351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

benim günlük için takım alacak param yok valla.çalışıyorum ama ailemin bütçesine göre davranmam lazım kızlar biraz mütevazi takılıyorum bn ilerleyen zamanlarda alırım kendime artık

yetişirde bence aceleye getirme cnm ufaktan başla bişeyler almaya şimdi olmasa da nişandan sonra başla sonra telaştan istemediğin bir sürü şey almak zorunda kalabilirsin

benim günlük için takım alacak param yok valla.çalışıyorum ama ailemin bütçesine göre davranmam lazım kızlar biraz mütevazi takılıyorum bn ilerleyen zamanlarda alırım kendime artık

Canım evlendikten sonra da alınır ben de bazı şeyleri öyle alacağımben de aileme çok yüklenmek istemiyorum,bugüne kadar her şeyi fazlasıyla yaptılar zaten

İyi günlerde,sevdiceğinle birlikte aşkla kullanmak nasip olsun inşallah canım.Hepsi çok güzel

sagol canim benim cok tesekkür ederim.

vallah sorma canim ben kendimi kisa kisa aldim. yemek takimini daha almadim düsün

cnmmm hepsii dee çok güzell, ii günlerde kullann, çok çok mutluu oll evinde de :) olsnn cnmm sizin dee bir yıl varr o sürede hazırlıklar fln derkenn bakmışssn patt gelmişş o günn inşş hemen kavuşursnz tatlımmm hepimzz çok çokk mutluu olalımm burda güzel haberlerimizi paylaşalımmmm

cnmm hepsiii tamamlanmıo ki, eksk kalckk ben de evlendikten snr alcm kalanlarıı ailemm fazlasıyla yapıoo, ben de çok yükk olmak istemiorummm sağlığımzz, mutluluğumzz biraz da paramızz olsunn alırızzz

Kizlar bazi seyleri evlendikten sonra sakin kafayla almak daha guzel oluyor simdiki aklim olsa halilarimi dugunden sonra alirdim, en cok halilarim aceleye geldi.. sanki dugunden sonra evime biri mi gelecekti, dugune 3 gun kala aldim iste bazi seyler sonradan dank ediyor

insallah canim ya insallah burda kina dügün bebek resimleirmizi paylasiriz insalalh.

Hem maddi hem de manevi olarak sıkıştırmaya gerek yok bence de kuzumevlendikten sonra ohh rahat rahat alırız kalanları

cnmmm doğruu diosunn kalan kalsın düğünden sonraa halledlmm, hem insanın eşiyle de gidip seçmesii hoş olur, bide o duyguyu tadalımm

bende son ana kalmasindan cok korkuyorum. Herseye müdahale etmek zorunda hissediyorum kendimi. Hic birseyi birakamiyorum ben sansa. Ama dogru vallah hersey olmasi gerekmiyor evlendigimiz anda. Sonra yavas yavasda alinir

Kızlar ben yatıyorum yarın iş var umarım herkes alıdığı eşyaları sevdiceğiyle güle güle kullanırrrr bende dahil burda güzel anlarımızı da paylaşcaz şafak bitince kaçmak yoook öpüyorum hepinizi ilaçlarımı alıp yatcam muahh

Hem maddi hem de manevi olarak sıkıştırmaya gerek yok bence de kuzumevlendikten sonra ohh rahat rahat alırız kalanları

cnmmm doğruu diosunn kalan kalsın düğünden sonraa halledlmm, hem insanın eşiyle de gidip seçmesii hoş olur, bide o duyguyu tadalımm

bende son ana kalmasindan cok korkuyorum. Herseye müdahale etmek zorunda hissediyorum kendimi. Hic birseyi birakamiyorum ben sansa. Ama dogru vallah hersey olmasi gerekmiyor evlendigimiz anda. Sonra yavas yavasda alinir

Bebisler siz dugune hazirlanin en iyi sekilde yeterli evinizin ici zamanla oturacak zaten.. biz kitapligimizi daha esim askere gitmeden bi hafta once almistik biliyorsunuz gecen hafta ozel yaptirdigim koltuklarim geldi.. ekstra seylerdi bunlar ve zaman icinde keyfimize gore gezerek aldik fiyatida uygun bulduk mesela boyle arastirinca mutfak esyalarini da ne kadar tamamladiniz zannetsenizde evinize girip orada yasamaya basladiginizda daha neler neler almayi unuttugunuzu goreceksiniz

bndee çıkayım yavaştan yataymmm kızlarrr ben de çok öpüorummm hepiniziii, ii gecelerrr hepimiz askerlermizi görelim rüyamızdaa

kizlar aynen herkes gidip yatiyor bende bi cikim belki yine gelirim hic belli olmaz hahaha. Öpüyorum herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…