- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.741
günlük değil canım ben bugün yapmaya başladım bir ajanda aldım listelerimi yazdım bir mağazadan baktığım bir ürün vardı mağazaın kartı vardı onu sayfaya zımbaladım resim çekip onu çıktı alıp yapıştırıcam neyi nerde sordum kaç paraydı unutmuycam böle seçeekler hazırlıcam duygularımı düşüncelerimi yazcam düğünle ilgili eksiler listesi alınmışlar listesi.çünkü insan bi süre sonra herşeyin içinde kaybolur:111:
cnmm evt ya orda daha duygusala bağlamasınn şimdi gerek yok.. fotolardaa kilolu değilsnn sen neden zayıflıycnnn cnm
cnmmm ii düşünmüşssnnn bide netten liste alıolarr düğün paket listesi aldıklarını ordan işaretliosun bidee, sen de düşünebilirsn bakk, benim nişanlımm ev eşyasınaa hiç meraklı değil ya sen anlarsn ben anlaym deyip geçio beni kızdırıoo
cnmmm seçme de olmazz artıkk eskidn uzun mu kısa mı die işaretliolardı yaa, nişanlımın orda da herkes intikale gidio die çarşılar kalkmış biz de birlikte görüşcezz artt ben birliğe giderimm üzülmüş çok amaa olsun dedimm amaç görüşmekse orda da oturuz ben sana bişeyler getrm yeriz
kilolu değilim ama hamiş olduğumda iyice zayıf olayım da bebekle birlikte çok kilo almayayım53 kiloydum evlendiğimde eşim giderken 57 olmuştum.. şimdi 54 olmuşum yine.. zaten bişey yapmama gerek kalmıyor kilo vermek için ama biraz dikkat edeceğim bakalım
cnmmm ii düşünmüşssnnn bide netten liste alıolarr düğün paket listesi aldıklarını ordan işaretliosun bidee, sen de düşünebilirsn bakk, benim nişanlımm ev eşyasınaa hiç meraklı değil ya sen anlarsn ben anlaym deyip geçio beni kızdırıoo
o da güzelmişbizimki çok hevesli internnetten almayalım aşkım gezip dolaşıp senle bakmanın zevki ayrı bi kere evlencez dio ama herkes farklı işte sende bnm yaptımı yap seceneklere indir 3 seceneğe düşür fazla gezmezsiniz onla gider 3ü arasından son kararı beraber verirsiiz
eşimde öyleydibütün mobilyacıları ben bir adım önde o arkada, gezdik "ben anlamam uyumdan" "fazla kokoş olmasında istediğini al" "benim gözümde hepsi birbiriyle aynı" dedi durdu ama mobilyaları aldık, sonra mutfak masası almak için başka bir mobilyacıya girmiştik ordaki koltuk takımına "aa bu güzelmiş" demişti pis çocuk
Kızlar uzun dönem kısa dönemi neye göre ayırt etcekler bilmiorum ama bildigim tek sey var iyiki sonraki dönemde gitmemişler
Biz askerliği 1 nisandan basladık saymaya sınava girdikleri icin 12 nisana kadar asker sayıldılar
Aralık döneminde sınav yok o yüzden 12 gün bizimkiletden fazla askerlik yapcaklar
ahahahaa cnmmm o daa iimişş, kendine gysi almaya gtsekk her yeri gezerr amaabide hem fikir vermioo hem de renk uyumundn bahsediooo şu iki renk dieee o kadar zaman o mobiyayı görmeyi mi beklemişş senin eşinn
bilemedim ki bilseydim ilk o mağazaya götürürdümo ana kadar
"hayatım şu takım nasıl"
-"güzel canım"
"tatlım bunlar nasıl"
-"oda güzel hayatım"
diyalog bunlardıadam ne zamanki mobilyaya parayı verdi, kafası rahatladı heralde, mobilya gösteriyor bana bak bunlar güzelmiş diye
bilemedim ki bilseydim ilk o mağazaya götürürdümo ana kadar
"hayatım şu takım nasıl"
-"güzel canım"
"tatlım bunlar nasıl"
-"oda güzel hayatım"
diyalog bunlardıadam ne zamanki mobilyaya parayı verdi, kafası rahatladı heralde, mobilya gösteriyor bana bak bunlar güzelmiş diye
Comfort Plus Ke Takm
bu nasıl kızlar
aynı biz böyleydik işte kızlar
[video=youtube;6c6xWnXaWZY]http://www.youtube.com/watch?v=6c6xWnXaWZY[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?