351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

cnmmm akşam evee gdnceee keçelerinlee brzz kafa dağıtırsınnn :)

cnmmm hoşgeldnnnnn :) nasıll oldunnnn

cnmmm yemedinzz mii dahaaa, keçelerden tuttuğun günlük içinnn kocişinee bi kılıf fln yapsan nasıl olurrr şimdi aklımaa geldiii

Yemedik, kayinpeder yeni geldi daha, keske eve ugrayip oyle gelseydim bilemedim:26: olabilir kuzum bak aklima gelmemisti hic

Konusuyoruz da hic oyle karar verdigimiz bi isim yok tatlim, konusup konusup "neyse yaa o gunler gelsinde bakariz" diyoruz

bzmm tesadüff beğendiğiz isimlerr aynııı çıktıı cnmm, kız ismi naz erkek de ayaz kaç yıl sonrası içinn düşündk üşenmednn, ama tabii belki de değişrr o an gelsn de hayırlısıyla

Ooo kararlar verilmis biz erkek olursa efe koyalim diyoruzda degisebilir ben biraz arastirma yapmak istiyorum her konuda yaptigim gibi

aaa evttt cnmm çok güzellll, inş engelsiz hayatlarımızn başladığııı ay olucakkk hem dee güzell isim...

intikale gttiler mii cnmmm

Daha 100 kere degisir o isim ben hemen karar veremem
Persembe gidiyorlar tatlim:26: bu arada onbasi olmus.. iyi mi oldu acaba bilemedim:44:

Daha 100 kere degisir o isim ben hemen karar veremem
Persembe gidiyorlar tatlim:26: bu arada onbasi olmus.. iyi mi oldu acaba bilemedim:44:

cnmmm ii olmuşşş ya erlern üstü oluolarr dimiii, benimkinin olduğu yerdee gtmiş herkes, görevi var die götrmediler, sadecee iki ya da üç kısa dönem kalmışş.. snr da çavuş olcaklar cnmm bir ay sonraa fln galibaaa

Arazide bisey yapmiyacaklarmis bol bol nobet tutacaklarmis yatacaklarmis:44: sabah 8de kalkacagiz ohh diyor mutsuz degil arazi olacagindan insallah sorunsuz biter bu arazi meselesi.. esim kimse kalmayacak kislada dedi onunda gorevi var ama gidecek yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…