351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

SANIRIM keşke kendi evim olsaydı şimdi herşeyi ona göre alırım bi seferlik

öyle oluyor tatlım, bende mobilyalarımı herşeyimi uygun fiyata ve idarelik aldım, kendi evimiz olunca hepsini değiştirebilme hakkım olsun istedim o zaman daha uyumlu, daha araştırmalı, ve daha kaliteli eşyalar alacağım sakin sakin alışveriş yapacağım aceleye getirmeden

Evet ve kendi kesen kendi hesabın olduğu için çok daha rahat olur insanın kafası

Kuzular naber dün plates yapıp biraz soru çözüp geliyordum değil miders çalışmaya bir daldım saat 3'e kadar çalışmışım sonra biraz uyuyayım dedi,gece pek uyuyamamıştım bir uyandım saat 6apar topar giyinip kursa gittim

İlkaycım,çalışırken ben de ahh bir evde olsam diyordum çok evcimen olmama rağmen biraz sıkılmaya başladım:44:ama benim ki sınav stresi kaynaklı sanıyorum.Rüyamda da birisi beni boğmaya çalışıyordu korkarak uyandım.

Buketttne zaman yolculuk ?sevdiceğinle bol bol hasret gider,iyi yolculuklar tatlım.

Şeymaa...çok yakışmışsınız birbirinize:123:rabbim bir ömür mutluluk versin inşallah

Mide rahatsızı olup apranax içen vardı birde yanlış okumadıysam.Sakınnn kronik gastrit ve reflü hastasıyım doktorumun yasakladığı ilk iki ilaç apranax ve aspirin olmuştu.

Akşam topik boş kalmış galiba,kaçırdıklarım var mı arada bilmiyorum:44:

Biraz önce tanımadığım bir numaradan mesaj geldi ''seni ilk gördüğüm andan itibaren aklımdan çıkmıyorsun,anla artık beni''diye

Hiç sevmem böyle şeyleri, ''ilk ve son mesaj olsun bu,hadsizliğin gereği yok yazdım''

''yanlış yazmışım galiba,kusura bakmayın terbiye eksiğiniz var galiba umarım düzelir yazmış''

Ben de ''hayır ahlak tamlığım var sizin bilmediğiniz''yazdımçok sinirlendim

bunun üzerine bir sürü mesaj geldi kusuruma bakmayın yok hata benim,özür dilerim falan diye hiç cevap yazmadım,yazmayacağım da

benim anlamadığım özel bir mesaj bu yanlış gönderilme olasılığı çok düşük,bir de hem yanlış gönderdin hem de niye laf sokuyorsun anlamadımanlamadım başka bir şey var bunda.

Askerime anlatsam mı?hiçbir şey saklamam ama şu an orada ya karar veremedim:44:

hoşgeldin canım,
benim anladığım rastgele bi mesaj atmış, eğer hafif bi kıza denk gelirse ne ala diye. bildiğin sapık bence
güzel cevap yazmışsın ama. boşver anlatmaya gerek yok, hem önemli bişey olmadığı için hem de durduk yere canını sıkma bence. yani saklamak olarak görme, GEREK yok ondan.

Kalimero senin adın ne canım sölemişsindir belki ama ben bilmiyorum bir de sende plakalara düşünce harita boyamak istermisin harita tasarımı yaptım ben

Çok naziksin teşekkür ederim. merak ettim nasıl bişey?
ismim NAGİHAN..

ben 155 kutucuk ile MEHMET yazdım onları boyuyorum ama seninkisinide merak ettim şimdi..

Hoşbuldum canım,nasılsın?

düşürmek için mesaj atacağı aklıma gelmemiştiolabilir tabi.

Nişanlım yanımdayken de mesaj gelir,önceden de yazıldığı ortaya çıkarsa niye anlatmadın der sorun yaşarız diye düşündüm ben de:44:bir de bugüne kadar gerekli,gereksiz hayatımın her noktasını bildiği için tuhaf geliyor anlatmamak ama durumunu da düşünmem lazım tabi:26:

merhaba,

bencede söyleyip canını sıkma.. ordan müdahale edemeyeceği için boşu boşuna canını sıkma askerinin.. ileride geriye dönük bişey çıkarsa önemeseyip sana bile söylelememiştim dersin.. sorun olmaz..

iyiym canım benim yuvarlanıyoruz işte senden naber?
aynı şey bana da oluyodu niye söylemedin falan der. ben de her şeyi anlatırım ama böyle şeyler istisna, için rahat olabilir, çünkü senin sorunun değil, senin yaptığın bi şey yok ortada, önemli bi olay da yok. onun askerde yapabileceği bişey de yok şu an. ben böyle düşünüyorum. mesela tuvalete gittiğimizi söylüyo muyuz veya tüylerim çıktı ağda yapacam diyo muyuz yani bunun gibi geliyo böyle şeyler. bişeyi gizlemek saklamak vardır bilerek art niyetle. bir de önemsemediğin için boşvermek vardır. kısaca ben vicdanımın rahat etmeyeceği şeyleri söylerim diğerlerini gerek görmem. gerisine sen karar ver:))

ben baktım canım maşallah çok güzel çok yakışmışsınız mutluluklarrrr
Teşekkür ederim yavrumm

canım boşverrr bir daha rahatsız eder altından başka şey çıkarsa anlatırsın şimdilik gerek yok...

Çok naziksin teşekkür ederim. merak ettim nasıl bişey?
ismim NAGİHAN..

ben 155 kutucuk ile MEHMET yazdım onları boyuyorum ama seninkisinide merak ettim şimdi..
Nagihancım ben bir harita yaptım burda askeri olan arkadaşları da hangi şehirdelerse o şehrin içine yazdım mesela bnm askerim kocaelinde
şeyma-tolga diye kocaelinin içine yazdım herkese mail atacağım ve bu gün ilkayı bugün ilknuru bugün şeymayı boyuyoruz diye plakalara düşünce onu boyayacağız

Nagihancım ben bir harita yaptım burda askeri olan arkadaşları da hangi şehirdelerse o şehrin içine yazdım mesela bnm askerim kocaelinde
şeyma-tolga diye kocaelinin içine yazdım herkese mail atacağım ve bu gün ilkayı bugün ilknuru bugün şeymayı boyuyoruz diye plakalara düşünce onu boyayacağız[/QUOTE]

hımm güzelmiş.. tamam mail adreslerimizi görebiliyomusun? ben çok detaylı kullanmayı bilmiyorum açıkçası..
HATAY da NAGİHAN-MEHMET güzelmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…