- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.281
sivil hayata alışamadıkları için uyum sorunundan dolayı bazıları çok ilgisizleşiyormuş. biraz önce okuduğum daha kötüydü. 1 yıl nişanlı kaldığı nişanlısından asker dönüşü evlenmekten vazgeçmiş. çok etkilendim. tabii herkes aynı değil de. herkesin yaşadığı farklı.. ama insan aylarca sabırla, canı sıkılarak, acı çekerek bekliyor. karşılığında mükafatı bu olmamalıydı. bazı insanlar cidden çok zalim.
aynen öyle. inşallah askerlerimiz döndüğü gün ve ondan sonraki zamanlarda da bu topicte öyle şeyler görmeyiz, yaşamayız.
hepimize kocamaan
çokk acımazsızca olmuşş ama o kadar beklee et sonuu ne öylee, asslnda daha çok bağlanmaları gerekio çünkü özlemm çok artıoo
bence yüzdeliğe vurduğumuzda böyle ayrılık sebebi olacak kadar değişme ihtimalleri bana az gibi geliyor :44: belki de onların daha askere gitmeden çözülmemiş üstü kapanmış sorunları vardı .. bilmiyorum :44: eşim daha şimdiden daha duygusal bi adam oldu ve bundan oldukça memnunuminşallah bizler olumlu değişimler yaşarız kızlar askerlerimizde ve birbirimize bağlılığımızı kat kat artırır bu askerlik dönemi
canım klişedeir ama özlem gerçek sevgileri artırır, kuvvetsiz sevgileri de bitirirmiş çok doğru aslında.seviyorsun özlüyorsun daha çok seviyorsun bir diğer seviyor zannediyor göremiyor soğuyor ...
evvet herkes renkli kalemlerini hazırlasınn yuppieeeenapıyosun canım nerlerdeydin :44:
evtt cnm bana da öylee gelioo, askerde daha hassas düşünmeyee başlıolarr, daha duygusall oluolar ve biraz daha kıskanç oluolarr sankii.. burdayken karışmayacğı şeyleree karışıoo gbi gelioo ama tabii onu da askerlik psikolojisine veriorumm
ilişkiyee heycan katıoo gbi gelio banaa, tekrarr ilk heycanlara döncezz onlar geldiklerndee inşş :)
kıskançlık konusunda bizde şimdilik bişey değişmediburda da giydiğime gezdiğime karışmıyordu, ordaykene şimdi karışmıyor ama daha hassas bi yapısı olduğunun farkındayım.. özellikle usta birliğine geçişteki yol izninde bunu açıkça farkettim iyi oldu; fazla mantık adamıydı biraz duygu karıştı, şimdi tadından yenmez oldu :127:
çokk acımazsızca olmuşş ama o kadar beklee et sonuu ne öylee, asslnda daha çok bağlanmaları gerekio çünkü özlemm çok artıoo
bence yüzdeliğe vurduğumuzda böyle ayrılık sebebi olacak kadar değişme ihtimalleri bana az gibi geliyor :44: belki de onların daha askere gitmeden çözülmemiş üstü kapanmış sorunları vardı .. bilmiyorum :44: eşim daha şimdiden daha duygusal bi adam oldu ve bundan oldukça memnunuminşallah bizler olumlu değişimler yaşarız kızlar askerlerimizde ve birbirimize bağlılığımızı kat kat artırır bu askerlik dönemi
amin canım tabi olayların içini bilmeden yorum yapamayız burda okuduklarımız tek taraflı.Belki asker dönüşünde nişanlısının huyu değişmitştir aşırı serbest davranmış yada farklı bir yüz göstermiş olabiliri bnm oluduğum şey aynı mı bilmiyorum ama bi kızında 4 senelik ilişkisi askerden dönünce 2 ay sonra 'sevmiyorum' nedeni ile bitmiş erkek ayrılmış sonrada yeni sevgilisi ile resimlerini facee koymuş
hatta dün o kadar etkilenmişim ki, ona bunları anlattığımda saçmalama burada tutanacak tek dalım sensin dedi. şimdi farkında değil. ama bunu söyleyerek bana tutanabileceğim öyle güzel bir dal verdi ki.
bu arada bayadır yazamıyorum buraya. hazır gelmişken yazayım. sınıf arkadaşımla aynı koğuşta kalıyor. bu konuda içim çok rahatladı en azından ahbaplık kurabileceği biri var. tek canımı çok sıkan konu ise, sanırım yanına hiç gidemicem. günübirlik gidip gelmemi istemiyor. aklı bende kalırmış öyle dedi. aslında haklı da. ne kadar erken de uçağa binsem hepitopu 3 saat görüşebilicez. ve o benimle gelemicek.arkadan el sallamak her zaman acı.. maalesef komutanı hiçbir şekilde evci iznine çıkarmayacağım demiş. evlileri bile. 4 ay beklemek koymuyor da 4 ay göremeyeceğimi bilmek çok koydu.
canım gitmeme konsunda sana katılıyorum görmemek daha iyi eğer mantıklı düşünecek olursak. ama işte dayanamıyorz hmen görmek istiyoruz. ben daha önce de fikrimi yazmıştım bence sık sık görüşmek daha kötü. her seferinde acı çekiyosun, 1 kere ayrılma sorunu varken kaç kere o ayrılma anını yaşıyosun.
canım gitmeme konsunda sana katılıyorum görmemek daha iyi eğer mantıklı düşünecek olursak. ama işte dayanamıyorz hmen görmek istiyoruz. ben daha önce de fikrimi yazmıştım bence sık sık görüşmek daha kötü. her seferinde acı çekiyosun, 1 kere ayrılma sorunu varken kaç kere o ayrılma anını yaşıyosun.
tatlım ben öyle düşünmüyorum :26: en azından bizim ilişkimiz için .. minik molalar vereceğiz hasret acısına .. mesela ders çalışırken verdiğimiz molalar gibi düşünüyorum .. daha başarılı olmak için hiç mola vermeden ders çalışmak kişiyi yorar.. tekrar o dersin başına geçmesi gerektiğini bilerek kısa molalar verilir.. bizimde bu özleme molalar vermemiz bize iyi gelecektir.. tabi ayrılık zor olacak ama biraz özlem duygusunu dinlendirmek sabrımızı kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum .. başta da dediğim gibi bunları eşimle ikimizin ilişkisi için söylüyorumbelkide kişiye göre değişen bi olgudur
ben sordugumda seni en cok ne mutlu eder diye o insan gormek dedi. o yuzden aslinda gitmenizi istemeseler bile acaba siz yine de gitseniz sevinirler mi acaba?
dediğini acemi birliğinden usta birliğine uğurlarken yaşamıştım. haklısın aslında. seviniyorsun birazcık. ama yine ayrılcağını biliyorsun. zehir oluyor o saatler. acemide ziyaretine gittiğimde her dönüşümde 12 nisan'ı hep yaşıyormuşum gibi geldi. ah bi an önce plakalara düşsek. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?