351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kızla mide yanmasina ne iyi gelir? Dunden beri midem yanıyo.soda ictim rennie çiğnedim süt ictim geçmedi bi türlü :-\

Kızlar karar verdim bugün dental park a uğrayıp randevu sorcam dişim için:18:

cnmm bencede en iisini yaparsınn, ben de hepsini çektrdm yirmiliklern bir tane kaldı, o da sinire yakın diee bekletiormm ve hiç sorun yaşamadım çektrdmm dikişli olmuştu bir tanesi

Kızla mide yanmasina ne iyi gelir? Dunden beri midem yanıyo.soda ictim rennie çiğnedim süt ictim geçmedi bi türlü :-\

ayy soda iyi gelmez ki.
ama ne iyi gelir ben de bilmiyom:44: google dan bak istersen.
bi de öenmli bişey olmasın reflü falan. kötüysen doktora git

canım çiğ patates ye biraz kulağa hoş gelmiyor ama gerçekten etki ediyor küçük boy yeterli.ben gastrit ve reflü hastasıyım.bizzat bana etki etti

oyy geçmiş olsun canım :26: bilemedim ne iyi gelir, annene bi sorsan; anneler herşeyi bilirler
ilkay yarın diş için gidicem ya doktora işe gelmiycem ay insan hasta oldum die sevinirmi valla sevindim askerim için :26:garip miyim ne...:44: ama çalışacak halde kalmadı zaten titreme falan geliyor kulağım sıcacık oldu

cnmm bencede en iisini yaparsınn, ben de hepsini çektrdm yirmiliklern bir tane kaldı, o da sinire yakın diee bekletiormm ve hiç sorun yaşamadım çektrdmm dikişli olmuştu bir tanesi

doğru canım ben çok kötü hikaye çok dinledim ondan olmuştur galiba bakalım özele gitcem:26:

süper işte hem diş ağrından kurtulacaksın hemde sevdiğinle konuşacaksın ama dişini çektirirsen 2 saat konuşma yasağın olabilir o esnada skype'tan yazışırsınız

oyy geçmiş olsun canım :26: bilemedim ne iyi gelir, annene bi sorsan; anneler herşeyi bilirler

cnmmm geçmişş olsnn ılık süt yudum yudum yavaş yavaş içince aslnda biraz rahatlatıoduuu

ayy soda iyi gelmez ki.
ama ne iyi gelir ben de bilmiyom:44: google dan bak istersen.
bi de öenmli bişey olmasın reflü falan. kötüysen doktora git

canım çiğ patates ye biraz kulağa hoş gelmiyor ama gerçekten etki ediyor küçük boy yeterli.ben gastrit ve reflü hastasıyım.bizzat bana etki etti

ekmek içi iyi gelir diye biliyorum ben de. geçmiş olsun =)

Ayyy kızlar teşekkür ederim.2gündür ne mideymis geçmedi ya:'(
Vallahi süt ictim etki etmedi.anneme de sordum sütle rennie'yi söyledi o da.
Ekmekli bişeyler okulda yedim onun da faydasi olmadı.:-\
Patates beni çok dusunduruyor :-\ yicem mi patatesi öylece :O bi parça yesem yetmiyo mu :-\

canim ben patatesi duymamistim ama benim de midem ara sira oyle olur. rennie cok ise yariyor. bende genelde bir tanesi etki etmiyor ama birkac tanesi kesiyor hemen.

canım ılık su iç süt içme iyi gelmiyormuş diyorlar artık

caqnim cok gesmis olsun

Selam kizlar naber, naislsiniz özledim sizi.... benim moralim cok bozuk. yarin is görüsmem var. cok heycanliyim.

Askerimde aramadi iki gündpr bu gün hatayda son günü yarin tunceliye gecicek. yogun herhalde. ne bilim. ama arasin artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…