık yatarım koridorun ışığı hep açıktır öylee rahat ediorum bnde

bak bak evde kalcan kız kalk biraz hizmet yap şaplak geliyo ha popoya
Ay ben çok yorgun geldim valla öğrençi halime acıyanlar bana hizmet ediveriyolar sağolsunlar hihihihi
sen köşede uyukluyosun kız sessiz konuşuruz biz

Ay o bende de öğrenci evinde tek başıma kaldığımda ortaya çıktı canım ya.Sanki biri varmış gibi allah korusun.Bide kapıları kitliyorum ben dıştan boş kapıları böyle evde tek başıma olduğumda:26: Korkmazsan boş oda kapılarını sende kitle olmazsa.Aklında kalmaz hem:26:

hiç sorma ilkaycım bi emre de beni bırakıp gitti böyle:) sudan çıkmış balığa döndüm hiç bir işimi yanlız yapamıyormuşum meğer

evin huzuru başka cnm haklısın o konuda ama dediğimi gibi yaparsan daha rahat edersin bence... gece uyandığında bile korkuyorsun yanlız yaşamak zor:2:

AAA yok yok yok ... katdiyen mümkünati yok. moraller yüksek kaliyor. üzülmek yok

:)))))))))) ayyyyyyyyy canimmmm bi tane uldum cok guzelll asker icin yapilmis hemde:))) alinca paketi cok duygulanacak eminimm:)))))))) su anda dagin basinda cadirda uyuyorlar Allah korusun hepsini((((((((((((((((((((((( ;((((((((( nolur hemen cabucak gecsin usumuyodur dimi ((((((((

hayir canim üsümüyordur eminim. üzme kendin nolru. o iyi olcak. sen iyi düsün dua et. üsümüyordur eminim.

AAA yok yok yok ... katdiyen mümkünati yok. moraller yüksek kaliyor. üzülmek yok

sınavlarım var ben ders bile çalışamıyorum o kadar alışmışım ki onunla çalışmaya bana not gtirmesine soruları tek tek anlatmasına sınava beraber gitmeye zor geliyor bu sınavlara hazırlanmakta girmekte
nefes alıp moralleri yükseltmeye çalışacağım cnm Allah'tan sizler varsınız sizde olmasınız hiç kaldıramazdım bu durumu heralde:)

Tatlim uyku tulumlari olacakmis, o koruyordur onlari merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…