- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.861
hihihihiBende mız mızı oliyim bari. Hastayım hastayım diye çok mızmızlandım şu midemden dolayı.Herkese nazım geçti vallahi
Oyyy küsmüş valla:26: oturamadim bugün hic bilgisayar basina.. aksama kadar gorusmem vardi ve bu yuzden bi sürü negatif enerji yüklendim sure k li sorun dinlemekten:26: kafami dagitmam lazim kecelerimle ama kayinvalideye sözüm vardi simdi yemege geldim onlara
Kızlaaaarrr
Giremiyorum ne zamandır.Biliyosunuz anlatmıştım misafirimiz gelicek erkek arkadaşım sorun çıkarır mı gezdirirken filan diye anlatmıştım ya size:26: Geldi ve gitti arkadaşımız.Aramızda da hiç bi sıkıntı olmadı allahtan
Sevdiceğim santralda gece nöbetlerinde oluyo bende arıyorum onu konuşuyoruz bıdı bıdı ne güzel
Ben yokken bişecikler oldu mu bakiyim bi aksiyon bi hareketlenmeler filan
Özledim siziiiiiiiiiiiiiii
cnmmm akşam evee gdnceee keçelerinlee brzz kafa dağıtırsınnn :)
Bi an once yesekte eve gitsem yahu:26: ne yapsam acaba kecelerden
cnmmm yemedinzz mii dahaaa, keçelerden tuttuğun günlük içinnn kocişinee bi kılıf fln yapsan nasıl olurrr şimdi aklımaa geldiii
Yemedik, kayinpeder yeni geldi daha, keske eve ugrayip oyle gelseydim bilemedim:26: olabilir kuzum bak aklima gelmemisti hic
cnmmm evtt değişikk olabilirr bakk sen bunu bi düşünn, üstne bişeyler işlersnn baş harflerinizi veya başka bişey
Eveeet A$K'erime yazarım onu islerim uzerine bide 3 nokta koyarim
Bide bideee bay baykus bayan baykus veeee bebek baykus yaparım
cnmm ya ne dycmm hiç isim fln konuştnz mu sizz, var mıı senin çok istediğin isimlerr :)
Konusuyoruz da hic oyle karar verdigimiz bi isim yok tatlim, konusup konusup "neyse yaa o gunler gelsinde bakariz" diyoruz
bzmm tesadüff beğendiğiz isimlerr aynııı çıktıı cnmm, kız ismi naz erkek de ayazkaç yıl sonrası içinn düşündk üşenmednn, ama tabii belki de değişrr o an gelsn de hayırlısıyla
Ooo kararlar verilmisbiz erkek olursa efe koyalim diyoruzda degisebilir ben biraz arastirma yapmak istiyorum her konuda yaptigim gibi
efe de güzell isimm cnmm ne tatlı telaşlar olur o zmn da önce cinsiyet, snr isim, snr oda eşya fln die
Bukeeettt kocisime az once isim sordum eylül koyalim dedibizim icin anlam ve onemi büyük
aaa evttt cnmm çok güzellll, inş engelsiz hayatlarımızn başladığııı ay olucakkkhem dee güzell isim...
intikale gttiler mii cnmmm
Daha 100 kere degisir o isimben hemen karar veremem
Persembe gidiyorlar tatlim:26: bu arada onbasi olmus.. iyi mi oldu acaba bilemedim:44:
cnmmm ii olmuşşş ya erlern üstü oluolarr dimiii, benimkinin olduğu yerdee gtmiş herkes, görevi var die götrmediler, sadecee iki ya da üç kısa dönem kalmışş.. snr da çavuş olcaklar cnmm bir ay sonraa fln galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?