351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Kaldirima o kadar yakin niye geciyor ki bu bu sürücü canim iyi atlatmissin gecti bisey olmadi cok şükür

canım adam kaldırıma yakın geciyordu baya ama ben birden indim yol çok dalgınım ben suc bende kaç defa atlattım böyle bir kere de şu vinç gibi büyük arabalar varya onun altında kalıyordum yine saniyelerle yırttım ondada mesaj yazıyordum
iyi dilekleriniz için tişkür ederim Allah beni sevdiceğime bağışladı

İlkaytoşum üzülme artık planları 2 katı acısını alarak yapıcaz
Buketim kafamda renk ve model oturdu hatta aksesuarlar bile tamam alması kaldı bi
Uzayım hoşgeldin canım aynen devam sen napıyosun askerin nasıl

aynennn cnmmm benimm otrduu artt yalnzzz ortada ev yok eşya fikri tamamm inşş sığar die düşünüorumm şimdiii

cnmmm hoşgeldnnnnn iyii aynıı senn napıosunnnn

saol canimm ben cok iyiyiiimmmm:))) sevgilimiii karsa gttginn 17 gun sonra ilk defa bugun carsi izni vardi gorebildimmm :)OLEYYYYYYYYYYYYYY ama yarim saatcik gorebildim elektrikler gitti orda tum sehirde kesilmis ama olsun c.tesi d.gunu var ona fotograflarimizin ve icimden gelen yazilarin oldugu bi video hazrladim:) gonderdim ve kizlar cidden hic beklemiyodum karsimda izlerken hungur hungur agladii :))) kiyamam ben onaaa yaaa bildigin hungur hungur agladi ilk defa grdum onu boyle cidden cok mu hassas oluyolar yaaa :)))) P

cnmmm gözünaydınnnn sizin dee olmuş çarşıı :) çarşıı ii geliooo ciddenn hem askerimize hem bizee :) ordaa bayaa duygusal oluolarrrr cnmmm nasıl duygulandıysaa baksanaa ağlamışşş kıyamamm ya hepsiii ordaa nasıll duygusal ve hassas oluolarrr

aynen canimmm :))) ya aglamak ne kelime bilgidgin tutamadi kendini birakti hayatim boyunca bundan guzel bi hediye almadim ben ddediii yerim ben onuu :)) bizim 1 yil oldu ve ilk d.gunu kutladim uzakta ama olsun mutlu olduuuuu amaa dimiiiii birde izin kulalanabilirim dedi haftaya :))) kuzeninin dugunu var diyeeee ayyy heyecanlandimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…