- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.321
Kizlar isten geldigimden beri yani yaklasik 7den beri temizlik yapiyorumcok yorulduuuuuum :111::111:
kolay gelsin canim ya. benimde babam izindeydi yarin gelcek evde temizlik var ama ben yirtdim görüsmem icin calisiyorum diye
caqnim cok gesmis olsun
Selam kizlar naber, naislsiniz özledim sizi.... benim moralim cok bozuk. yarin is görüsmem var. cok heycanliyim.
Askerimde aramadi iki gündpr bu gün hatayda son günü yarin tunceliye gecicek. yogun herhalde. ne bilim. ama arasin artik.
Kizlar isten geldigimden beri yani yaklasik 7den beri temizlik yapiyorumcok yorulduuuuuum :111::111:
cnmmm naptınn sen hastaa hastaa o kadarr, bak grip dinlenmedn geçmiooo, hazırlıkları naptın bide onlar var dimii
Napiyim evim cok pisti:26: camlarim da kötüydü.. ikramlari annem yapti bugün kendi evinde.. yarin getirecek o konuya hic bulasmadim
haa ii barii cnm bide oonlaa uğraşsann çok zorr olurduuu, askerin çarşısı ne zmnmış seninn cnm
Cok şükür pazarmis canimbi aksilik olmazsa yada ekstra bidurum, bi hafta pazar bi hafta cumartesi olacakmis.. senin nisanlinin ne zamanmis
yarınmışşş cnmm ilk çarşısıı olcak :) ucuzaa bir telefon alcakmış, emanete bırakırımm hafta içi dioduu.. çarşılarda cep telefonu kullancz die çocuk gbii seviniorumm cnm sormaaa :) inş çıkmazz siz de rahat rahat konuşursnzz, geçen hafta eşin çıktı dimii, nasıl oluo cepten rahatca konuşmak mesajlaşmakk ayy çok heycanlııı :)
Gecen hafta cumartesi cikmisti tatlim.. telefonunu emanetciye birakmisti aldi sabah ordan aksama kadar mesajlastik 3 saat konustuk falan cok guzeldisonra dönüşte berbere birakti pazar yine alacak ordan bütün gun istedigim anda ona ulasabilecegim
cnmmm çokk ii olduu telefon olayııı :) bir mesaj ne kadar değerlii olduuu dimii, eskidenn ne kadar sıradan geliodu banaa şimdii nasıl muttlu ediooo :) askerlikten sonra çok şeyin ne kadar değerli olduğunu anladım cidden
Biz bide evlendikten sonra neredeyse hic mesajlasmadik aksamlari konusacak seyimiz olsun diyegun icinde 2-3 defa kisa konusmalar yapardik mesela aksam ne yapalim yada ne pisireyim gibi simdi evlenmeden onceki gibi heyecanli heyecanli mesajlasiyoruz ve konusuyoruz
aslındaa çokk ii fikirr cnmm mesajlaşmaa olmazsa akşamaa konuşck konu birikirr dimii daha güzel olurr yemekte flnn sohbet etmekkkbidee kısıtlı süredee herşeyden konuşmayaa çalışıosunn snr genee unutuosnn bişeyleri demeyi, diğer telefonu bekliosunn ilkk sevgili dönemlerii gbii iştee hepimz döndk o günleree
Evet oyle oluyordu, isten sonra eve geldihimizde mutfakta birlikte yemek hazirlardik, ikimizde biseyler anlatir dururdukgun icinde ne yaptigimizi anlatirdik elestiriler yapardık cok zevkli gecerdi aksamlarimiz offf gelse de donsek eski gunlere sizladi yine burnumun diregi
yokkk cnmm sızlamasınn, geenee gelck o günlerr, hem sen şimdii tecrübeli olarak bizlere evliliği anlatıosunnn bizleri bilgilendiriosunnn :)) bunlar hep kalck aklımızdaaa
Siz istediginiz surece ben deneyimlerimi anlatirim canim
senn anlattığın zamann cnm aklımdaki sorular cevap buluoo, hep düşünüodum akşamları sürekli ne konuşulurr bi süre sonraa monoton mu olck nee olcak dieeşuan farklı gelio yaa evlilikk
Benim icin evliligimiz, hayal ettigimden daha guzel tatlimsadece calismak yoruyor beni baska sikintisi yok cok şükür.. aksamlari hic sikilmadik biz sakalasirdik, dizi izlerdik, her aksam kesin cay icerdik, dizi yoksa ki izledigimiz tek dizi leyla ile mecnundu, film izlerdik, canimiz film istemezse cikar disari dolasirdik, pasta yada cigkofte falan alir gelirdik bol bol yerdik yani evlenince alinan kilolarin sebebi yemek sonrasi atistirmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?