351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

çokk acımazsızca olmuşş ama o kadar beklee et sonuu ne öylee, asslnda daha çok bağlanmaları gerekio çünkü özlemm çok artıoo

bence yüzdeliğe vurduğumuzda böyle ayrılık sebebi olacak kadar değişme ihtimalleri bana az gibi geliyor :44: belki de onların daha askere gitmeden çözülmemiş üstü kapanmış sorunları vardı .. bilmiyorum :44: eşim daha şimdiden daha duygusal bi adam oldu ve bundan oldukça memnunum inşallah bizler olumlu değişimler yaşarız kızlar askerlerimizde ve birbirimize bağlılığımızı kat kat artırır bu askerlik dönemi

aynen öyle. inşallah askerlerimiz döndüğü gün ve ondan sonraki zamanlarda da bu topicte öyle şeyler görmeyiz, yaşamayız.

hepimize kocamaan

amin canım tabi olayların içini bilmeden yorum yapamayız burda okuduklarımız tek taraflı.Belki asker dönüşünde nişanlısının huyu değişmitştir aşırı serbest davranmış yada farklı bir yüz göstermiş olabiliri bnm oluduğum şey aynı mı bilmiyorum ama bi kızında 4 senelik ilişkisi askerden dönünce 2 ay sonra 'sevmiyorum' nedeni ile bitmiş erkek ayrılmış sonrada yeni sevgilisi ile resimlerini facee koymuş

Son düzenleme:
çokk acımazsızca olmuşş ama o kadar beklee et sonuu ne öylee, asslnda daha çok bağlanmaları gerekio çünkü özlemm çok artıoo

canım klişedeir ama özlem gerçek sevgileri artırır, kuvvetsiz sevgileri de bitirirmiş çok doğru aslında.seviyorsun özlüyorsun daha çok seviyorsun bir diğer seviyor zannediyor göremiyor soğuyor ...

evtt cnm bana da öylee gelioo, askerde daha hassas düşünmeyee başlıolarr, daha duygusall oluolar ve biraz daha kıskanç oluolarr sankii.. burdayken karışmayacğı şeyleree karışıoo gbi gelioo ama tabii onu da askerlik psikolojisine veriorumm

canım klişedeir ama özlem gerçek sevgileri artırır, kuvvetsiz sevgileri de bitirirmiş çok doğru aslında.seviyorsun özlüyorsun daha çok seviyorsun bir diğer seviyor zannediyor göremiyor soğuyor ...

ilişkiyee heycan katıoo gbi gelio banaa, tekrarr ilk heycanlara döncezz onlar geldiklerndee inşş :)

evvet herkes renkli kalemlerini hazırlasınn yuppieeee napıyosun canım nerlerdeydin :44:

Ben sana küsüm Şeyma hanımm Geçen o kadar tasarımcılar gününü kutladıımmm,sonra bikaç şey yazdım hiç görmediiinn.
Geçen akşam İlkaylarda otururken uyukladın kaldın koltukta yine cevap vermedin
Vallahi küstüm ben sana.Umursamadın beni

kıskançlık konusunda bizde şimdilik bişey değişmedi burda da giydiğime gezdiğime karışmıyordu, ordaykene şimdi karışmıyor ama daha hassas bi yapısı olduğunun farkındayım.. özellikle usta birliğine geçişteki yol izninde bunu açıkça farkettim iyi oldu; fazla mantık adamıydı biraz duygu karıştı, şimdi tadından yenmez oldu :127:

ahahaha cnmmm çok güzelll anlatmışssnnn :) ii olmuş azcıkk duygu karışımı ilee.. amaa bak üzülüorumm bişey dio kıskançlık yapıo snrr gerii yok tamam sen bilirsn ztnn ne yapcağını etceğini dio kıyamıorummm o zmnn iştee :) kırmamaya çalışıo bi yandan kıskançlıkk yapıp gerii üzülüo mu napıooo ayyy canımmmm nasılll özzledmmm

güçlü aşklar alevlenirken, güçsüz olanlar sönüyor demek ki :S ama askerlik sonrası gelip ayrılmak bence tamamen şerefsizlik. askerden önce ve hatta askerlik sırasında bunu söyleseler. insanlar da umutla beklemezler. dürüst olsa keşke insanlar. sonuçta insan bu fikre yalnızlıktan kapılsa ilk 1 ayında da fark eder. 5 ay bekleyip insanları yüz üstü bırakmak... of çok kötü..

ben de buna katılıyorum. çözülmemiş problem olunca orada bol bol düşünmek için vakitleri oluyor. ve ister istemez kurmaya başlıyorlar. döndüklerinde psikolojik olarak etkilenmeleri çok normal, sivil hayata alışamamaları da.. sonuçta 5 ay emir altındalar ve özgürlükleri kısıtlanmış durumda. ama ayrılık fikri çok saçma. :S

evet biz burada tek taraflı biliyoruz olayları ne yazık ki. ne insanlar var. sevgilisi askerdeyken bile sanki askerde değilmiş gibi rahat rahat takılan umrunda olmayan arkadaşlarım da var benim. Allah herkese hak ettiğini versin. en önemlisi o.

hatta dün o kadar etkilenmişim ki, ona bunları anlattığımda saçmalama burada tutanacak tek dalım sensin dedi. şimdi farkında değil. ama bunu söyleyerek bana tutanabileceğim öyle güzel bir dal verdi ki.

bu arada bayadır yazamıyorum buraya. hazır gelmişken yazayım. sınıf arkadaşımla aynı koğuşta kalıyor. bu konuda içim çok rahatladı en azından ahbaplık kurabileceği biri var. tek canımı çok sıkan konu ise, sanırım yanına hiç gidemicem. günübirlik gidip gelmemi istemiyor. aklı bende kalırmış öyle dedi. aslında haklı da. ne kadar erken de uçağa binsem hepitopu 3 saat görüşebilicez. ve o benimle gelemicek. arkadan el sallamak her zaman acı.. maalesef komutanı hiçbir şekilde evci iznine çıkarmayacağım demiş. evlileri bile. 4 ay beklemek koymuyor da 4 ay göremeyeceğimi bilmek çok koydu.

canım gitmeme konsunda sana katılıyorum görmemek daha iyi eğer mantıklı düşünecek olursak. ama işte dayanamıyorz hmen görmek istiyoruz. ben daha önce de fikrimi yazmıştım bence sık sık görüşmek daha kötü. her seferinde acı çekiyosun, 1 kere ayrılma sorunu varken kaç kere o ayrılma anını yaşıyosun.

ben sordugumda seni en cok ne mutlu eder diye o insan gormek dedi. o yuzden aslinda gitmenizi istemeseler bile acaba siz yine de gitseniz sevinirler mi acaba?

tatlım ben öyle düşünmüyorum :26: en azından bizim ilişkimiz için .. minik molalar vereceğiz hasret acısına .. mesela ders çalışırken verdiğimiz molalar gibi düşünüyorum .. daha başarılı olmak için hiç mola vermeden ders çalışmak kişiyi yorar.. tekrar o dersin başına geçmesi gerektiğini bilerek kısa molalar verilir.. bizimde bu özleme molalar vermemiz bize iyi gelecektir.. tabi ayrılık zor olacak ama biraz özlem duygusunu dinlendirmek sabrımızı kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum .. başta da dediğim gibi bunları eşimle ikimizin ilişkisi için söylüyorum belkide kişiye göre değişen bi olgudur

dediğini acemi birliğinden usta birliğine uğurlarken yaşamıştım. haklısın aslında. seviniyorsun birazcık. ama yine ayrılcağını biliyorsun. zehir oluyor o saatler. acemide ziyaretine gittiğimde her dönüşümde 12 nisan'ı hep yaşıyormuşum gibi geldi. ah bi an önce plakalara düşsek. :18:

evet belki bizim ilişki böyledir canım. ayrılınca 1 saniye geçince bile özlüyorum. her defasında o ayrılığı yaşamak istemiyorum. ama mantığım böyle diyor tabi. yine gönlüm git yanına diyor. ve zaten gidicem o ayrı konu. sonra çok üzülücem onun gözlerine bakınca o anın keyfini yaşayamıyorum. hep 3 saat sonra ayrılıcaz 1 saat sonra ayrılıcaz 10 dk sonra... diye düşünüp durucam yanında biliyorum kendimi.

ben sordugumda seni en cok ne mutlu eder diye o insan gormek dedi. o yuzden aslinda gitmenizi istemeseler bile acaba siz yine de gitseniz sevinirler mi acaba?

sevinirler elbet. ama sonrasını da düşünüyor insan. o kadar yol geri dönücem ve ulaşamayacak bana, merak edicek. bi ha diyince gidilcek bi yer değil.. tabi kendim için konuşuyorum bunu. evci olarak çıkabilseydi. düşünmeden atlar giderdim. bakalım daha 4 ay var. gün doğmadan neler doğar.

aynen. belki bi kere görüşürsünüz ama sık sık görüşmemek belki sizin için en hayırlısı olur. canım merak etme zamanı tutamıyoruz çok şükür akıp gideceeeeeeeeeeek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…