351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Cnm kıskanclık eğer dozundaysa çok güzel aynı şeylerî ben de yaşıyoru ama dur demek gerek. Sunum yaparken de şık giymen lazım mecbursun yanii:26:

kıskançlığa çok takılmadım esasen onu idare edebiliyorum bi şekilde ikna edebiliyorum ben bana karşı yaklaşımına şaşırdım çok çok farklıydı bugün hayalim bol bol telefonla konuşmak mesajlaşmak göz göze bakmak ama hiç biri olmadı evlilik dedim ilgilenmedi bile sanki özlememiş gibiydi çok donuk bi gündü kırıldım üzüldüm ama yok çare

onu da anlamaya çalışıyorum kolay değil ama bana sarılmak yerine kaçmayı tercih ediyor hiç bişey hayalimdeki gibi oluyor yanlz kurup yaşıyorum

denicem bunu ilkaycım inş yarın normale döner yoksa benm için dönüşü olmayacak

cnmm özlemiştrr hem de çok özlemiştrr amaa ordaki davranışları değişik oluyor, biraz anlaık oluyor sanki.. bide uzun zaman sonra dışarı çıkıncaa tuhaflamıştr, ne dışarda yapabiliolar ne içerde.. en yakınında sen olduğun için sana olan tutumlarıı böylee oluo.. sen üzülmee hepsi geçici, bu hafta böyle geçmiş ama bak haftaya daha güzel olur herşeyy

Bi kac ay sıkıntı cekecegim anlasilan.. koltuk ve perde taksidimiz var:26:.. tek maas ve maasim düşük zaten dün faturalari odedim kredi kartlarini odedim esime de para gönderdim. Bugun konusurken babama soyledim sana para verecek dedi ama bilmiyorum.. gidip isteyemem gerekirse parasiz kalirim.. neyse

inş. cnm benm payıma düşen yine hayal kurup beklemek oluyor bu durumda... kader kısmet artık ne yazıldıysa onu yaşayacağız

cnmmm haklısınnn ben de isteyememm ve şimdi gelinlik ödemesi vardıı nişanlıma telde söyledm, sen söylersn annenlere die.. ama eşin söylerse verirler ki vermeleri de gerek aslında.. sen isteyemezsnn söylemeyzsn amaa eşin mutlaka söylerr, destek olurlarsaa bak sıkıntı çekmezsn daha rahat edersnnn tatlım..

evet tatlım sizin nişan olmadı sanırım düğün için iş falan mı bekliyceksiniz..ne zamana olcak düğün

askere gittiği için nişan töreni yapmadık sadece evde yüzük taktık ufak bişi oldu.
Kayınvalidem büyük nişan istiyor hatta ömürümde ilk kndimde şahit olcam iki nişan olacak
İlk biz yapcaz sonra sivasta yapcak kayınvalidemler :44:

Sivas soğuk memleket olduğu içinde düğünü o kış arafesinde yapmak istemiyoruz.
Aslında şu özlemde şubatta bilde düğüne razıyım
Ama düğün nisan gibi gelecek bahara kalıyor
O yüzden sana imrendim canım Allahım tamamına erdirsin inşAllah nazardeğmesin.

Bu gün benim askerimde akşam aradı dün aramamıştı sabahta aramamıştı ki 1-2 saat öncesine aradı.
Yazıcı işleri yoğunmuş evrak işleri falan birde kısa dönemlerden tezkere alanlar olduğu için sayı azalmış nöbetler sıklaşmış. Çok yorgunum diyor sabahkahvaltıda yapamadım dedi öyle üzüldüm ki ona belli etmemeye çalıştım moral verdim ama içim sızladı aşkım öle anlatınca

Allahım hepsini korusun

Ben askerimi çok seviyorum

evet favorilerim arasinda bu benimde bak bide bu DOĞTAŞ - Bari Salon Takımı

ben aslinda cok istiyorum köse takimi. daha güzel oluyor aksamlari sarilip oturmak hahaha. ama olmassada olur yani haha cok zevkli dimi böyle mobilya bakmak

eet yaa çok zevkli bende köşe takımını o yüzden istiyorum aşkitellamın dizinde yatıcam akşamları bu takımda güzelmiş buna renk katacak yastıklar lazım tatlım bana göre ama çok rahattır bu öle geldi

aynen zaten öyle istiyorum baz rengi sade olsun üzerini odanin konsept renkleriyle tamamlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…