- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #5.901
kızlar selamm bugün bana araba çarpıyordu saliselerle kurtardım üstelk nişanlımda telefondaydı
Ben eve geldim, evimiz universitenin yakinlarinda.. universitede bahar senlikleri var galiba gece yolculari konseri var actim balkon kapisini konser dinliyorum
Kaldirima o kadar yakin niye geciyor ki bu bu sürücücanim iyi atlatmissin gecti bisey olmadi cok şükür
güzel olur cnım ben burdaki mavili olana bittim gerçektennncnmm bunun renk uyumu da bayaa güzel olmuşş dimiii, annemle kayınvalidem de banaa uçuk pembe ve gri önerisinde bulundular hoş olur diee
cnmm iimişşş bakk konser ayağına gelmişşş
güzel olur cnım ben burdaki mavili olana bittim gerçektennn
kizlaaaaaaaarrrrrrrr selammmmmmmmmm uzun aradan sonra ben geldimmmmmmmm nasilsinizzzz ozledim siziii
Evet kuzum
Kocisimde olsaydi balkonda oturur, cekirdegimizi citler, cayimizi icerdik simdiseneye bahar senliklerinde nasip olur insallah:26:
İlkaytoşum üzülme artık planları 2 katı acısını alarak yapıcaz
Buketim kafamda renk ve model oturdu hatta aksesuarlar bile tamam alması kaldı bi
Uzayım hoşgeldin canım aynen devam sen napıyosun askerin nasıl
cnmmm hoşgeldnnnnn iyii aynıı senn napıosunnnn
kizlaaaaaaaarrrrrrrr selammmmmmmmmm uzun aradan sonra ben geldimmmmmmmm nasilsinizzzz ozledim siziii
inşşş cnmm seneyee o zmnlarrr bide seninnn göbiş olurrr
saol canimm ben cok iyiyiiimmmm:))) sevgilimiii karsa gttginn 17 gun sonra ilk defa bugun carsi izni vardi gorebildimmm :)OLEYYYYYYYYYYYYYY ama yarim saatcik gorebildim elektrikler gitti ordatum sehirde kesilmis ama olsun c.tesi d.gunu var ona fotograflarimizin ve icimden gelen yazilarin oldugu bi video hazrladim:) gonderdim ve kizlar cidden hic beklemiyodum karsimda izlerken hungur hungur agladii :))) kiyamam ben onaaa yaaa bildigin hungur hungur agladi ilk defa grdum onu boyle cidden cok mu hassas oluyolar yaaa :)))) P
kızlarr ben yatıcam müsdenizle yoruldum uykum geldi seviyom sizi cadılar öptüm i geceler sizde yatın hadi
Hoşgeldin canim, iyiyim bende sen neler yaptın
iyi canimmm dedigim gibi bugun 17 gun sonra askimin carsisiydi araziden donduler :) 17 gun sonra ilk defa dus aldi cocuklar yaneyse nete girdi yarim saat goebildim orada genel elektrikler kesildi sans isteeee ama c.tesi gunu d.gunu bende fotolarimizin ve icimden gelenleri yazdigim ufak notlarin oldugu bir video hazrlayip bugun gonderdim ve inanamadim 4 dakikalik videoda hungur hungur agladiii:))))))) kiyamammmmmm yaaaaaaaaaaa cidden hungur hungur agladi cocuk yaaa bitanem benimmmm:))) cok duygusallar kizlarrr
Hoşgeldin canim, iyiyim bende sen neler yaptın
Bende oyle bi hayal kurmustum zaten kuzum
cnmmm gözünaydınnnn sizin dee olmuş çarşıı :) çarşıı ii geliooo ciddenn hem askerimize hem bizee :) ordaa bayaa duygusal oluolarrrr cnmmm nasıl duygulandıysaa baksanaa ağlamışşş kıyamamm ya hepsiii ordaa nasıll duygusal ve hassas oluolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?