- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.501
Cnm kıskanclık eğer dozundaysa çok güzel aynı şeylerî ben de yaşıyoruama dur demek gerek. Sunum yaparken de şık giymen lazım mecbursun yanii:26:
Canim normalde de kiskanc diyorsun ya ordayken iyice akli sendedir.. biliyorum alttan almak bazen cok zor oluyor, sınırları zorlayabiliyorlar:26: sen biraz sakinles yarin hicbisey olmamis gibi konus bakalim, o surdurecek mi bugünkü durumu bi gör:26: insallah yarin daha iyi olursunuz
kıskançlığa çok takılmadım esasen onu idare edebiliyorum bi şekilde ikna edebiliyorum ben bana karşı yaklaşımına şaşırdım çok çok farklıydı bugün hayalim bol bol telefonla konuşmak mesajlaşmak göz göze bakmak ama hiç biri olmadı evlilik dedim ilgilenmedi bile sanki özlememiş gibiydi çok donuk bi gündü kırıldım üzüldüm ama yok çare
cnmm evtt senin için daha zor süreçç evin sorumluluğu snde ama sen de maşallah bak üstesndn geliosunn, kaldırabiliosun.. eşin döndüğü zamann bu günleri anlatıp gülceksnz.. her şey daha ii olcak ama tabii şimdi tek maaş oldu dimii, biraz sıkıntıı oluodur ama geçickk hepsii
tamam canım bakayım bende doğtaştan bunu çok beğendim
DOĞTAŞ - Frame Salon Takımı
cnmm özlemiştrr hem de çok özlemiştrr amaa ordaki davranışları değişik oluyor, biraz anlaık oluyor sanki.. bide uzun zaman sonra dışarı çıkıncaa tuhaflamıştr, ne dışarda yapabiliolar ne içerde.. en yakınında sen olduğun için sana olan tutumlarıı böylee oluo.. sen üzülmee hepsi geçici, bu hafta böyle geçmiş ama bak haftaya daha güzel olur herşeyy
grcekten cok güzelmiş tatlım ben köse takımını oturma odam için düşünüyorum
Bi kac ay sıkıntı cekecegim anlasilan.. koltuk ve perde taksidimiz var:26:.. tek maas ve maasim düşük zatendün faturalari odedim kredi kartlarini odedim esime de para gönderdim. Bugun konusurken babama soyledim sana para verecek dedi ama bilmiyorum.. gidip isteyemem gerekirse parasiz kalirim.. neyse
evet tatlım sizin nişan olmadı sanırım düğün için iş falan mı bekliyceksiniz..ne zamana olcak düğün
ben aslinda cok istiyorum köse takimi. daha güzel oluyor aksamlari sarilip oturmak hahaha. ama olmassada olur yani haha cok zevkli dimi böyle mobilya bakmak
evet favorilerim arasinda bu benimde bak bide bu DOĞTAŞ - Bari Salon Takımı
ben aslinda cok istiyorum köse takimi. daha güzel oluyor aksamlari sarilip oturmak hahaha. ama olmassada olur yani haha cok zevkli dimi böyle mobilya bakmak
Bizim oturma odamizda kose takimi var, tavsiye ederim kizlar
eet yaa çok zevkli bende köşe takımını o yüzden istiyorum aşkitellamın dizinde yatıcam akşamlarıbu takımda güzelmiş buna renk katacak yastıklar lazım tatlım bana göre ama çok rahattır bu öle geldi
Bizim oturma odamizda kose takimi var, tavsiye ederim kizlar
kızlarrr ben de bunu oturma odam için çok beğenmiştmm, model olarak güzel tabi de rengi değişir
Oturma Grupları - Modern Mobilya, Klasik Mobilya, Avangard Mobilya, Zebrano Mobilya
hangisni canim üsten sayarak söyle
kızlarrr ben de bunu oturma odam için çok beğenmiştmm, model olarak güzel tabi de rengi değişir
Oturma Grupları - Modern Mobilya, Klasik Mobilya, Avangard Mobilya, Zebrano Mobilya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?