- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.301
Kızla mide yanmasina ne iyi gelir? Dunden beri midem yanıyo.soda ictim rennie çiğnedim süt ictim geçmedi bi türlü :-\
Kızlar karar verdim bugün dental park a uğrayıp randevu sorcam dişim için:18:
Kızla mide yanmasina ne iyi gelir? Dunden beri midem yanıyo.soda ictim rennie çiğnedim süt ictim geçmedi bi türlü :-\
ilkay yarın diş için gidicem ya doktora işe gelmiycemoyy geçmiş olsun canım :26: bilemedim ne iyi gelir, annene bi sorsan; anneler herşeyi bilirler
cnmm bencede en iisini yaparsınn, ben de hepsini çektrdm yirmiliklern bir tane kaldı, o da sinire yakın diee bekletiormm ve hiç sorun yaşamadım çektrdmm dikişli olmuştu bir tanesi
ilkay yarın diş için gidicem ya doktora işe gelmiycemay insan hasta oldum die sevinirmi valla sevindim askerim için :26:garip miyim ne...:44: ama çalışacak halde kalmadı zaten titreme falan geliyor kulağım sıcacık oldu
süper işte hem diş ağrından kurtulacaksın hemde sevdiğinle konuşacaksınama dişini çektirirsen 2 saat konuşma yasağın olabilir o esnada skype'tan yazışırsınız
canım ben yarın çektirmem galiba ya :18: sadece muayene mi olsam :44:
oyy geçmiş olsun canım :26: bilemedim ne iyi gelir, annene bi sorsan; anneler herşeyi bilirler
cnmmm geçmişş olsnnılık süt yudum yudum yavaş yavaş içince aslnda biraz rahatlatıoduuu
ayy soda iyi gelmez ki.
ama ne iyi gelir ben de bilmiyom:44: google dan bak istersen.
bi de öenmli bişey olmasın reflü falan. kötüysen doktora git
canım çiğ patates ye biraz kulağa hoş gelmiyor ama gerçekten etki ediyor küçük boy yeterli.ben gastrit ve reflü hastasıyım.bizzat bana etki etti
ekmek içi iyi gelir diye biliyorum ben de. geçmiş olsun =)
Ayyy kızlar teşekkür ederim.2gündür ne mideymis geçmedi ya:'(
Vallahi süt ictim etki etmedi.anneme de sordum sütle rennie'yi söyledi o da.
Ekmekli bişeyler okulda yedim onun da faydasi olmadı.:-\
Patates beni çok dusunduruyor :-\ yicem mi patatesi öylece :O bi parça yesem yetmiyo mu :-\
Ayyy kızlar teşekkür ederim.2gündür ne mideymis geçmedi ya:'(
Vallahi süt ictim etki etmedi.anneme de sordum sütle rennie'yi söyledi o da.
Ekmekli bişeyler okulda yedim onun da faydasi olmadı.:-\
Patates beni çok dusunduruyor :-\ yicem mi patatesi öylece :O bi parça yesem yetmiyo mu :-\
ilkay yarın diş için gidicem ya doktora işe gelmiycemay insan hasta oldum die sevinirmi valla sevindim askerim için :26:garip miyim ne...:44: ama çalışacak halde kalmadı zaten titreme falan geliyor kulağım sıcacık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?