- 16 Nisan 2013
- 4.491
- 1.037
- 198
- 34
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.161
tatlım rahatsız olsa sana bu kadar aşık olurmuydusen kendine bu kadar odaklanma, yada olumlu yönde odaklan
aşık olduğunu nerden biliyorsun tatlım belki sadece iyi bi ev hanımı olacagım diye evleniyordur
O da bi etkendir tatlim ama asik olmaz mi aaa sende
şaka kuzumm evet aşık biliyorum annem dediki ilk tanıştığı gün sana bakısından aşık olduğu çok belli dedi
bende ona aşığım ayyyh
aminn ,inşallah kuzum bende düğün fotolarımı koyarım sizde söz nişan falanbi an önce kavuşalım inşallahhhh
İnşallahhh bebeğimm ya bende çok istiyorummmmahhh bi gelseydi sevdiceklerimizzzz
canım geçmiş olsun önceliklee...neden herkesin iznini kesiyorlar ya ne saçma askeriye işte sizinkilerin ne sucu var yaaa nefret ediyorum böle şeylerden
askerlik bitinceye kadar mı böyle olacakmışgerçekten askeriyede mantık aramayacaksın asıl askerler bunalmasın, başımıza daha da iş çıkartmasın diye çarşı iznini kısıtlamamaları gerekiyor .. onlar çarşıya çıkmalı ki moralleri düzelmeli, kışlaya döndüklerinde arıza çıkartmayacaklar
Cok uzun konusamadık canım atışa gidiceklerdi bugun
Sanırım her hafta böle olcakmıs ((( simdiden canı cok sıkkındı ne adaletsiz iş ya
Resimlerde de görüldüğü üzere kocaman burnum varbende güzel olmak istiyorum yaa bakıyorum etrafta fıstık gibi kızlar var ben neden öle hisseddemiyorum kendimi bu güvensizlikten bıktım
Esim daha hic aramadi, araziye cikacaklardi bugun napti acaba:26: 16 gun boyunca beni zor gunler bekliyor anlasilan
iyiyiz canım sen nasılsınnSIZI COK ÖZLEDIMMM...
nabersiniz kizlar. iyimisiniz. askerleriniz iyidir insallah. cok yogunum bu ara okul yüzünden. sizi unutdum sanmayin.
Kocam aramadi, aramayacak bu aksam demek ki
canım bugün arazinin ilk günüydü fırsat bulamamıştır.Ortamı iyice öğrenir bugün,yarın da arar rahatlıkla.Üzme kendini
nişanlımda yarın gidiyor
Evde yalniz kalma ben arazideyken annenlere git bazende arkadaslarini cagir dedi aklim sende kalmasin dediannemlerdeyim simdi ama ben evimde kalmak istiyorum 16 gun göçebe gibi yasayacagim
iyiyiz canım sen nasılsınnİşte kavruluyoruz kendi yağımızda biz burda sen neler yaptın
Kocam aramadi, aramayacak bu aksam demek ki
Canım eşinin içinin rahat olması için bu 16 güne katlanılacak malesef.Çok zordur eminim ama 100'lere düşmeye az kaldı.Araziden sonra şafak daha azalmış olacak ve evinde olacaksın
Evet tek tesellim döndüğünde 2 basamaga düşecek :26: uffff... bu arazi surecini de atlattik mi sanki daha kolay olacak hersey..
canim benim allah yardimcin olsun.... bak kocan ne güzel demis kafani dagitmaya ugras. günler geciyor. yavas yavas. böyle bitcek. sabret canim
iyim canim bende. askerimden haber almaiyorum dogru dürüst. tunceliye gecti ama yine bi ktmde cok pis diyor. ama egtim birsey yok öyle sivil takiliyorlarmis. ondan haber alamayinca iyi olabilecegim kadar iyim.
Allahtan yogunum okuldada aklim dagiliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?