351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

tatlım çok güzel düşünmüşsün valla düğün günü o sarılma sahnesi çok acı oluyor gerçekten ve ağlıyorsun kesinle engel olamıyorsun :26: ama "hem ağlarım hem giderim" misali ayrılamamazlıkta olmuyor, çünkü o gün bambaşka bir mutluluk .. yıllardır beklediğin sevdiğinle aynı evde yaşamayı hayal ettiğin günleri başlangıcı olduğu için ailene sıkı sıkı sarılıp sonra da kocanın yanına gelin arabasına biniyorsun

tribal enfeksiyona yakalanmış bizimkiler napalım çekebildiğimiz kadar çekiyoruz artık

cnmm benn de düşünüorumm onuu, aslında saydığım şafak ailemden ayrı kalcağım günler de olck die düşünüorum bazen.. nasıl bir duygu acabaaa ilkayy bizee anlatır msnn

Son düzenleme:
Kızlar askerim aradı şimdi lanet olsun ki çarşı izni cumartesiymiş...Kameradan görüşme, bol bol konuşma mesajlaşma hayallerim suya düştü.Sesim titredi çok üzüldüm ama ne oldu diye sormadı kendininde sesi gayet iyi geliyordu yani hiç üzülmemiş gibi sanırım çarşı olsunda hangi gün olursa olsun diye düşünüyor...

canım üzülme, sen bence bugün çoook çalış :126: yarına mümkün olduğunca işlerini azalt, görüşürsünüz iş yerinde de belki pazar günki gibi olmaz ama daha çok çarşı izni olacak sıkma canını

cnmm pazar günleri bazı yerler kapalı die askerler genelde cumartesi çarşıya çıkmak istiolarmışş.. o yüzden işlerini daha rahat halletceğini düşünüodur...

bu aralar çok tripliler demek ki gidenler olduğu için imreniyolar cidden.. inş ayarlayabilrsiniz canım

cnmm bir grup cumartesi çıkıomuş bir grup ise pazar çıkıomuş, yazıcılar ayarlamaya yapıomuş grup grup çıkıolarmışş..
ayy 2 gün de çıkma ihtimalleri yok muymuş anammmm

pazartesi 119 olacağız

plakalara çok az kaldı çok çabuk geçiyo dimi zaman

kırklarelinde son 2 ay kala 2 gün çarşı izni oluyormuş yerine göre değişiyor sanırım .. evettt 25 haziran plakalar kızlar

canımm ne olur kafaya takma bunları çünkü takarsan daha da üzülürsün bak
sabahtan akşama bile konuşsanız sana yetmeyecek ki, konuştukça konuşasın gelecek daha da özleyeceksin yanlış mı.
benimki ben sormadan özlediğini bile söylemiyo şu an, aslında çok duygusaldır ama hem normalde erkekler biraz böyledir belli etmezler, hem de uzakta oldukları için ellerinden bir şey gelmeyeceğini biliyorlar ve "özledim, keşke görüşsek, daha çok konuşalım,seni kamerada göreyim" falan derse görüşme isteklerinin artacağını ve hem kendilerini hem bizi üzeceklerini biliyorlar.

kırklarelinde son 2 ay kala 2 gün çarşı izni oluyormuş yerine göre değişiyor sanırım .. evettt 25 haziran plakalar kızlar

son günlerde daha çok esneklik tanırlar bence de cnm dediğin gibi
hedefimiz PLAKALARR ondan sonrası çok kolay olacakkk:103:

bilmiyorum canım bari sorsaydı neden sesin gitti diye...
Canım bnm iş azaltma gibi bi durumum yokki bütün işler acil bizde müşteri arar ve 1 saat içinde broşür istiyorum der. off off bıktım bu işten de herşeyden de

soğuk kanlı olmaya çalışıyo iste demek ki

ben daha hiç "seni çok özledim" diyemedim telefonda :26: desem çok üzülecek, çünkü onu ilk defa askere giderken gözleri dolmuş bir şekilde gördüm ben .. 11 yılda ilk defa oldu bu, ne kavgalar ettik hiç böyle olmamıştı, kaç defa istanbula yanıma geldi ben okurken, kaç defa uğurladım onu hiç dolmadı gözleri

ama ilk defa 12 nisanda saat 16.15 te manisada kışlaya girerken gözleri doldu ve ağlamamak için fazla sarılmadı bile bana .. manisaya ziyaretine gittiğimde de doluydu o gözler.. yemin töreninden sonra evime geçirdiği o 20 saat içinde de hep dolu doluydu.. şimdi ben özledim desem biliyorum çok üzülecek orda

acro az önce 349. dönem kızları için dans etmişti iconlar dün gece rahat konuşabilmenizin şerefine o zaman sıradaki dans iconları acrofobi ve askeri için geliyor :87::118::119::124:
Ayyy yuppieeee ilkaycimmm aynen vallahi çok mutlu oldum gece 4e kadar filan konuştuk sürekli resmen hihihi istediğim zaman ulaşmak ne kadar da güzel bi duyguymuş
OLALIM TATLIM AÇILINN
biz ve çılgın planlarımiz
yok, saydım şimdi 25 haziranda plakalara düşüyoruz kızlar haberiniz olsun
Ayyy benim okulum biticek eve gittigim zaman plakalara düşcez demekki yaa yuppieeee böylelikle yaz başlangıcim daha eğlenceli geçicek

evvet herkes renkli kalemlerini hazırlasınn yuppieeee napıyosun canım nerlerdeydin :44:

farklı forum başlıklarında askeriyle kavuşan kadınlarının çoğu, askerinin askerlik sonrası olumsuz yönde değişmelerinden çok şikayetçi. aralarında nişanlı olanlar bile var. bu beni çok korkkuttu. kadınların yazdıklarını gördükçe üzüldüm, korktum :/

nasıll bir değişimm oluomuşş acabaaa

Üzülme tatlım sonuçta herkes farklıdır illa ki değişmeler olacaktır çünkü orada hayata bakış açıları değişiyor.Biraz daha büyüyorlar.Hayırlısı olsun tatlım ya...:44:

nasıll bir değişimm oluomuşş acabaaa

sivil hayata alışamadıkları için uyum sorunundan dolayı bazıları çok ilgisizleşiyormuş. biraz önce okuduğum daha kötüydü. 1 yıl nişanlı kaldığı nişanlısından asker dönüşü evlenmekten vazgeçmiş. çok etkilendim. tabii herkes aynı değil de. herkesin yaşadığı farklı.. ama insan aylarca sabırla, canı sıkılarak, acı çekerek bekliyor. karşılığında mükafatı bu olmamalıydı. bazı insanlar cidden çok zalim.

Üzülme tatlım sonuçta herkes farklıdır illa ki değişmeler olacaktır çünkü orada hayata bakış açıları değişiyor.Biraz daha büyüyorlar.Hayırlısı olsun tatlım ya...:44:

aynen öyle. inşallah askerlerimiz döndüğü gün ve ondan sonraki zamanlarda da bu topicte öyle şeyler görmeyiz, yaşamayız.

hepimize kocamaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…