- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.061
cnmmm bttiiii sonundaaa naylon kaba koydukkk, orda atarlar zatenn die.. bi kaç bişey de hazırr alcmmm cnmm hepsinii koyarımmm büyük poşete götrürümmm o şekilde..kurabiye çok ii oldu annem bzm akrabada yemiş, 15-20 gün dayanan kurabiyeee cnmm.. lazım olursa tarif vereymmm
Cay ve kurabiye en sevdigim ikililerden biridirnasil yapiliyor canim, 15 gun baya dayaniyor o zman
cnmm benim bugn senin doğum günün müüü? doğum günün kutluu olsun, sevdiğinleee nice sağlıklı, mutluu yıllar olsunnn
cnmmm üç su bardağı un ve eritilmiş sıvı şeklinde olan margarin ve fındıkk beraber yoğuruosun... ufak ufak yuvarlıosunn.. çok büyük olmuoo ufak oluo ve yuvarlak oluo.. 180 derecede pişiriosunn, pişince sıcakken pudra şekerine buluosunnn bayaa
Dogum günün kutlu olsun tatlimo geldiginde harika bir dogum günü kutlarsiniz
Ben simdi sunay akinindan bir söz okudum kizlar... "halt etmis turkce ogretmenleri; en uzun fiil beklemektir çünkü"
Margarin 1 paket mi tatlim:26: peki yaklasik kac dakikada pisiyor:44: baya az malzemesi var supermis
sağolasın canım benim....
doğum günün kutlu olsun bebeğim benimde sevgilim yakında askere gidicek aklıma geldiğinde bile ağlayasım geliyo 1 sene yapayalnız kalıcam
evttt cnmm bi pakett, cidden bayaa kolayy bişey tadı daa güzel... yaklaşık 20 dakika fln pişioo zaten üstüne dokununcaa anlıosunn hamur gbi oluo.. baya pratik bişeyyy
Sevdim bunu kolaymis tam benlikcanim istedi ama ya
kutlu olsun canımmmm nice mutlu yıllara
kızlar yav abiye bişey giyicem düğün var da. altına siyah topuklu ayakkabı arıyoruım siyah sade, özel bişey değil sadece topuklu olması lazım. bu arada, bütçem bu aralar çok kötü fazla para ayıramicam en fazla 50 tl civarı bi marka var mı bildiğiniz indirimde bişey:26: (tabi abiyenin altına burunlu değil de burnu açık bişey lazım dimi? yaz mevsimi geldi...)
kutlu olsun canımmmm nice mutlu yıllara
kızlar yav abiye bişey giyicem düğün var da. altına siyah topuklu ayakkabı arıyoruım siyah sade, özel bişey değil sadece topuklu olması lazım. bu arada, bütçem bu aralar çok kötü fazla para ayıramicam en fazla 50 tl civarı bi marka var mı bildiğiniz indirimde bişey:26: (tabi abiyenin altına burunlu değil de burnu açık bişey lazım dimi? yaz mevsimi geldi...)
cnmmm flo varya orda vardr belki bide bi yer daha varrr orda da vardr ama adını unuttmm hatırlaynca yazcmm d ile mi ne başlıoduuuubrzdn hatırlıycm
50 tl ye marka bi ayakkabi bulamayabilirsin kuzu ya:44: internetten baktin mi hic alisveris sitelerine
yok marka derken "marka" değilyani kırk yılda bi giyeceğim bi ayakkabı bi de maddi durum şu an sıkışık o yüzden pahalı bişey almak istemiyorum
deichmannı diyosun galiba canım oraya gittim geçende hep burnu kapalı vardı . olur mu olmazmı bilemedim yazlık uzun abiye elbiseye:44: olmaz galiba
yine de sağolun kızlarr
Eger ayakkabinin gorunmedigi uzunlukta bi elbiseyse bence olur kapali tatlimbulursun insallah cok yakin zamanda degilse internetten zizigonun sitesine bi bak.. ben gelinlik ayakkabimi ordan almistim .. gerci bi günde elime ulasti bile
Cok guzel tatlim bence abiyenin altina harika olur
cnmm bndee açılmıoo göremedmm, ilkayın da dediği gbi uzun elbiseden görünmüosa kapalı da olur aslndaa bu arada evt deichman onu diodummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?