- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.181
Canım eşinin içinin rahat olması için bu 16 güne katlanılacak malesef.Çok zordur eminim ama 100'lere düşmeye az kaldı.Araziden sonra şafak daha azalmış olacak ve evinde olacaksın
Usta brliğine geçtiğinden beri günde 1 kez arıyo o da en fazla 1dk konuşuyoruz
Mesajımı okumaya üşendin sanırım:26:
canim benim. biz okadar bile konusamiyoruz günlerce haber alamiyorum ondan.... cok zor bu ya. cok
Canım usta birliğinde çok yoğunlarnişanlımda da cep telefonu var ama tek değişen şey her an benden haber alıyor olması oldu o açıdan iyi oldu sadece
Hayır tatlım okudum tabi.Cevap yazmayı unuttum sadece:44: çok yoğunum bu arada sınavdan dolayı,hatırlattığın iyi oldu kusuruma bakma
Yok canımsen kusura bakma asıl çok yoğunsan boşver uğraşma ders çalış
Neden bu kadar az konusuyorsunuz tatlim:44: geri aramali bi ankesor yok mu orda:26: esim sormustu iki tane ankesor varmis oralardan ariyor beni mesgule atiyorum sonra ariyorum.. musait mi olmuyor yoksa kartimii bitiyor canim:26:
İkîsi de aslında canım. hem komutan rahat vermiyormuş fazla hem de boş ankesör bulamıyo çok az sayıda telefon varmış. Sadece bi tanesi geri aramalı. İnşallah içerî telefon sokabilirler. Ne yiyo ne yapıyo ediyo doğru düzgn bi fikrim yok. Umarım geçici bî sönrmdir bu konuşamama:18: seninki ârazide ne yapıyomuş canm konuşabildnz mi iyî miymş
Hamideciğim senin askerin de jandarmaydı değil mi.. Ama usta birliğindr daha rahat olurlar ve rahat rahat konuşuruz sanıyordum herkes öyle söylemişti kızlarrr .ne bilim yaa o kadar zaman geçti hala alışamadım bu duruma.Hepimize allah yardım etsin
Nişanlımda aramadı bu akşamsadece öğlen 2 dk konuştuk,akşama ararım demişti ama telefonu da kapalı
çok sıkıntılı bu akşam,hiç geçmiyoriçim daralıyor
aynen öyle.... gecsin daha artikAglama gecesi
Bir nasihat gibi bu sancili hasret....miyadini doldurup biter bir gun.....karanlik aydinliga kavusur elbet....siz o gun bayrami kutlamayi gorun...
Bende ceceliden bunu dinliyorum, bu bitiyor "dunyanin bütün sabahlari", o bitiyor "eksik" ... ama kocam gelmiyor.. kac sarkilar geciyor o gelmiyoryatagim bombos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?