- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.041
cnmmm kıyamammmm bak kaç günüü yedikkk ilk teslim olduklarnda ne kötydk kaç gün geçti.. sen başladn mı keçeyee dün yapcm diodunnn
biliyorum canım da teselli etmemiz gerekiyor birbirimizi, yetersiz kalınca kötü hissettim..
derin bi nefes alalım işimize gücümüze devam edelim, kendimizi dinlememeye çalışalım. yapacak bişeyimiz yok şu an . günler tükeniyor, zaman durmuyor. Bitecek.. sadece 1 mevsim var önümüzde.
Baslamadim kecelere... isten geldigimden beri mutfak masasinda oturuyorum oyle
Bazi aksamlar kendimi cok güçsüz hissediyorum ben:26: gecsin artik su lanet zaman.. bana kocami versin, evimin huzurunu versin, yatagimin sicakligini versin
Baslamadim kecelere... isten geldigimden beri mutfak masasinda oturuyorum oyle
Bazi aksamlar kendimi cok güçsüz hissediyorum ben:26: gecsin artik su lanet zaman.. bana kocami versin, evimin huzurunu versin, yatagimin sicakligini versin
"Sıkıntı, ezan gibidir. İnsanı Allah'a davet eder."
geçicekkk cnmm her türlü engel ortaadan kalckkk bak geldiklerndee, inş önümzdee çok uzun yıllar olcakk, ertelediğimiz her şeyi gerçekleştirebilcezz, bak bunlarıı düşün tatlm
canım televizyonu aç bi kere eve gelince. ses olsun sonra yemeğini hazırla ye, diğer hobilerinle uğraş, birilerine telefon aç, sonra yat dinlen. fazla düşünmeye zaman ayırma
Yüzümü yikadim simdi.. biraz daha iyiyim canim tesekkurler..
Bunlari yapmaya calisiyorum tatlim ama her aksam basaramiyorum.. bazen cok guzel oyaliyorum kendimi bazen de tokezliyorum
Kizlar daha iyiyim, akliniz kalmasin :26:
ccnmmm bak hepimizz öyleyzz an gelioo ii oluorum an geliooo yerlerde oluorummm... geçickkk inşşş iiki burası var ciddenn burda da konuşamasaydk napardım ben acabaaa
Iyi ki burasi var.. ben daha etrafimdakilerle kocamin yoklugunu konusamadim.. kimseye sarılıp aglayamadim.. sizlerde olmasaniz hersey icimde kalacakti heralde:26:
aynennn cnmmm ben bi keree ağladımmm usta birliğinee ilk teslim olduğunda arkadaşlarımaa telde konuşurken, bi daha hiç yapamadımmm... herkes destek olmaya çalışıo tabiki amaa yaşamayan anlamıoo..
Ben herkesin yaninda o kadar güçlü durmaya calisiyorum ki.. en yakinlarimlayken bile .. aglasam biliyorum yapabilecekleri teselliyi.. onlarda hakli bi yerde..
yaşamayıncaaa anlamıolarrr ama o gün nişanlımın arkadaşını ve eşini gröncee çok kötü oldum, titredm resmenn insan üzülüo o andaa
Sen yasadigin icin onu cok iyi anladin tatlimbizde burada birbirimizi anliyoruz
Bugun hayatimin en buruk dogum gununu yasadim kizlar...sevgilimi cok ozledim benama soz verdi bi daha hic bir dogum gunumuz yanliz gecmeyecek diye...rabbim hayirla kavustursun ins onlari bizlere...bugun icim cok buruk cok yanliz hissediyorum kendimi ona da bi sey belli edemiyorum cabuk gelsnler ne olur cok ozledim
Bugun hayatimin en buruk dogum gununu yasadim kizlar...sevgilimi cok ozledim benama soz verdi bi daha hic bir dogum gunumuz yanliz gecmeyecek diye...rabbim hayirla kavustursun ins onlari bizlere...bugun icim cok buruk cok yanliz hissediyorum kendimi ona da bi sey belli edemiyorum cabuk gelsnler ne olur cok ozledim
Dogum günün kutlu olsun tatlimo geldiginde harika bir dogum günü kutlarsiniz
Ben simdi sunay akinindan bir söz okudum kizlar... "halt etmis turkce ogretmenleri; en uzun fiil beklemektir çünkü"
çokkk çokkkk anlam yüklüü bir sözz... cnm konser devam mi halaaa dinlio msn
Malesef canim ya ruzgardan midir nedir pek sesi gelmiyor emre aydininsenin kurabiyeler hazir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?