- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.121
SANIRIMkeşke kendi evim olsaydı şimdi herşeyi ona göre alırım bi seferlik
Evet ve kendi kesen kendi hesabın olduğu için çok daha rahat olur insanın kafasıöyle oluyor tatlım, bende mobilyalarımı herşeyimi uygun fiyata ve idarelik aldım, kendi evimiz olunca hepsini değiştirebilme hakkım olsun istedimo zaman daha uyumlu, daha araştırmalı, ve daha kaliteli eşyalar alacağım sakin sakin alışveriş yapacağım aceleye getirmeden
Evet ve kendi kesen kendi hesabın olduğu için çok daha rahat olur insanın kafası
aaayy evet tatlım Allah hepimize kısa zamanda istediğimiz gibi evler nasip etsin
çok acıktım ben bugün, çıksam mı ki yemeğe
aaayy evet tatlım Allah hepimize kısa zamanda istediğimiz gibi evler nasip etsin
çok acıktım ben bugün, çıksam mı ki yemeğe
ohhh yedim geldim
fotoğraflarımızı ekledimmmbakabilirsiniz canlarım artıkın
Biraz önce tanımadığım bir numaradan mesaj geldi ''seni ilk gördüğüm andan itibaren aklımdan çıkmıyorsun,anla artık beni''diye
Hiç sevmem böyle şeyleri, ''ilk ve son mesaj olsun bu,hadsizliğin gereği yok yazdım''
''yanlış yazmışım galiba,kusura bakmayın terbiye eksiğiniz var galiba umarım düzelir yazmış''
Ben de ''hayır ahlak tamlığım var sizin bilmediğiniz''yazdımçok sinirlendim
bunun üzerine bir sürü mesaj geldi kusuruma bakmayın yok hata benim,özür dilerim falan diye hiç cevap yazmadım,yazmayacağım da
benim anlamadığım özel bir mesaj bu yanlış gönderilme olasılığı çok düşük,bir de hem yanlış gönderdin hem de niye laf sokuyorsun anlamadımanlamadım başka bir şey var bunda.
Askerime anlatsam mı?hiçbir şey saklamam ama şu an orada ya karar veremedim:44:
Kalimero senin adın ne canım sölemişsindir belki ama ben bilmiyorum bir de sende plakalara düşünce harita boyamak istermisin harita tasarımı yaptım ben
hoşgeldin canım,
benim anladığım rastgele bi mesaj atmış, eğer hafif bi kıza denk gelirse ne ala diye. bildiğin sapık bence
güzel cevap yazmışsın ama. boşver anlatmaya gerek yok, hem önemli bişey olmadığı için hem de durduk yere canını sıkma bence. yani saklamak olarak görme, GEREK yok ondan.
Hoşbuldum canım,nasılsın?
düşürmek için mesaj atacağı aklıma gelmemiştiolabilir tabi.
Nişanlım yanımdayken de mesaj gelir,önceden de yazıldığı ortaya çıkarsa niye anlatmadın der sorun yaşarız diye düşündüm ben de:44:bir de bugüne kadar gerekli,gereksiz hayatımın her noktasını bildiği için tuhaf geliyor anlatmamak ama durumunu da düşünmem lazım tabi:26:
Hoşbuldum canım,nasılsın?
düşürmek için mesaj atacağı aklıma gelmemiştiolabilir tabi.
Nişanlım yanımdayken de mesaj gelir,önceden de yazıldığı ortaya çıkarsa niye anlatmadın der sorun yaşarız diye düşündüm ben de:44:bir de bugüne kadar gerekli,gereksiz hayatımın her noktasını bildiği için tuhaf geliyor anlatmamak ama durumunu da düşünmem lazım tabi:26:
Teşekkür ederim yavrummben baktım canım maşallah çok güzel çok yakışmışsınız mutluluklarrrr
canım boşverrr bir daha rahatsız eder altından başka şey çıkarsa anlatırsın şimdilik gerek yok...Biraz önce tanımadığım bir numaradan mesaj geldi ''seni ilk gördüğüm andan itibaren aklımdan çıkmıyorsun,anla artık beni''diye
Hiç sevmem böyle şeyleri, ''ilk ve son mesaj olsun bu,hadsizliğin gereği yok yazdım''
''yanlış yazmışım galiba,kusura bakmayın terbiye eksiğiniz var galiba umarım düzelir yazmış''
Ben de ''hayır ahlak tamlığım var sizin bilmediğiniz''yazdımçok sinirlendim
bunun üzerine bir sürü mesaj geldi kusuruma bakmayın yok hata benim,özür dilerim falan diye hiç cevap yazmadım,yazmayacağım da
benim anlamadığım özel bir mesaj bu yanlış gönderilme olasılığı çok düşük,bir de hem yanlış gönderdin hem de niye laf sokuyorsun anlamadımanlamadım başka bir şey var bunda.
Askerime anlatsam mı?hiçbir şey saklamam ama şu an orada ya karar veremedim:44:
Nagihancım ben bir harita yaptım burda askeri olan arkadaşları da hangi şehirdelerse o şehrin içine yazdım mesela bnm askerim kocaelindeÇok naziksin teşekkür ederim. merak ettim nasıl bişey?
ismim NAGİHAN..
ben 155 kutucuk ile MEHMET yazdım onları boyuyorum ama seninkisinide merak ettim şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?