351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bakk çok ii denk gelio cnmm, döndüğün zaman yarılamışş oluosnnn artt dahaa rahatt şafak atcakk gbi gelioo nedensee
ben de haftaya perşembee gidiorumm yaa onu düşündkcee mutluyummm

perşembeye az kaldı
döndüğümde plakalara düşmüş olur muyuz buket:44:

iyiymm cnmm sen napıosunn akşam nerelerdyn yoktunn
canım misafir vardı ya gelemedim ben.

ohh pastalar börekler havada uçussun bizde geliyoruz sana

benm sevdiğimin de c.tesi olma ihtimali var ben tüm gün çalışıyorum ama lanet olsun.

yok, saydım şimdi 25 haziranda plakalara düşüyoruz kızlar haberiniz olsun
evet harita olayını yavaş yavaş dağıtsam size olur aslında. gelsin renkli kalemler gitsin şafaklarrr sonra gelsin kavuşmalar öpüşmeler sarılamalar:119::123:

güzel hatunlar nasılsınız :) sınavlarım dolayısıyla akşam uğrayamadım pek yanınına inş. herkesin keyfi yeriindedir :)

11lere düşmemize son 3 gün sayılır sonrasında su gibi geçip gidicek zaman sonra hooop yanımızda askerlerimiz :124:

gelin gelin bugün eve gidince temizlik yapacağım, bu halde zor olacak ama napalım, çalışan kadının çilesi bu akşamda sultan lokumu yapacağım, birde piyano kek yaparım tuzluları annem yapacak hep aynı menüyü yapıyorum ama napayım ya hep farklı kişiler geliyor nasılsa

evett haritayı merakla bekliyorum kuzum, en kısa zamanda boyalarımızı alalım

Sevgilim sen teskere alacağın 2 gün izin alacağım...Geldiğinde çooookkk mutlu olacağız zaten ama seni en iyi şekilde karşılamak için sürprizler hazırlayacağım kocaman bir pasta yapacağım sana, sevdiğin görmek isteyeceğin herkesi çağıracağım...Öyle güzel olacağım ki şaşıracaksın Kalbim İlk elimi tuttuğun gün gibi çarpacak.Sarıldığımızda senin kalbin benim boş olan sağ yanımı , benim kalbim de senin boş olan sağ yanını dolduracak...Sarılmak bu yüzden çok güzel çünkü iki kalbin birbirine en yakın olduğu an.Hava alanında sana sarılıp çocuklar gibi güleceğim.Gelmene yakın heyecandan sürekli tuvalete gidip duracağım.Dünya daha bi güzel görünecek bana sen uçaktan indiğin an herşey bulanık sadece sen net olacaksın.Dizlerimin bağı çözülecek...Uzuuun zaman sonra gitme, gün sayma derdi olamadan o rahatlıkla sarılacağım sana.Ha birde sen gelince çocuklara balon dağıtacağım, etrafa yıldızlar saçacağım, zıplayıp duracağım aşkım aşkım diye:122: ben sen gelene kadar ertelediğim çocuk halime tekrar dönüp yine senin deli şeyman olacağım sen geldiğin gün sevgili ben KENDİM olacağım

bugn nedense askerimn moralı çok bozukk, terhisleri gördükçee etkilenioo sanırımmm

kocamında 2 gündür keyfi yok, ve bende senin gibi düşünüyorum .. terhisleri gördükçe imreniyor .. dedi hatta "bazen bakıyorum adamlar resmen bitirdi gidiyorlar ya diyorum, sonra da düşünüyorum sen kışın evinde otururken bu adamlar buraya geldi başladı askerliğe, herkes 5 ay ay yapıyor, sırayla bu işler, sonuçta onlar daha az yaptıkları için gitmiyorlar, bizden önce geldikleri için gidiyorlar" aynen bunları söyledi :26:

bnde aynısını nişanlıma söyledimm, sen sivilken onlar askerlik yapıoduu dedim, bide banaa çatıoo bana kızıoo.. ben de azcık söylendm, ben ne yapıorum sanaa dedmm de kızıosunn.. soru sorduğum zaman bu kdr tepkiye gerek yok dedimm.. bundan sonra soru sormayacağım sen anlatt bu şekilde diyalog kuralım dedim..

Güzellikler Nasılsıniz?
Bu gün itibariyle sinava tam 50 gün kaldi ve ben sıkışmış durumdayim :-( sinavimin olduğu günde askerimin şafağı 74 oluyor bartinnnnnnn;-)

Askerimin de artik telefonu var çok şükür ankesör derdi bitti tabi rahat kullanabilir mi daha bilmiyoruz.

Sizde keyifler nasıl, ilkaycim nasil oldun?

Öpüyorum hepinizi,aksama dersten sonra ugrarim.

hayırlı olsun telefonunuz tatlım ne 50 gün mü kaldı aman Allahım birazcık çalışsam da öyle girsem bari

ben dün doktora gittim ilaçlarımı kullanıyorum canım, düne göre daha iyiyim kolay gelsin, Allah zihin açıklığı versin kuzum

keyifsiz ya ondandır tatlım.. çarşı izninden sonra moralleri düzelecektir dün eşimin telefonunu yakalayamadım, elimde market poşetleri çantam dosyam 3 kat merdiven çıkıyordum onun telefonunu meşgule alamadım :26: ama kapatır kapatmaz da aradım açtı telefonu işte ne güzel konuşabileceğiz bişey kaybetmedik yani benim telefonuna yetişememden dolayı ... neden yetişemedin, biraz daha dikkat et falan durumumu anlattım sonra da tamam canım bişey demiyorum da biraz daha dikkat et ben aradığımda geç kalma diyor dün atar günüydü heralde ama seslenmedim 349'lar gidişinden kaynaklandığını bildiğim için

tatlım ne güzel yazmışsın böyle inşallah askerin geldiğinde hepsini gerçekleştireceksin

Kızlar dün kandildiya anneme çok güzel bir buket yaptırdım anneler gününde düşünüyodum ama param kalmamıştı hediyelerden sonra
papatya şebboy karışı çok hoştu babama da aynı annemin buketinin tülünden kaplattırdığım bir kutu tatlı götürdüm çok mutlu oldular hayırlı kandiller dedim ellerini öptüm ne olursa olsun çok seviyorum onları ya canım enne babam benim annem kızımız evlenecek dedi gözlerinden yaş aktı ya şimdiden şafak dışında düşündüğüm birşey var ben onlara gelilikle sarıldığımda ayrılamam gibi geliyo ilkaycım sen bilirsin nasıl birşey oluyo o duygu :44:

bide dün nöbeti vardı ya cnm uzun dönem bir çocukla tutmuşlar, bizimkii konuşmaya çalışıomuşş o pek oralı olmamışş tek kelime cevap veriomuşş çok sıkıldmm fln die söylemdii.. şu bir kaç gün bizee biraz atarlarıı olcakk gbiii neyse idare etcez art ama bazenn ben de tutamıorumm kendimii

tatlım ne güzel yazmışsın böyle inşallah askerin geldiğinde hepsini gerçekleştireceksin

inşallah bir gün kavuşma anlarımızı paylaşacağız kızlar hepimiz cabucak kavuşalımmmm

Kızlar dün kandildiya anneme çok güzel bir buket yaptırdım anneler gününde düşünüyodum ama param kalmamıştı hediyelerden sonra
papatya şebboy karışı çok hoştu babama da aynı annemin buketinin tülünden kaplattırdığım bir kutu tatlı götürdüm çok mutlu oldular hayırlı kandiller dedim ellerini öptüm ne olursa olsun çok seviyorum onları ya canım anne babam benim... annem 'kızımız evlenecek' dedi gözlerinden yaş aktı ya şimdiden şafak dışında düşündüğüm birşey var ben onlara gelinlikle sarıldığımda ayrılamam gibi geliyo ilkaycım sen bilirsin nasıl birşey oluyo o duygu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…