- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.101
hmm ama yazmıyorsun başka topiclerde bizi aldatıyosun gördümm
yok kuzum almadım ben mutfak kap kacak işlerini bitirdim
burayı da boş bırakmıyorum tatlım, biri gelirse yorum yazıyorum
iyi bakalım öyle olsun.canım senin beyaz eşyaların hangi marka?
kızlar beyaz eşya bence şans işi :44: iyi diye alırsınız ama çok sıkıntılar yaşayabilirsiniz .. benim gözlemlediğim kadarıyla genellikle kızlar annesinin kullandığı markayı alıyor
ben arçelik aldım kuzumşuana kadar bi sıkıntı yaşamadım
Anladım valla benimde bosch siemens ve samsung a takılıyo hep gözlerim
canım mesela bosch çok iyi bi markadır, bi arkadaşım bosch aldı bütün eşyalarını, diğerlerine sıkıntı yaşamamasına rağmen buz dolabından kullanmaya başladığı günden beri sıkıntı yaşıyor:26: buzlukta kötü bi koku oluşuyor ne yaptıysa sorunu çözemedi :26:
her markanın çok iyi ürettiği bi ürünü olduğunu düşünüyorum ben .. bütün beyaz eşyalar aynı olmak zorunda mı ki, araştırılsa hangisi hangisinde başarılıysa ayrı ayrı alınsa ne olurrenk uyumunu sağladıktan sonra sıkıntı yok bence, mesela benim fırınım ve mikrodalgam silverline; buz dolabım, bulaşık makinem ve çamaşır makinem arçelik ocağım bilinmeyen bi marka, ev sahibinin :44:
canım mesela bosch çok iyi bi markadır, bi arkadaşım bosch aldı bütün eşyalarını, diğerlerine sıkıntı yaşamamasına rağmen buz dolabından kullanmaya başladığı günden beri sıkıntı yaşıyor:26: buzlukta kötü bi koku oluşuyor ne yaptıysa sorunu çözemedi :26:
her markanın çok iyi ürettiği bi ürünü olduğunu düşünüyorum ben .. bütün beyaz eşyalar aynı olmak zorunda mı ki, araştırılsa hangisi hangisinde başarılıysa ayrı ayrı alınsa ne olurrenk uyumunu sağladıktan sonra sıkıntı yok bence, mesela benim fırınım ve mikrodalgam silverline; buz dolabım, bulaşık makinem ve çamaşır makinem arçelik ocağım bilinmeyen bi marka, ev sahibinin :44:
aynen ya şans işi biz bi kurutma makinası almıştık küçük sivrisinek gibi bişey 8 senedir kullanıyorum onun üstüne kuzenlerimin markalı aldığı kaçar tane yandı sesi aynı viiizzzzzz diye çıkıyo ama işimi görüyo hahahabu da onun gibi.bulaşık makinesini en fazla 3 program alacağım zaten
katılıyorum, mesela uyduruk bi şey alıyosun şansına bi ömür kullanıyosun, marka diye alıyosun kötü çıkıyo hiç belli olmuyo:) silverline ı duymamıştım canım, gerçi daha önce alıcı gözle bakmadığımdan da olabilirmemnun musun?
bence de yeterli canım 3 programben birde çamaşır makinesini beyaz aldım .. neden sırf diğerleriyle takım olsun diye gri alıp renk farkı ödeyeyim ki dedim nasılsa o banyoda duruyor
memnunum canım, bi araştır istersen .. özellikle ocak ve fırında çok iyi olduğunu duymuştuk biz
bence de yeterli canım 3 programben birde çamaşır makinesini beyaz aldım .. neden sırf diğerleriyle takım olsun diye gri alıp renk farkı ödeyeyim ki dedim nasılsa o banyoda duruyor
memnunum canım, bi araştır istersen .. özellikle ocak ve fırında çok iyi olduğunu duymuştuk biz
Ben beyaz almayı düşünüyorum hepsini renkli almam için yada gri kendi evime geçip oturup kafa patlatıp çizimlerle dekorasyon yapmam ona göre renkleri almam lazım.Şimdi Beyaz alacağımm ya ona karar verdim tabi değiştirmezsem fikrimi
hayırlı olsun cnm, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
fiyatı da daha uygundur herhalde silverline' ın
Şimdi sevdiceğim yok ona rağmen eşya bakmak böle heyecanlar yaşamak çok güzel o olsaydı kim bilir daha ne güzel günler yaşayacaktık şimdi
haklısın kuzum tasarımcının gözü farklı görüyor tabi
canım o geldiğinde de bakmaya devam edeceksinizbenim eşim yanımdaydı ama hep satın alma kısmına yanımdaydı kuzum, bende sizler gibi internetten baktım aylarca, düğüne yakın gittik onunla aldık, mobilya için biraz gezdik biz sadece birlikte sıkıldığı için ben gelinliği de yengemle annemle falan baktım, en son onunla gidip beğendik aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?