- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.001
Canım benim özel sigortadan emekliliğim var.Üniversite bitinceye denk geliyo.Üniversite bitince bi nevi mezun olcam.Hak ettim ama yanikızlar bireysel emekliliğe başvurmayı düşünüyorum devletin %25 katkısını değerlendirmek için:44:. sizden yaptıran var mı öneren var mı ne dersinizzz
canım, ama bu kadar hayatını etkilemesin, güzel güzel derslerini çalış çocuğum sensıkılınca bunalınca gel buraya stresini alırız senin
Timam egelimBen bu topicin delisi olcam gidiş geliş valla
daha görevleri belli olmamış canım umarım herşey yolunda gider araştırdığım kadarıyla mutki ve hizana tehlikeli diyorlardı nişanlımda yok değil diyor tabi beni korkutmamak için mi diyor bilmiyorum offf
Canım benim özel sigortadan emekliliğim var.Üniversite bitinceye denk geliyo.Üniversite bitince bi nevi mezun olcam.Hak ettim ama yaniNeyse.Elbet katkısı olur.Sen yine de bi iyice araştır.Ama iyi olur diye düşünmekteyim.
Timam egelimBen bu topicin delisi olcam gidiş geliş valla
Nbersiniz yavrucuklarımm
hoşgeldin canım, nasıl oldun
çalışan memnuniyeti anketi hazırladım, şimdi onu dağıtmaya başlayacağım
Nbersiniz yavrucuklarımm
Ay mide yanmasından halliceyim valla benSen naparsın nasıl oldun.İç bi apranax bişeyin kalmaz bak
Ay mide yanmasından halliceyim valla benSen naparsın nasıl oldun.İç bi apranax bişeyin kalmaz bak
apranax çok ağır yaaa alıştırmayın ona kendinizi yoksa ilerde hiç bi ağrı kesici ağrınızı kesmeye yetmez bebişler
Sabaha göre daha iyiyim canımbende o memnuniyet şeyisine katılabilirmiyim hemen şikayet etmek geliyo içimden
hemen şikayetlerini alayım canım
Şafaktan ve anlayışsız müşterilerden tasarımın 5dklık bi iş gibi algılanmasından şikayetçiyim nerde bu devlettt
şafaktan bende şikayetçiyim, gitsin gözümün önündenmüşteriler konusunda haklısın canım ya
beni yine uykum geldi, iki gündür bu saatlere uykum geliyor niye ki
bende sabah kalkamıyorumbize bişey oldu iyi saatte olsunlar
bende 2 gündür sabahları çok zor uyanıyorum, sonra açılıyorum ama akşam üstü yine uyku halievet ya bize bişeyler oldu :44:
ben yine sevdiceğimle buluşacağım diye heyecanlanıp süslendiğim günler gibi olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?