- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.141
Nagihancım ben bir harita yaptım burda askeri olan arkadaşları da hangi şehirdelerse o şehrin içine yazdım mesela bnm askerim kocaelinde
şeyma-tolga diye kocaelinin içine yazdım herkese mail atacağım ve bu gün ilkayı bugün ilknuru bugün şeymayı boyuyoruz diye plakalara düşünce onu boyayacağız
gülü gülü git yavyumm:79: allaha emanet olllkızlarrrr benim vakit geldii, bir saat snr çıkıorum evdennn akşam uçağımmm :) hepiniziii çokk öpüorumm ordan vakit buldkçaaa gelcm yanınızaaa, yazcm anlatcm sizeee
gülü gülü git yavyumm:79: allaha emanet olll
saolll cnmmm benimm, özliycmmm sizleriii kızzzakşamları gelcmmm ordan bilgisayar bulup
kızlarrrr benim vakit geldii, bir saat snr çıkıorum evdennn akşam uçağımmm :) hepiniziii çokk öpüorumm ordan vakit buldkçaaa gelcm yanınızaaa, yazcm anlatcm sizeee
bizde seni özlüycez canımm nerde kalcaksın
cnmmm dayımda kalcmm, kuzenm varr orda da kalcammm
valla senin yerine sevindirik oldumaskerimi görecek gibi hissettim
Canıımmmmm doğum günün kutlu olsunnnBugun hayatimin en buruk dogum gununu yasadim kizlar...sevgilimi cok ozledim benama soz verdi bi daha hic bir dogum gunumuz yanliz gecmeyecek diye...rabbim hayirla kavustursun ins onlari bizlere...bugun icim cok buruk cok yanliz hissediyorum kendimi ona da bi sey belli edemiyorum cabuk gelsnler ne olur cok ozledim
Canım mide rahatsızlığı olan benim.Şeymanın ağrısı varmış da onun için dedim ben apranax iç diye.Ben paşa paşa gavisconumu içip oturuyorum
Mide rahatsızı olup apranax içen vardı birde yanlış okumadıysam.Sakınnnkronik gastrit ve reflü hastasıyım doktorumun yasakladığı ilk iki ilaç apranax ve aspirin olmuştu.
kızlarrrr benim vakit geldii, bir saat snr çıkıorum evdennn akşam uçağımmm :) hepiniziii çokk öpüorumm ordan vakit buldkçaaa gelcm yanınızaaa, yazcm anlatcm sizeee
aminn ,inşallah kuzum bende düğün fotolarımı koyarım sizde söz nişan falanCanıımmmmm doğum günün kutlu olsunnnBende yazın tek başıma kutlamış olcam doğum günümü çok buruk geçicek biliyorum ama napalım Gelmesinin planlarını yapıyoruz.Yiyelim içelim gezelim tozalım diye.Hem daha önümüzde upuuuzuuuunn yıllar var.Daha birlikte çok kutlanır doğum günleri Yter ki kalpler bir olsun
Benimde doğum günüm 30 temmuzda yani daha yanımda olamayacak onun doğum günü de 20 ağustosta
Canım mide rahatsızlığı olan benim.Şeymanın ağrısı varmış da onun için dedim ben apranax iç diye.Ben paşa paşa gavisconumu içip oturuyorum
Ama bugün benim şey sancım vardıOnun için apranax içtim yaaa:26: Bana doktor bişey demedi şu ilacı içme etme diye:18: Ay ben çok korkarım böyle şeylerden:18: Bişey olmaz dimi:26:
bnmde mide rahatsızlığım var canım gastrit ve reflü hastasıyımcanım birşey olmaz aniden ama zararlı majezik birebir bence şey ağrısına
Şeymaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ayy çok tatlısınıızzz ya maşallah sizeee.Allahım bana da nasip etsin şöyle nişan fotoğraflarımı koymayı inşallaahhhhhh en yakın zamanda
İnşallahhh bebeğimm ya bende çok istiyorummmmseymaaaa çok tatlısınızçok yakışmışsınız gerçektennnnn inşallah düğün fotoğraflarınızı da görürüz :123:
canım geçmiş olsun önceliklee...Kızlar askerin aradı hani firar eden bide rastgele ates acan gerizeklılar vardı ya
Onların yani bölüğün cezası belli olmus
Carsı izinleri her hafa deil 15 günde bir olcakmıs (((
Bu arada cok fena grip oldum klima carptı ((
Kızlar askerin aradı hani firar eden bide rastgele ates acan gerizeklılar vardı ya
Onların yani bölüğün cezası belli olmus
Carsı izinleri her hafa deil 15 günde bir olcakmıs (((
Bu arada cok fena grip oldum klima carptı ((
Resimlerde de görüldüğü üzere kocaman burnum varbende güzel olmak istiyorum yaa bakıyorum etrafta fıstık gibi kızlar var ben neden öle hisseddemiyorum kendimi bu güvensizlikten bıktım
tatlım ya benimde burnum kemiklidir, o yüzden hiç yan profil fotoğrafı vermemseninde bazı pozlarında burnun belli olmuyor sende öyle çektir kuzum
ayrıca fıstık gibisin boylusun ne güzel, ben gibi bıdık değilsin
Aman tatlım boy kavakta da var.valla benm burnum belli olmayacak gibi değilsevdiceğim bile arada şaka yapıyor pinokyom benim die:26: ne niyetle söylüyo bilmiyorum belki de gözünü rahatsız ediyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?