351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

evtttt cnmmm hem dee nişanlım da bişey demezz, hem dee çok hoş olurr dediii bide aksesuarları da burda seçicz, ilknur alnca foto koyar burayaa snr aksesuar seçimi olcakk

Coook sevindim bisey diyemez tabi ki ama cok guzel olacagi icin yine kiskanacak eveet akseuarlari secelim hangi renkleri sececek acaba

Coook sevindim bisey diyemez tabi ki ama cok guzel olacagi icin yine kiskanacak eveet akseuarlari secelim hangi renkleri sececek acaba

aynennn öyleee cnmmmm ben perşembe akşamı gidiorumm ama ordan da akşamları gelirimmm zaten burayaa her türlü fikriimi söylermm

Kızlaaaarrr

Giremiyorum ne zamandır.Biliyosunuz anlatmıştım misafirimiz gelicek erkek arkadaşım sorun çıkarır mı gezdirirken filan diye anlatmıştım ya size:26: Geldi ve gitti arkadaşımız.Aramızda da hiç bi sıkıntı olmadı allahtan
Sevdiceğim santralda gece nöbetlerinde oluyo bende arıyorum onu konuşuyoruz bıdı bıdı ne güzel
Ben yokken bişecikler oldu mu bakiyim bi aksiyon bi hareketlenmeler filan

Özledim siziiiiiiiiiiiiiii

cnmm ben gündzz yoktm evde sonradan dahil oldummm şeyma küsmüştü, onun gönlünü almaya çalışıodum

Oyyy küsmüş valla:26: oturamadim bugün hic bilgisayar basina.. aksama kadar gorusmem vardi ve bu yuzden bi sürü negatif enerji yüklendim sure k li sorun dinlemekten:26: kafami dagitmam lazim kecelerimle ama kayinvalideye sözüm vardi simdi yemege geldim onlara

Hosgeldin tatlim sorunsuz atlatmaniza cok sevindim valla aksiyonlu bişeyler olmadi galiba, ben topigin unutkan şiriniyim hatırlamıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Hosgeldin tatlim sorunsuz atlatmaniza cok sevindim valla aksiyonlu bişeyler olmadi galiba, ben topigin unutkan şiriniyim hatırlamıyorum

hihihihi Bende mız mızı oliyim bari. Hastayım hastayım diye çok mızmızlandım şu midemden dolayı.Herkese nazım geçti vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…