351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmmm ii düşünmüşssnnn bide netten liste alıolarr düğün paket listesi aldıklarını ordan işaretliosun bidee, sen de düşünebilirsn bakk, benim nişanlımm ev eşyasınaa hiç meraklı değil ya sen anlarsn ben anlaym deyip geçio beni kızdırıoo

cnmm evt ya orda daha duygusala bağlamasınn şimdi gerek yok.. fotolardaa kilolu değilsnn sen neden zayıflıycnnn cnm

kilolu değilim ama hamiş olduğumda iyice zayıf olayım da bebekle birlikte çok kilo almayayım 53 kiloydum evlendiğimde eşim giderken 57 olmuştum.. şimdi 54 olmuşum yine.. zaten bişey yapmama gerek kalmıyor kilo vermek için ama biraz dikkat edeceğim bakalım

o da güzelmiş bizimki çok hevesli internnetten almayalım aşkım gezip dolaşıp senle bakmanın zevki ayrı bi kere evlencez dio ama herkes farklı işte sende bnm yaptımı yap seceneklere indir 3 seceneğe düşür fazla gezmezsiniz onla gider 3ü arasından son kararı beraber verirsiiz

Kızlar uzun dönem kısa dönemi neye göre ayırt etcekler bilmiorum ama bildigim tek sey var iyiki sonraki dönemde gitmemişler
Biz askerliği 1 nisandan basladık saymaya sınava girdikleri icin 12 nisana kadar asker sayıldılar
Aralık döneminde sınav yok o yüzden 12 gün bizimkiletden fazla askerlik yapcaklar

buu dönemm de çok kiloo verilioo hakkatenn cnmm istemszz baya gidiooo, çok heycanlıı yaa yılbaşndan snrr senin haberlerini beklioruzz benmkinee dahaa çokk varr daa iki üç yıll geçer galibaaa

eşimde öyleydi bütün mobilyacıları ben bir adım önde o arkada, gezdik "ben anlamam uyumdan" "fazla kokoş olmasında istediğini al" "benim gözümde hepsi birbiriyle aynı" dedi durdu ama mobilyaları aldık, sonra mutfak masası almak için başka bir mobilyacıya girmiştik ordaki koltuk takımına "aa bu güzelmiş" demişti pis çocuk

cnmm aslndaa onaa bile gönlüü yok, sen beğendiysennn tamamm zatenn ben anlamıorumm dioo şaplağı hak edioo dimiiii

ahahahaa cnmmm o daa iimişş, kendine gysi almaya gtsekk her yeri gezerr amaa bide hem fikir vermioo hem de renk uyumundn bahsediooo şu iki renk dieee o kadar zaman o mobiyayı görmeyi mi beklemişş senin eşinn

aaa öylee mii cnmm ben duymadım onu, sınav yok nişanlm mühendis uzun dönem ihtimali belki yüksk olur diee ben de ona seviniorum iiki gtti dieee

ahahahaa cnmmm o daa iimişş, kendine gysi almaya gtsekk her yeri gezerr amaa bide hem fikir vermioo hem de renk uyumundn bahsediooo şu iki renk dieee o kadar zaman o mobiyayı görmeyi mi beklemişş senin eşinn

bilemedim ki bilseydim ilk o mağazaya götürürdüm o ana kadar

"hayatım şu takım nasıl"
-"güzel canım"
"tatlım bunlar nasıl"
-"oda güzel hayatım"

diyalog bunlardı adam ne zamanki mobilyaya parayı verdi, kafası rahatladı heralde, mobilya gösteriyor bana bak bunlar güzelmiş diye

cnmm ya koptummm ahahahahaa bide hepsi birbine benzio diodu benimki ne alakaysa ahahaha benimki yay burcu, yay burcunun erkeği rahatt olurr pek takmazz kendi dünyasndadır fln derlerdi ama doğru galibaa

ayyy çok güldüm ya

aynı biz böyleydik işte kızlar

[video=youtube;6c6xWnXaWZY]http://www.youtube.com/watch?v=6c6xWnXaWZY[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
İlkay senden mi özendim nedir tavuk fln gece gece pis boğazlığım turtu yaa patates kızartıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…