351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

şaka kuzumm evet aşık biliyorum annem dediki ilk tanıştığı gün sana bakısından aşık olduğu çok belli dedi
bende ona aşığım ayyyh

Onu benden almasinlar, bize bulasmasinlar, ben ona resmen asigimmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
:26:
Saol seymacım .. Salak işler işte mantık aranmaz diolar ya hakkaten öle onların ne sucu var ((( bu arada cepten giriom daha fotolarına bakamadım :)

Cok uzun konusamadık canım atışa gidiceklerdi bugun
Sanırım her hafta böle olcakmıs ((( simdiden canı cok sıkkındı ne adaletsiz iş ya

Esim daha hic aramadi, araziye cikacaklardi bugun napti acaba:26: 16 gun boyunca beni zor gunler bekliyor anlasilan

SIZI COK ÖZLEDIMMM...

nabersiniz kizlar. iyimisiniz. askerleriniz iyidir insallah. cok yogunum bu ara okul yüzünden. sizi unutdum sanmayin.

Resimlerde de görüldüğü üzere kocaman burnum var bende güzel olmak istiyorum yaa bakıyorum etrafta fıstık gibi kızlar var ben neden öle hisseddemiyorum kendimi bu güvensizlikten bıktım

senin gülüşün eğlenceli oluşun yeter bence kuzummm

Esim daha hic aramadi, araziye cikacaklardi bugun napti acaba:26: 16 gun boyunca beni zor gunler bekliyor anlasilan

üzülme canım:26: Bak 16 gün sonra çift hanelere düşüyo olucaz amaa öyle düşünnn O gelince zaman daha da azalcak
Dün de sevgilim anlattı onların bölükte mi artık bilmiyorum da askerin biri cephanelikte intihara kalkışmış Zor durdurmuşlar.Sevgilisi mi ne terketmiş durumu çok kötüymüş dehşete düştüm.

SIZI COK ÖZLEDIMMM...

nabersiniz kizlar. iyimisiniz. askerleriniz iyidir insallah. cok yogunum bu ara okul yüzünden. sizi unutdum sanmayin.
iyiyiz canım sen nasılsınn İşte kavruluyoruz kendi yağımızda biz burda sen neler yaptın

canım bugün arazinin ilk günüydü fırsat bulamamıştır.Ortamı iyice öğrenir bugün,yarın da arar rahatlıkla.Üzme kendini

nişanlımda yarın gidiyor

Evde yalniz kalma ben arazideyken annenlere git bazende arkadaslarini cagir dedi aklim sende kalmasin dedi annemlerdeyim simdi ama ben evimde kalmak istiyorum 16 gun göçebe gibi yasayacagim

Evde yalniz kalma ben arazideyken annenlere git bazende arkadaslarini cagir dedi aklim sende kalmasin dedi annemlerdeyim simdi ama ben evimde kalmak istiyorum 16 gun göçebe gibi yasayacagim

Canım eşinin içinin rahat olması için bu 16 güne katlanılacak malesef.Çok zordur eminim ama 100'lere düşmeye az kaldı.Araziden sonra şafak daha azalmış olacak ve evinde olacaksın

iyiyiz canım sen nasılsınn İşte kavruluyoruz kendi yağımızda biz burda sen neler yaptın

iyim canim bende. askerimden haber almaiyorum dogru dürüst. tunceliye gecti ama yine bi ktmde cok pis diyor. ama egtim birsey yok öyle sivil takiliyorlarmis. ondan haber alamayinca iyi olabilecegim kadar iyim.

Allahtan yogunum okuldada aklim dagiliyor....

Canım eşinin içinin rahat olması için bu 16 güne katlanılacak malesef.Çok zordur eminim ama 100'lere düşmeye az kaldı.Araziden sonra şafak daha azalmış olacak ve evinde olacaksın

Evet tek tesellim döndüğünde 2 basamaga düşecek :26: uffff... bu arazi surecini de atlattik mi sanki daha kolay olacak hersey..

canim benim allah yardimcin olsun.... bak kocan ne güzel demis kafani dagitmaya ugras. günler geciyor. yavas yavas. böyle bitcek. sabret canim

Sagolasin tatlim.. evimin düzeni huzuru onunla bir gitti

Insallah biraz daha zaman gecince daha sik arar canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…