- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.761
İlkay senden mi özendim nedir tavuk fln gece gece pis boğazlığım turtu yaa patates kızartıyorm
cnmmm çokk hoş bndee beğendmm bunu, diğerr koltuk takımı daa çokk hoş amaa onunn uçuk pembe ve gri ilee kombin edersemm hoş olurr die düşündm snce
tatlım kaça yaptırdın ve neden 1.5kişilikkızlar köşe alacaksanız, eğer odanızda yeriniz olursa, bi tane de karşısına berjer almanızı tavsiye ederim, ben almamıştım sonradan yaptırdım artık geçen hafta geldi ya hani bi buçuk kişilik
evet yumuşacık olurrr ne güzelay ben evimizi nerden tutucaz onu çok merak ediyorum
tatlım kaça yaptırdın ve neden 1.5kişilik
yok hiç bakmadım sizde mi kirada oturacaksıınız canm varmı eviniz yoksa.cnmmm sen hiç bakıomsnnn netten fln istediğiniz semtlerdeki dairelere
300 liraya yaptırdım canım, bitanede 2 kişilik yaptırdım bebek odası bomboş kalmıştı oraya onuda 350 ya yaptırdım
2 kişilik yaptırsaydım odaya büyük gelecekti, 1,5 kişiliğe 2 kişide oturabiliyor kilolu değillerse o yüzdenhatta koltuğun yanlarını da açabiliyorsun 3 kişi oturabilir oluyor
yok hiç bakmadım sizde mi kirada oturacaksıınız canm varmı eviniz yoksa.
vaaayy bebek odası haaa iyi yapmışsınn canm bende köşe takımını alıp kötü emellerime alet etcem
aaa öylee mii cnmm ben duymadım onu, sınav yok nişanlm mühendis uzun dönem ihtimali belki yüksk olur diee ben de ona seviniorum iiki gtti dieee
Evet canım 12 gün fazla yapmak zorubda kalmıcaklar ihihihihihi
Benim sevdigimde makine mühendisi
Elekt ve makine müh genelde uzun yapıolar zaten allahtan bu dönem denk gelmedi )))
Fıstıklar nasılsınız
ayy ben çok yorgunumders çalışmaktan yoruldum istanbulun nemli yapış yapış sıcakları da başladı,üzerine cabası
kampanya paylaşma fikri süper olmuş,sınav sonrası ben de artık bakmaya başlarım şimdi uğraşmayayım onlarla
sevdiceğime biraz önce fırça attım,niye mesaj yazmıyorsun diyenormalde de sevmez mesaj yazmayı,direk arar ama ben günde 30'a yakın mesaj atınca eee bir tanede olsa gönder dedim ooo bizim hatun kabullenmiş artık askerde olduğumu,psikoloji falan dinlemiyor fırçaya bile başladı diyor bayağı geyik yaptık bunun üzerine
Hafta sonu da arkadaşımın nikahı var ne giysem karar veremedim :44:elbise mi ? etek mi? bilmiyorum
fikirlerinize ihtiyacım var
Fıstıklar nasılsınız
ayy ben çok yorgunumders çalışmaktan yoruldum istanbulun nemli yapış yapış sıcakları da başladı,üzerine cabası
kampanya paylaşma fikri süper olmuş,sınav sonrası ben de artık bakmaya başlarım şimdi uğraşmayayım onlarla
sevdiceğime biraz önce fırça attım,niye mesaj yazmıyorsun diyenormalde de sevmez mesaj yazmayı,direk arar ama ben günde 30'a yakın mesaj atınca eee bir tanede olsa gönder dedim ooo bizim hatun kabullenmiş artık askerde olduğumu,psikoloji falan dinlemiyor fırçaya bile başladı diyor bayağı geyik yaptık bunun üzerine
Hafta sonu da arkadaşımın nikahı var ne giysem karar veremedim :44:elbise mi ? etek mi? bilmiyorum
fikirlerinize ihtiyacım var
ne güzel canım ya bende kapalı telefona atıyorum mesAj biliyorum gitmicek ama atıyorum işteçok özledim ki mesajlaşmayı ilk mesajlaştımız zaman oynuycam o kadar yani
nikah için etek gömlek spor-klasikler var ya hoş durabilir eğer elbise giycksen çşft renkleri seviyorum ben
cnmmmm iyiyzz çeyizzz işlerndyzzsen nasılsnnn? aslnda nikahta ikisi de olurrr elbise de, etekte.. gömlek etek mi düşündnn senn
İyiyim tatlım,kitaplarla boğuşmaya devam ediyorumetek-gömlek düşündüm de uzun etek giymem gerekecek onun üzerine de gömlek yakıştıramadım
cnmm dizz altı bir etekk veya tam dizde olan bir etek olabilirr aslndaaa gömleklee.. ya da diz altıı şirin bir elbisee, askılı değil de kısa kollu gbi oluoo yaa öyle bişeye nişanlın kızar mıı, o tarz elbisee bu sezon çok vardr
Kızar canımya tamamen uzun olsun istiyor,olmazsa etek ya da elbise giyilmeyecek bu da son aylarda çıktı ortaya,eskiden de karışırdı ama şimdi daha çok karışıyor netten bakıyorum sürekli,uygun olanların resimlerini sizinle de paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?