- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.021
ben işyerindeyken, akşamüstü "eve gidince ne yemek yapsam, patates kaldı mı acaba evde, dur ben bi kocişimi arayayım da canı ne yemek istiyormuş bi sorayım" telaşına düştüğüm günleri istiyorum
kurabiyeyee başlıoruzz kızlarr herkes tadına baksın die iki tepsi yapıcazz, diğer askerler de yesinler, sevinsnlerrr
isterissss isterisss
Buket ellerinize saglik, cok dusuncelisin ayrica
saoll cnmm, hepsi evlerndn uzaktaa ordaa kısıtlı halde yaşıolar yaa farklı tat olsunn diee düşündkk cnmm nişanlıma da arkadaşları getirioduuu yiyolardıı seviniodum farklıı bişey yiyo dieee :) sen napıosn günün nasılll geçti tatlm
Cok iyi dusunmussun tatlim.. ben bütün gun kendimi calisan memnuniyeti anketiyle oyaladimbir an once bitirip gorusme yapabilirdim ama canim istemedi hic simdide evdeyim..kendime bi elma tabagi hazirladim oturdum mutfak masamda onu yiyorum bi taraftan buraya bakiniyorum iste:103:
afiyett olsnnn cnmm :) bak bugn de bitiooo şafak bir gün daha atıcakkk akşam ettikk genee
heyyyy kızlar
ben bu akşam çok duygusalım
dertlenecek şarkılar dinlemek istiyorum
Ben eve geldigimden beri efkarli sarkilar dinliyorum kuzum
ben şimdilik ana haberi bitirdim ve diğer haber kanallarına geçtim tvde. o da bi nevi efkarlı şarkı gibi. o kadar kötü haber var ki.offf halimize şükredelim
Sukredelim tabi tatlim:26:
Ama yine de hic bisey suan ikimizin kurdugu bu evde tek basima masada oturmus agliyor oldugum gercegini degistirmiyor
yah keşke olumsuz bişey yazmasaydım yaa kıyamam
ağlama ama kötü bişey yok ortada, canım allah korusun başlarına bişey gelmesin de, bi süre ayrı kalıcaz, buna dayanıcaz mecburuz. arada bir gidip görme imkanımız var bunu unutma. sağlıkları yerinde olsun moralleri iyi olsun . biz idare edicez burda. bak plakalara düşücezz çok az kaldıı az kaldııııııııııııı
Tatlim senin yazdiklarindan dolayi degil, biliyorsun arada geliyor biz asker yarenlerinebugün sira bana geldiler heralde biliyorum, dönüşü olan bi yere gitti sonucta ama hepimiz an geliyor herseyi bilmemize ragmen tikaniyoruz inisli cikisli ruh halimiz.. isin kötüsü insan ne zaman dibe vuracagini bilemiyor
Tatlim senin yazdiklarindan dolayi degil, biliyorsun arada geliyor biz asker yarenlerinebugün sira bana geldiler heralde biliyorum, dönüşü olan bi yere gitti sonucta ama hepimiz an geliyor herseyi bilmemize ragmen tikaniyoruz inisli cikisli ruh halimiz.. isin kötüsü insan ne zaman dibe vuracagini bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?