351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

aynenn cnmm bişey yapılmıyckmişşş, nişanlım da öyle söyledi.. onları götrmemişlerr, burda birlikte kalanlar da oldu.. meselaa sorunu olanlarn ilaçlarndn fln sorumlu olcklarmışş o tarz görevlerde vermişler.. zatenn ordaa seni de arar, tel götüren de çok olmuştr.. böylee böylee btckk inşşş

Belki arar canim uzun konusamayiz heralde ama bu aralar yaptigi gibi nobetlerde birinin telefonunu alabilirse mesajlasiriz "araziden geldiğimde safak 16 gun atmis olacak" diye seviniyor:26:

Belki arar canim uzun konusamayiz heralde ama bu aralar yaptigi gibi nobetlerde birinin telefonunu alabilirse mesajlasiriz "araziden geldiğimde safak 16 gun atmis olacak" diye seviniyor:26:

evtt cnmmm ama olsun sesini duymaktaa yeter.. 16 gün mü kalcklar? nişanlımın birliği 21 gün kalckmış.. haziran daa btseydiii bişey kalmıyck gbi gelio bnaa

bunaldmm cnmm yaa nedenseee bii geldilerr banaaaa

Ben eve geldim, evimiz universitenin yakinlarinda.. universitede bahar senlikleri var galiba gece yolculari konseri var actim balkon kapisini konser dinliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selamm bugün bana araba çarpıyordu saliselerle kurtardım üstelk nişanlımda telefondaydı

Son düzenleme:
Oyyy gecmis olsun kuzum nisanlininda akli kalmistir sende simdi:26:

aynen kaldırıma adımımı attım paralel gidiyorum kaldırıma aşağısına ayağımı koydum yanımdan hızlıca bir araba geçti salise ya...ayağım altında kalabilridi beni altına alabilirdi o derece yani o kadar korktum ki tamda telefonda konuşuyoduk şimdi tembihleyip duruyo:26:

Kaldirima o kadar yakin niye geciyor ki bu bu sürücü canim iyi atlatmissin gecti bisey olmadi cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…