351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Cay ve kurabiye en sevdigim ikililerden biridir nasil yapiliyor canim, 15 gun baya dayaniyor o zman

Cay ve kurabiye en sevdigim ikililerden biridir nasil yapiliyor canim, 15 gun baya dayaniyor o zman

cnmmm üç su bardağı un ve eritilmiş sıvı şeklinde olan margarin ve fındıkk beraber yoğuruosun... ufak ufak yuvarlıosunn.. çok büyük olmuoo ufak oluo ve yuvarlak oluo.. 180 derecede pişiriosunn, pişince sıcakken pudra şekerine buluosunnn bayaa

Margarin 1 paket mi tatlim:26: peki yaklasik kac dakikada pisiyor:44: baya az malzemesi var supermis

Dogum günün kutlu olsun tatlim o geldiginde harika bir dogum günü kutlarsiniz

Ben simdi sunay akinindan bir söz okudum kizlar... "halt etmis turkce ogretmenleri; en uzun fiil beklemektir çünkü"

teşekkürler ilkaycım inş kutlarız aynı şehirde yaşamıyoruz ama dönünce gelecek yanıma söz verdi onun doğum günü eylülde beraber kutlayacağız inş.

Margarin 1 paket mi tatlim:26: peki yaklasik kac dakikada pisiyor:44: baya az malzemesi var supermis

evttt cnmm bi pakett, cidden bayaa kolayy bişey tadı daa güzel... yaklaşık 20 dakika fln pişioo zaten üstüne dokununcaa anlıosunn hamur gbi oluo.. baya pratik bişeyyy

sağolasın canım benim....

kutlu olsun canımmmm nice mutlu yıllara

kızlar yav abiye bişey giyicem düğün var da. altına siyah topuklu ayakkabı arıyoruım siyah sade, özel bişey değil sadece topuklu olması lazım. bu arada, bütçem bu aralar çok kötü fazla para ayıramicam en fazla 50 tl civarı bi marka var mı bildiğiniz indirimde bişey:26: (tabi abiyenin altına burunlu değil de burnu açık bişey lazım dimi? yaz mevsimi geldi...)

Son düzenleme:

50 tl ye marka bi ayakkabi bulamayabilirsin kuzu ya:44: internetten baktin mi hic alisveris sitelerine

cnmmm flo varya orda vardr belki bide bi yer daha varrr orda da vardr ama adını unuttmm hatırlaynca yazcmm d ile mi ne başlıoduuuu brzdn hatırlıycm

cnmmm flo varya orda vardr belki bide bi yer daha varrr orda da vardr ama adını unuttmm hatırlaynca yazcmm d ile mi ne başlıoduuuu brzdn hatırlıycm

50 tl ye marka bi ayakkabi bulamayabilirsin kuzu ya:44: internetten baktin mi hic alisveris sitelerine

yok marka derken "marka" değil yani kırk yılda bi giyeceğim bi ayakkabı bi de maddi durum şu an sıkışık o yüzden pahalı bişey almak istemiyorum
deichmannı diyosun galiba canım oraya gittim geçende hep burnu kapalı vardı . olur mu olmazmı bilemedim yazlık uzun abiye elbiseye:44: olmaz galiba
yine de sağolun kızlarr

Eger ayakkabinin gorunmedigi uzunlukta bi elbiseyse bence olur kapali tatlim bulursun insallah cok yakin zamanda degilse internetten zizigonun sitesine bi bak.. ben gelinlik ayakkabimi ordan almistim .. gerci bi günde elime ulasti bile

Eger ayakkabinin gorunmedigi uzunlukta bi elbiseyse bence olur kapali tatlim bulursun insallah cok yakin zamanda degilse internetten zizigonun sitesine bi bak.. ben gelinlik ayakkabimi ordan almistim .. gerci bi günde elime ulasti bile

bi günde miii gelin şansıdır o
aslında uzun ama yürürken görünüyo baya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…