- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.241
15lerden 11lere düşücezz vayy beeee süperizzzzz
dimiiiii2 gün sonra da "11"9 yazacak; 11'lere düşüyoruz
17 haziran günü yarılıoruzz askerliğisonrası daha kolay olcakkk gbii geliooo
14-15-16 haziranda zaten kocişimin yanındayım oooohh
bakk çok ii denk gelio cnmm, döndüğün zaman yarılamışş oluosnnnartt dahaa rahatt şafak atcakk gbi gelioo nedensee
ben de haftaya perşembee gidiorumm yaa onu düşündkcee mutluyummm
canım misafir vardı ya gelemedim ben.iyiymm cnmm sen napıosunn akşam nerelerdyn yoktunn
ohh pastalar börekler havada uçussunben öğleden sonra iyi olursam görüşmelere devam edeceğim ve yarın öğleye kadar da çalışıyorum
yarın öğleden sonra bana misafirler gelecek akrabalar günü var ben almıştım tamda hasta oldum yaa :2: artık annem yardımlarını eksik etmeyeceği için kaldırabilirim diye düşünüyorum
benm sevdiğimin de c.tesi olma ihtimali varevet ama inşallah eşimin çarşı izni yarın olmaz da pazar olur :26: telefonda "inşallah cumartesi olmaz misafirim gelecek" dedim, "bak şimdi ilk kavgamızı edeceğiz, ben mi ayarlıyorum çarşıyı" dedi pis çocukyanlış anladı ben sen ayarla demedim ki dedim :26:
evet harita olayını yavaş yavaş dağıtsam size olur aslında.yok, saydım şimdi 25 haziranda plakalara düşüyoruz kızlar haberiniz olsun
ohh pastalar börekler havada uçussunbizde geliyoruz sana
benm sevdiğimin de c.tesi olma ihtimali varben tüm gün çalışıyorum ama lanet olsun.
evet harita olayını yavaş yavaş dağıtsam size olur aslında.gelsin renkli kalemler gitsin şafaklarrr sonra gelsin kavuşmalar öpüşmeler sarılamalar :119::123:
bugn nedense askerimn moralı çok bozukk, terhisleri gördükçee etkilenioo sanırımmm
kocamında 2 gündür keyfi yok, ve bende senin gibi düşünüyorum .. terhisleri gördükçe imreniyor .. dedi hatta "bazen bakıyorum adamlar resmen bitirdi gidiyorlar ya diyorum, sonra da düşünüyorum sen kışın evinde otururken bu adamlar buraya geldi başladı askerliğe, herkes 5 ay ay yapıyor, sırayla bu işler, sonuçta onlar daha az yaptıkları için gitmiyorlar, bizden önce geldikleri için gidiyorlar" aynen bunları söyledi :26:
Güzellikler Nasılsıniz?
Bu gün itibariyle sinava tam 50 gün kaldi ve ben sıkışmış durumdayim :-( sinavimin olduğu günde askerimin şafağı 74 oluyorbartinnnnnnn;-)
Askerimin de artik telefonu var çok şükür ankesör derdi bitti tabi rahat kullanabilir mi daha bilmiyoruz.
Sizde keyifler nasıl, ilkaycim nasil oldun?
Öpüyorum hepinizi,aksama dersten sonra ugrarim.
bnde aynısını nişanlıma söyledimm, sen sivilken onlar askerlik yapıoduu dedim, bide banaa çatıoo bana kızıoo.. ben de azcık söylendm, ben ne yapıorum sanaa dedmm de kızıosunn.. soru sorduğum zaman bu kdr tepkiye gerek yok dedimm.. bundan sonra soru sormayacağım sen anlatt bu şekilde diyalog kuralım dedim..
Sevgilim sen teskere alacağın 2 gün izin alacağım...Geldiğinde çooookkk mutlu olacağız zaten ama seni en iyi şekilde karşılamak için sürprizler hazırlayacağım kocaman bir pasta yapacağım sana, sevdiğin görmek isteyeceğin herkesi çağıracağım...Öyle güzel olacağım ki şaşıracaksınKalbim İlk elimi tuttuğun gün gibi çarpacak.Sarıldığımızda senin kalbin benim boş olan sağ yanımı , benim kalbim de senin boş olan sağ yanını dolduracak...Sarılmak bu yüzden çok güzel çünkü iki kalbin birbirine en yakın olduğu an.Hava alanında sana sarılıp çocuklar gibi güleceğim.Gelmene yakın heyecandan sürekli tuvalete gidip duracağım.Dünya daha bi güzel görünecek bana sen uçaktan indiğin an herşey bulanık sadece sen net olacaksın.Dizlerimin bağı çözülecek...Uzuuun zaman sonra gitme, gün sayma derdi olamadan o rahatlıkla sarılacağım sana .Ha birde sen gelince çocuklara balon dağıtacağım, etrafa yıldızlar saçacağım, zıplayıp duracağım aşkım aşkım diye:122: ben sen gelene kadar ertelediğim çocuk halime tekrar dönüp yine senin deli şeyman olacağım sen geldiğin gün sevgili ben KENDİM olacağım
keyifsiz ya ondandır tatlım.. çarşı izninden sonra moralleri düzelecektirdün eşimin telefonunu yakalayamadım, elimde market poşetleri çantam dosyam 3 kat merdiven çıkıyordum onun telefonunu meşgule alamadım :26: ama kapatır kapatmaz da aradım açtı telefonu işte ne güzel konuşabileceğiz bişey kaybetmedik yani benim telefonuna yetişememden dolayı ... neden yetişemedin, biraz daha dikkat et falan durumumu anlattım sonra da tamam canım bişey demiyorum da biraz daha dikkat et ben aradığımda geç kalma diyor dün atar günüydü heralde ama seslenmedim 349'lar gidişinden kaynaklandığını bildiğim için
tatlım ne güzel yazmışsın böyleinşallah askerin geldiğinde hepsini gerçekleştireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?