- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.261
Kızlar dün kandildiya anneme çok güzel bir buket yaptırdım anneler gününde düşünüyodum ama param kalmamıştı hediyelerden sonra
papatya şebboy karışı çok hoştu babama da aynı annemin buketinin tülünden kaplattırdığım bir kutu tatlı götürdüm çok mutlu oldular hayırlı kandiller dedim ellerini öptüm ne olursa olsun çok seviyorum onları yacanım enne babam benim annem kızımız evlenecek dedi gözlerinden yaş aktı ya şimdiden şafak dışında düşündüğüm birşey var ben onlara gelilikle sarıldığımda ayrılamam gibi geliyo ilkaycım sen bilirsin nasıl birşey oluyo o duygu :44:
bide dün nöbeti vardı ya cnm uzun dönem bir çocukla tutmuşlar, bizimkii konuşmaya çalışıomuşş o pek oralı olmamışş tek kelime cevap veriomuşşçok sıkıldmm fln die söylemdii.. şu bir kaç gün bizee biraz atarlarıı olcakk gbiii neyse idare etcez art ama bazenn ben de tutamıorumm kendimii
Kızlar dün kandildiya anneme çok güzel bir buket yaptırdım anneler gününde düşünüyodum ama param kalmamıştı hediyelerden sonra
papatya şebboy karışı çok hoştu babama da aynı annemin buketinin tülünden kaplattırdığım bir kutu tatlı götürdüm çok mutlu oldular hayırlı kandiller dedim ellerini öptüm ne olursa olsun çok seviyorum onları yacanım enne babam benim annem kızımız evlenecek dedi gözlerinden yaş aktı ya şimdiden şafak dışında düşündüğüm birşey var ben onlara gelilikle sarıldığımda ayrılamam gibi geliyo ilkaycım sen bilirsin nasıl birşey oluyo o duygu :44:
tatlım çok güzel düşünmüşsün valladüğün günü o sarılma sahnesi çok acı oluyor gerçekten ve ağlıyorsun kesinle engel olamıyorsun :26: ama "hem ağlarım hem giderim" misali ayrılamamazlıkta olmuyor, çünkü o gün bambaşka bir mutluluk .. yıllardır beklediğin sevdiğinle aynı evde yaşamayı hayal ettiğin günleri başlangıcı olduğu için ailene sıkı sıkı sarılıp sonra da kocanın yanına gelin arabasına biniyorsun
evet ya hem hüzün hem sevinç çok garip oluyor:44: ay ama en azından sundan teselli buluyorum sevdiceğim çok nazik ve düşünceli bi adam ailemi de çok seviyor gerçekten sık sık gideriz, hatta bir keresinde evi nerden tutacağız diye konuştumuzda benim annemi kast ederek 'ayşe annemin bir otobüsle gelebileceği yakınlıkta olsun. çok uazaklara gitmeyelim seni görmek istediğinde tek başına bile gelebilsin' demiştiay yerim ben onu yaa.Ailelerimizle Aynı şehirde yaşayacak olmamızdan dolayı teselli buluyorum. Kocaman bir aile olduk herşey çok güzel ama her akşam oturmamızda sevdiceğim eksik
Kızlar askerim aradı şimdi lanet olsun ki çarşı izni cumartesiymiş...Kameradan görüşme, bol bol konuşma mesajlaşma hayallerim suya düştü.Sesim titredi çok üzüldüm ama ne oldu diye sormadı kendininde sesi gayet iyi geliyordu yani hiç üzülmemiş gibi sanırım çarşı olsunda hangi gün olursa olsun diye düşünüyor...
Kızlar askerim aradı şimdi lanet olsun ki çarşı izni cumartesiymiş...Kameradan görüşme, bol bol konuşma mesajlaşma hayallerim suya düştü.Sesim titredi çok üzüldüm ama ne oldu diye sormadı kendininde sesi gayet iyi geliyordu yani hiç üzülmemiş gibi sanırım çarşı olsunda hangi gün olursa olsun diye düşünüyor...
bu aralar çok tripliler demek ki gidenler olduğu için imreniyolar cidden.. inş ayarlayabilrsiniz canımçok iyi alttan alma özelliğim vardır zatenya geçen hafta cumartesi çıkmıştı, demişti ki çarşıyı yazan çocuğu kafalayabilirsem pazar gününe yazdıracağım ve samimi bi arkadaşı var onla birlikte yazdıracağım demişti .. ben de ondan demiştim cumartesi olmaz inşallah diye .. dedim zaten "böyle böyle demiştin, belki ayarlayabilirsin diye demiştim yanlış anladın"
ayy 2 gün de çıkma ihtimalleri yok muymuş anammmmcnmm bir grup cumartesi çıkıomuş bir grup ise pazar çıkıomuş, yazıcılar ayarlamaya yapıomuş grup grup çıkıolarmışş..
pazartesi 119 olacağız
bu aralar çok tripliler demek ki gidenler olduğu için imreniyolar cidden.. inş ayarlayabilrsiniz canım
ayy 2 gün de çıkma ihtimalleri yok muymuş anammmm
plakalara çok az kaldı çok çabuk geçiyo dimi zaman
kırklarelinde son 2 ay kala 2 gün çarşı izni oluyormuşyerine göre değişiyor sanırım .. evettt 25 haziran plakalar kızlar
bilmiyorum canım bari sorsaydı neden sesin gitti diye...canımm ne olur kafaya takma bunları çünkü takarsan daha da üzülürsün bak
sabahtan akşama bile konuşsanız sana yetmeyecek ki, konuştukça konuşasın gelecek daha da özleyeceksin yanlış mı.
benimki ben sormadan özlediğini bile söylemiyo şu an, aslında çok duygusaldır ama hem normalde erkekler biraz böyledir belli etmezler, hem de uzakta oldukları için ellerinden bir şey gelmeyeceğini biliyorlar ve "özledim, keşke görüşsek, daha çok konuşalım,seni kamerada göreyim" falan derse görüşme isteklerinin artacağını ve hem kendilerini hem bizi üzeceklerini biliyorlar.
Canım bnm iş azaltma gibi bi durumum yokki bütün işler acil bizde müşteri arar ve 1 saat içinde broşür istiyorum der.canım üzülme, sen bence bugün çoook çalış :126: yarına mümkün olduğunca işlerini azalt, görüşürsünüz iş yerinde debelki pazar günki gibi olmaz ama daha çok çarşı izni olacak sıkma canını
bilmiyorum canım bari sorsaydı neden sesin gitti diye...
Canım bnm iş azaltma gibi bi durumum yokki bütün işler acil bizde müşteri arar ve 1 saat içinde broşür istiyorum der.off off bıktım bu işten de herşeyden de
Ayyy yuppieeee ilkaycimmmacro az önce 349. dönem kızları için dans etmişti iconlardün gece rahat konuşabilmenizin şerefine o zaman sıradaki dans iconları acrofobi ve askeri için geliyor :87::118::119::124:
biz ve çılgın planlarımizOLALIM TATLIM AÇILINN
Ayyy benim okulum biticek eve gittigim zaman plakalara düşcez demekki yaa yuppieeeeyok, saydım şimdi 25 haziranda plakalara düşüyoruz kızlar haberiniz olsun
Ayyy yuppieeee ilkaycimmmaynen vallahi çok mutlu oldum gece 4e kadar filan konuştuk sürekli resmen hihihi istediğim zaman ulaşmak ne kadar da güzel bi duyguymuş
biz ve çılgın planlarımiz
Ayyy benim okulum biticek eve gittigim zaman plakalara düşcez demekki yaa yuppieeeeböylelikle yaz başlangıcim daha eğlenceli geçicek
farklı forum başlıklarında askeriyle kavuşan kadınlarının çoğu, askerinin askerlik sonrası olumsuz yönde değişmelerinden çok şikayetçi. aralarında nişanlı olanlar bile var. bu beni çok korkkuttu. kadınların yazdıklarını gördükçe üzüldüm, korktum :/
farklı forum başlıklarında askeriyle kavuşan kadınlarının çoğu, askerinin askerlik sonrası olumsuz yönde değişmelerinden çok şikayetçi. aralarında nişanlı olanlar bile var. bu beni çok korkkuttu. kadınların yazdıklarını gördükçe üzüldüm, korktum :/
nasıll bir değişimm oluomuşş acabaaa
Üzülme tatlım sonuçta herkes farklıdır illa ki değişmeler olacaktır çünkü orada hayata bakış açıları değişiyor.Biraz daha büyüyorlar.Hayırlısı olsun tatlım ya...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?