351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hmm goya yazıyor sanırım o eğer oysa çok güzelmiş fiyatı ne kadar bunun

evtttt tatlım o modeli fiyatıı inan hatırlamıorum ama zebrano çok güzeldir pahalıdır daa, ben gene bakarım gidincee, aynısı yaptırılır daa aslndaa yalan olmasın tek koltuk 5 bin tl flndıı % 30 da indirim hakkı vardıı iştee amaa net kalmadı aklımdaa.. çok güzell dimii cnm ben de bayılıorumm

Evet kuzum 2 gündür boğdu beni o acı,nefes alamadığımı hissettimbugün daha iyiyim çok şükür,nişanlıma da belli etmesem de anlamış galiba:26:akşam üzeri konuştuğumuzda bugün daha iyisin bitanem değil mi diye sordu:44:zaten iyiydim dedim,kendimi nasıl tanıyorsam seni de öyle tanıyorum artık dediinşallah atanacağım canım,yazdıklarını okuyunca çok duygulandım teşekkür ederim

Evet canım,ne kadar üzerinde durursam bu konunun o kadar batıyorumbazı şeyleri sivil hayatla karşılaştırmamayı da öğrenmem gerekiyor artıkhaklısın çok şükür sağlıkları yerinde,bitecek bu günler deteşekkür ederim kuzum

Tatlım her şeyi sorun etme potansiyelleri var biliyorsun:26:haftaya daha iyi olur inşallah.

Her şeyi takıyorum kafama,yapmamam lazım ama engel olamıyorum kendime inşallah geçecek canım,umarım hayal ettiğim gibi olur her şeyteşekkür ederim kuzum

dimiii... ayyy hayali bile harikaa...böyle genis oturma yerleride olsun tamam.

bende istiyorum canım işte köşe takıımı çok şık duruyooorr oturma odasında kırmıızı siyah ve gri düşünüyorum ben

Benimde genis oturma yerleri seymacim benim oturma odamda da kirmizi, gri, siyah ve beyaz var

Ben kıskançlığa bağladm cnm çünkü aynı şy basıma geldi. Seni sevmiyor özlemiyor olması mümkün müü o yZden takma kafana canım geçici bişeysdir

kızlar yatak odası takımlarında bnm beğendiklerimde baza yok normal karyola yatak çok hoş duruyo ama baza olmazsa olmaz..:44: çok güzel kalabalık topluyor bilemedim nasıl olacak aynı takımların bazalı olanı varmı

bende bazali istiyorm gercekte olmazsa olmaz.a yrica bazali yatakalr cok daha rahat oluyor. ben daha cok seviyorum. ama öyle dedign gibi takim görmedim netde. magzalarda oluyor ama. tek tük

Canım bazalı takımlarda var ama beğendiklerinin arasında bazalı olmazsa takımın karyolasını çıkartıp,onun yerine baza alısınız karyola başlığı ile birlikte

Ben kıskançlığa bağladm cnm çünkü aynı şy basıma geldi. Seni sevmiyor özlemiyor olması mümkün müü o yZden takma kafana canım geçici bişeysdir

olabilir cnm az önce aradı konuştuk bugün kıskançlığına yenilmiş konuşmadan önce resmleri görünce kurmuş kafasında bir sürü şey sonrası da sana yansıdı ztn üzdüğüm için özür dilerim dedi sonrası ne olur kestiremiyorum şu an inş. düzeliriz. saol cnm :)

desteğiniz için hepinize teşekkür ederim kızlar :)

Canım bazalı takımlarda var ama beğendiklerinin arasında bazalı olmazsa takımın karyolasını çıkartıp,onun yerine baza alısınız karyola başlığı ile birlikte
anladım canım çok sağol

yaa o kadar dil döktük sevdiceği arayınca nasıl da güldü yüzü bak popoya şaplak gelicek bi daha böle üzülürsennn

Tatlim benimde bazam yok.. gardolabim buyuk oldugu icin cok esyami aliyor o ama bazam olsa daha iyi olurdu diyorum bazalarin bazilari daha derin büyük oluyor onlar yatagin boyunu yukseltiyor ama bazilarida biraz daha alcak oluyor ona dikkat edebilirsin sen ayakli karyolalardan mi hoslaniyorsun:26: ben oyle aldim yerle yatak arasi bos olsun rahatca altini sileyim istedigim icin.. salon koltuk takimimda, aynali konsolumda öyle ayaklidir..

Onları almadım canım daha.Düğüne yakın almayı düşünüyorum

ben bi kismini aldim bi kismina da para biriktiriyorum. evlenene kadar anca alirim. bir sene kaldi bide almanyadan almak istedim tencereleri onlari gitmeden hal etmem gerekiyordu. yemek takimi karaca. catal bicakta burdan aldim.

ay ne iyi. herseyin bi cagrsi var bak. oooof cok güzel ya. siz tencere catal bicak yemek takimi aldinizmi
ben aldım mağazada bekliyor direk eime gelicek ev tutulunca mutfaktan bi tek plastik eşya eksiğim kaldı leğenler vs gibi...

ben yerin görünmediği karyolaları seviyorum ama bazı bazalarda çok şık görmüştüm bi iki tane yüksek olanlardan istiyorum bende aslan burcu ihtişamı sever ben evlenince temizlik falan yapmayı düşünmüyorum tatlı pasağımla oturucam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…