351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Canım srn de sağol biz birbirimize destek olmak için burdayız. Düzelirsiniz tabi önemli olan böyle sorunları büyütmeyip özür dileyebilmek. İnşallah hepimiz böyle olgun davranabiliriz bunları aşabilitiz. Umatım aranızda böyle bi gerginlik bi daha olmaz.Yeri gelecek belki ben de " ay kızlar beni özlemiyor galiba artık sevmiyor" diyecem ama alakası bile yok aslında. O zaman da siz bana "saçmalama öyle şey olur mu" diyeceksiniz. Şu an notmal bi hayat yaşamıyolar. Aklımıza en son gelecek şey bizi sevmedikleri olmalı

anladım canım çok sağol

yaa o kadar dil döktük sevdiceği arayınca nasıl da güldü yüzü bak popoya şaplak gelicek bi daha böle üzülürsennn
peki ben dinlerim dostlarımı üzülmek yok en azndan zorlu süreci atlatana kadar :) tekrar saolsun desteğiniz için bu zamnda en çok lazım olna şey bu bize :)

ben bi kismini aldim. tencereleri. yemek takimini begendim karacadan. ama su an para biriktiriyorum takistle almayi sevmiyorum ben biriktirip aliyorum

cnmmm benimm bayaa bittii alındııı çok şeym düğün kasım da ya, önceden hallettkk.. senn de alırsın yavaş yavaş.. ben yemek takımını kelebek desenli böyle gümüş gri aldım.. çatal bıçak takımı, tenceree, kahvaltı seti fln aldımm. mutfakta şeyma nın dediği gbi leğen fln kaldı, tahta kaşık alcam

ben bi kismini aldim bi kismina da para biriktiriyorum. evlenene kadar anca alirim. bir sene kaldi bide almanyadan almak istedim tencereleri onlari gitmeden hal etmem gerekiyordu. yemek takimi karaca. catal bicakta burdan aldim.

İyi yapmışsın canım.Ben de biraz atamaya bağladım kalanları aslında.Memleketten alsam,oradan bu tarafa gelmesi lazım.Buradan taşınacağım atanınca,boş yere taşımayayım diyorum.Eylül'de tam olarak yerleşeyim de düğüne kadar,orada biriktireceğim kalanları artık

o iste zor. insan ne yapcagini karar veremyior. ben aldigimi yolladim hep samsuna. ama evlenince istanbulda yasiyacagiz. yani birdaha tasincak hepsi. ama olsun yapcak birsey yok.

o iste zor. insan ne yapcagini karar veremyior. ben aldigimi yolladim hep samsuna. ama evlenince istanbulda yasiyacagiz. yani birdaha tasincak hepsi. ama olsun yapcak birsey yok.

Benim de diğerleri memleketten gelecek de daha fazlada yüklemeyeyim diyorum.Ben tercihlerimi çerkezköy ve avrupa yakası yapacağım.Çerkezköy olursa zaten,k.pederim ev aldı direk orada oturacağım.Hiç taşıma derdim olmaz

haklısın cnm insan üzgün olunca mantıklı düşünemiyor kurdukça kuruyor böyle yol gösteren arkadaşlarım olduktan sonra daha rahat topluyom bende kendimi :)
iyi şeyler düşünücem bende ne derse desin takmayıp yanında olucam yinede bana ihtiyacı var :)

allahim nekadar güzel. allah güzel günlerde kullanmayi nasip etsin. kasima ne kaldiki. ayyy darisi basimiza yaaa. ben artik cok bunaldim sevgilimde öyle. uzaktayizya. senede 3 ay birlikte geciriyorsak yine sansliyiz. arada gitsemde yanina ayni sey degil. evlensek artik akvussak. o yüzden evliligi sabirsizlikla bekliyorum. böyle ev esyasida ondan coook hosuma gidiyor

evet öyle tatlim. anlat bakalim evinin nesini sectin hahahah

Aminnn cnmmm inşallah, snde aldıklarını ii günlerde kullann.. ayy kıyamam cnm yaa hemen evlenirsnzzz inşş, sizin arada tabii özlem çokk olsnn dahaa kuvvetli duygularlaa evlenceksnzz birbirnizee daha da sıkı sıkı sarılırsnzz tatlım.. sizin düğün ne zmn olcakk

bizde ümraniye. ailesinin evinde kalcaz büyük bi ihtimalle. olmassada yinede mraniye. ben mahallemden ayrilamam diyor. biz baya bi tasicaz. simdiden oraya birsey yollayamiyoum ki zaten cogu zaten samsunda. durun kizlar sana tencerelerimi gösterim coook begenerek aldim

Aynen öylee :) iyi düşünmek iyi şeyler doğuruyo. Ah işte biz kadınlar duygusalız bu arada ben çeyiz adına bir zerre almadım kızlar söz nişan bile daha olmadığından bi de para biriktirmrk lazım. Nikahtan önce Son bi iki aya bıraksam yetiştirrir miyim acaba:44:

niyetimiz eylül 2014... subatda belli olcak ama hersey. biz subat 2009da tanistik zaten hemen cikmaya basladik. yil dönümümüzde istiyoruz yani. insallah cani insallah hemen kavusurum askima. gercekten öyle oluyor insan her seferinde cok farkli heycanlaniyor aa artik hasret cekmekten yorulduk ikimizde.

evet öyle tatlim. anlat bakalim evinin nesini sectin hahahah

evimin mutfağını çok önemsiyorum gerisi nasıl olsun olsun diyorum :) bir sürü mutfak eşyası alıyorum hayatımı kolaylaştıracak bütün gün sevdiğime yemekler tatlılar tuzlular yapıyım istiyorum :)
büyük hitimal evim siyah beyaz olucak ikimizinde düşüncesi o :) mutfak dolaplarım siyah ve krem rengi olabilir model düşünmedim ama önceliğim mutfak eşyaları renkli renkli bir sürü şey :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…