- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.601
sedaaacımm otel nasıldıı rahat buldn mu? dediğim gbi merkezii yerde askerinn ulaşım sorun olmadı dimii
sağol canım.. yok üzmüyorum kendimiTabiki askerlik yapıyorlar ben onu kendi açımdan söyledim ben ankaraya çok yakınım ya...düşündüğün zaman canım 1 hafta kaldı mı artık biz kavuşmuş gibi sevinelim o kadar zamanı geçirdik bir günü mü geçiremicez diye düşün üzme kendini.
merhaba buketcim
otel cok kolaydı cetin emectki ösym binası varya onun yanında hemen askeriyeye yürüyerek 15 dk :)
otel genelde ögrenci ögretmen dolu zaten güvenilir bir yer
ben ctesi akşam 7 de otele bir geldim uyumusum :) pazar sabah 9 da uyandım alarmla
pazar günüde ankaralı bir arkadasımın öenerisiyle tunalı hilmiye gittik :)
bu haftada belki esya bakarız bütceyi cıkaralım diyoruz ona göre tarihi kesinleştirelim
bu sene bitmeden evlensek dio ama daha evlenme teklif etmedi
yok öyle kır dügünü gibi bir hayalim yokdeğerimizi biliyorlardı zaten ama orada daha bi farkına vardılar
süper listenizin hazır olması, bütçeyi de bu hafta karar verirsiniztatlım öyle kır düğünü gibi hayalleriniz yoksa kışında yapabilirsiniz düğünü bence, yazı beklemeyin evlenin hemen :123:
benim bildigimde acemilikle usta birligi arasındaki km göre hesaplanıyor canımcanım teskeredeki yol izni demek şu demek askerin ankaradan istabula gidecek değil mi çıkışını aldığında, bu demek oluyor ki askerinin 1 gün yol izni var, o yüzden teskere tarihinden 1 gün önce çıkaracemilikten ustalığa geçişteki yol izni değil bu
ben nişanla dügün arasının cok uzun olmasını istemiyorum o yüzden nişan yapmadıkevlilikkk teklifiii bizde dee yalan olmuştuukayınvalidem banaa yüzüğü almışş, pat die.. söz tarihii ayarlanıodu o zmn ağzından kaçırdııı nişanlımm sürpriz yapckmışş getrckmiş teklif etckmişş ben öğrendm ki yüzük fln alınmışş göstermelikkk yemeğe gttkk yüzüğü getrdiii ahahahahaha
ben nişanla dügün arasının cok uzun olmasını istemiyorum o yüzden nişan yapmadık
nişan yabcam 2 ay sonra evlencem
senden bu hafta ankarada gidilcek ceyiz yerlerini isteyebilirim
fikir alalım en azından :)
yok öyle kır dügünü gibi bir hayalim yok
bir an önce evlenelim evimiz olsun istiyoruz :)
evlenelim ki borclarımızı azaltıp cocuk planlamasına gecelim
biz dün konuşurken bebiş planını yapmaya başladıkkkkkk
şeymacımm napıosunnn cnmm sesinn çıkmıoo, yoğun msnnn
ennn güzeliii cnmmm uzatmamak gerekiooo hemen evlencnneler istiosan söylee banaaa ben sanaa söylermmm
bakk nevreim takımlarımıı, yatak örtümüü, bornoz setimi fln myhouse dan aldım armada da orayı çok severim çok şık şeyler oluo.. armada yakın sayılır çetinemeçe hatta yakın cnmm
biz dün konuşurken bebiş planını yapmaya başladıkkkkkk
biz nişanlıyız ama hala evlenme teklifi yokçok içime batıyo ben neler hayal etmiştim oysa zaten nişan olunca şansını kaybetti..ömür boyu dırdır edicem evlenme teklif etmedin diye
biz nişanlıyız ama hala evlenme teklifi yokçok içime batıyo ben neler hayal etmiştim oysa zaten nişan olunca şansını kaybetti..ömür boyu dırdır edicem evlenme teklif etmedin diye
genel olarak bütün ev esyası canım :)
anatolium gibi bi yer varmıs ikea varmıs icinde oraya bakarız sanırım
ben bütce cıkarcam zaten sen begen fiyat yaz dio ortalama bişey cıksın dio
e hepsi güzel nasıl yazcam ki
ayyy cnmm benimm, inşş ya, bizle de paylaş bak tamam mıı oluncaa bebiş haberinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?