351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kizlar isten geldigimden beri yani yaklasik 7den beri temizlik yapiyorum cok yorulduuuuuum:111::111:

Son düzenleyen: Moderatör:
kolay gelsin canim ya. benimde babam izindeydi yarin gelcek evde temizlik var ama ben yirtdim görüsmem icin calisiyorum diye

Iyi yirtmissin valla öldüm yaaa cam bile sildim, simdi resmen yayildim koltuga yorgunluktan bu arada gozun aydin babanin gelisi moral olur sana is gorusmen nerde canim yani nasil bi is

cnmmm yrn kiiş görüşmenn inşş ii geçerr nasıl bir iş? askerin de arar mutlakaa fırsatını bulduğu ann

cnmmm naptınn sen hastaa hastaa o kadarr, bak grip dinlenmedn geçmiooo, hazırlıkları naptın bide onlar var dimii

Napiyim evim cok pisti:26: camlarim da kötüydü.. ikramlari annem yapti bugün kendi evinde.. yarin getirecek o konuya hic bulasmadim

Cok şükür pazarmis canim bi aksilik olmazsa yada ekstra bidurum, bi hafta pazar bi hafta cumartesi olacakmis.. senin nisanlinin ne zamanmis

yarınmışşş cnmm ilk çarşısıı olcak :) ucuzaa bir telefon alcakmış, emanete bırakırımm hafta içi dioduu.. çarşılarda cep telefonu kullancz die çocuk gbii seviniorumm cnm sormaaa :) inş çıkmazz siz de rahat rahat konuşursnzz, geçen hafta eşin çıktı dimii, nasıl oluo cepten rahatca konuşmak mesajlaşmakk ayy çok heycanlııı :)

Gecen hafta cumartesi cikmisti tatlim.. telefonunu emanetciye birakmisti aldi sabah ordan aksama kadar mesajlastik 3 saat konustuk falan cok guzeldi sonra dönüşte berbere birakti pazar yine alacak ordan bütün gun istedigim anda ona ulasabilecegim

cnmmm çokk ii olduu telefon olayııı :) bir mesaj ne kadar değerlii olduuu dimii, eskidenn ne kadar sıradan geliodu banaa şimdii nasıl muttlu ediooo :) askerlikten sonra çok şeyin ne kadar değerli olduğunu anladım cidden

Biz bide evlendikten sonra neredeyse hic mesajlasmadik aksamlari konusacak seyimiz olsun diye gun icinde 2-3 defa kisa konusmalar yapardik mesela aksam ne yapalim yada ne pisireyim gibi simdi evlenmeden onceki gibi heyecanli heyecanli mesajlasiyoruz ve konusuyoruz

aslındaa çokk ii fikirr cnmm mesajlaşmaa olmazsa akşamaa konuşck konu birikirr dimii daha güzel olurr yemekte flnn sohbet etmekkkbidee kısıtlı süredee herşeyden konuşmayaa çalışıosunn snr genee unutuosnn bişeyleri demeyi, diğer telefonu bekliosunn ilkk sevgili dönemlerii gbii iştee hepimz döndk o günleree

Evet oyle oluyordu, isten sonra eve geldihimizde mutfakta birlikte yemek hazirlardik, ikimizde biseyler anlatir dururduk gun icinde ne yaptigimizi anlatirdik elestiriler yapardık cok zevkli gecerdi aksamlarimiz offf gelse de donsek eski gunlere sizladi yine burnumun diregi

yokkk cnmm sızlamasınn, geenee gelck o günlerr, hem sen şimdii tecrübeli olarak bizlere evliliği anlatıosunnn bizleri bilgilendiriosunnn :)) bunlar hep kalck aklımızdaaa

Siz istediginiz surece ben deneyimlerimi anlatirim canim

senn anlattığın zamann cnm aklımdaki sorular cevap buluoo, hep düşünüodum akşamları sürekli ne konuşulurr bi süre sonraa monoton mu olck nee olcak diee şuan farklı gelio yaa evlilikk

senn anlattığın zamann cnm aklımdaki sorular cevap buluoo, hep düşünüodum akşamları sürekli ne konuşulurr bi süre sonraa monoton mu olck nee olcak diee şuan farklı gelio yaa evlilikk

Benim icin evliligimiz, hayal ettigimden daha guzel tatlim sadece calismak yoruyor beni baska sikintisi yok cok şükür.. aksamlari hic sikilmadik biz sakalasirdik, dizi izlerdik, her aksam kesin cay icerdik, dizi yoksa ki izledigimiz tek dizi leyla ile mecnundu, film izlerdik, canimiz film istemezse cikar disari dolasirdik, pasta yada cigkofte falan alir gelirdik bol bol yerdik yani evlenince alinan kilolarin sebebi yemek sonrasi atistirmalar

cnmm maşallahhh inş ömür boyu hep böylee mutlu kalın.. bizler dee siz gbii mutlu olalımm inşş, evlilikten böyle güzel bahsedelimm..evlendikten sonraa bayaa kilo alınıomuşş yaa normal amaa oturur keyifli keyifliii yenirr dizi izlerkenn tv ye bakarkennsen de bebekten sonraa biraz evin tadını çıkarırsnnn cnmm bi süre bakarsınn evdee bebişee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…