- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #6.221
kızlar günaydınn
geceden beri çok karamsarsınız.Yapmayın böyleben de sevgilimle konuştum.haziranın başıyla 15i arası araziye çıkılcakmış.benimki çıkıcak mı meçhulmüş ama santralde ya:26: bide dün tartıştık yoktan yere..zaten bebek gibi sürekli anlayış ve sevgi ilgi bekleyen sevgilim daha da fazla olmaya başladı bu konuda isteği başa çıkamıyorum bazen...beni hiç takdir etmiyo.ama herşeyimi eleştiryo.dün rahatsızdım okula bile gidemedim sabahtan akşama yataktaydım.akşam bi turlamak için dışarı çıktım ev arkadaşımla ooooo ne laflar yedim ne laflar bide neymiş canım sıkıldı diye telefonda onla öyle konuştum diye yanlış konuşmuşum.benim zaten belliymiş dışaarı çıkıcağım Ne alakası var ya.Belli değildi bi anda gerçekleşti hem ben kötü bişey yapmadım sana telefon açıp haber de verdim biz çıkıyoruz diye dedim.yok bi güzel kavga etik.Çok bunalıyorum ben zaten.Kafamda milyon tane şey var aklımı nereye taksam belli değil hastalık hastası oldum bir defa da takdir görmedim Çok yıpraanıyorum böyle olunca.
Aynen ne yapsam bilemedim..tabi ki mutlu olamazsan verimlide olamazsın tatlım :26: patronlar zaten hep talep eder, ihtiyaçların giderilmesi söz konusu olunca "biraz daha zamanı var, sabret" derzaten hayatımızın zor bi sürecindeyiz, birde iş yerinde insanlarla problemimiz oluyor
güçlü olmaya çalışmaktan çok yoruldum .. biraz suratım asık olsa, "psikolog hanım sende böyle olursan, sorunlarımızı nasıl çözeceksin" deniyor .. kocam yok yanımda yaaa, askere gitti farkında mısınız heyyy!insanım sonuçta üzülemem sanki ben, moralim bozulamaz mı, çaresiz kalamaz mıyım
edemiyor bazen tatlım insan, ben bakmazsan mutfak kısmına herkes itekleme ile bulaşık yıkıyorgünaydın kızlar
siz böyle deyince benim de canım sıkıldı:26:
ama en azından haftasonu geliyor diye seviniyorum, idare edicez patronu müdürü vesaire.
heyy heeey sesimi duyan yok muuuu kızlar nereye kayboldunuz :26::44:
Aynen ne yapsam bilemedim..ben burda çalışmak istemiyorum artık
edemiyor bazen tatlım insan, ben bakmazsan mutfak kısmına herkes itekleme ile bulaşık yıkıyorben insanların hizmetçisi değilimki burda alsın bi eleman banane sonra kalkmış ofis düzeninden bahsediyor zaten küçücük yerdeyiz.
bizde bütün personel 5 dakika önce resmen çocuk gibi azar yedik, noluyoruz ya2 ay oldu buraya başlayalı bin pişman oldum :26:
2 haftadır canımı çok sıkıyorlarbırakıp gidesim var da kocam yok nereye gidiyorum, evimize kim bakacak ne kötü bir gün geçiriyorum
Bende öyleyim kuzum off içim sıkılıyor valla bunca yük altında eziliyor gibiyim...
ilkayla sen sıkmayın canınızı düzelir inşallah.. patronlarda cumanın verdiği strestir ve p.tesi düzelir inşallah.
hakkınızda hayırlısı olsun kızlar.
işe adapte olamıyorum bugün
seni biraz sıkıyor sanki tatlım ama bence tamamen onunda özgürlüğünün olmamasından kaynaklanıyor :44: ama böyle yapması hem seni huzursuz ediyor hem kendisini, farkında değil malesef :26:
Bişey geldi mi üst üste gelirmiş zaten canım.Bugün yaşanması gerekiyomuş bu işyeri sıkıntını.Derin derin nefes al sakin olmaya çalış:26:
İlkaycım normalde de böyleydi zaten beni çok sıkıyodu yani.Bunu bi şekilde aşmıştık.En azından konuşunca aşmaya çalışıyoduk.Çok bunaldım ben.Zaten onsuzluk yeteri kadar bunaltırken beni biraz kafa dağıtmam da suç oluyo hiçbir şey göremiyorum.Askerden döndüğümde herşey farklı olucak diyo bana.Çok değişicem diyo.Ama değişse belli olur zaten.Benim çok arkadaşlarım vardı sevgilileri kıskançtı.Soruyorum beni hiç sıkmadı sevgilim,hiç kavga etmedik diyolar.Hatta sıkılırsın zaten çık biraz hava al diye o beni teşvik ediyodu diyolarBen bunalmaktan ölücem artık.Bu konuda çok bitirme noktasına geldik biz ilişkiyi.3 senemizi geçirdik böyle.Beraber olunca bi sıkıntı yok ama ayrı yerlerde olduğumuzda başlıyo kıskançlığı beni sıkması.Askerden dönünce konuşulcak bunlar hep
Belkide
Bişey geldi mi üst üste gelirmiş zaten canım.Bugün yaşanması gerekiyomuş bu işyeri sıkıntını.Derin derin nefes al sakin olmaya çalış:26:
İlkaycım normalde de böyleydi zaten beni çok sıkıyodu yani.Bunu bi şekilde aşmıştık.En azından konuşunca aşmaya çalışıyoduk.Çok bunaldım ben.Zaten onsuzluk yeteri kadar bunaltırken beni biraz kafa dağıtmam da suç oluyo hiçbir şey göremiyorum.Askerden döndüğümde herşey farklı olucak diyo bana.Çok değişicem diyo.Ama değişse belli olur zaten.Benim çok arkadaşlarım vardı sevgilileri kıskançtı.Soruyorum beni hiç sıkmadı sevgilim,hiç kavga etmedik diyolar.Hatta sıkılırsın zaten çık biraz hava al diye o beni teşvik ediyodu diyolarBen bunalmaktan ölücem artık.Bu konuda çok bitirme noktasına geldik biz ilişkiyi.3 senemizi geçirdik böyle.Beraber olunca bi sıkıntı yok ama ayrı yerlerde olduğumuzda başlıyo kıskançlığı beni sıkması.Askerden dönünce konuşulcak bunlar hep
Belkide
Şafak kaç millettt-:))
Of ne kadar sıkıcı bigün patlamak üzereyimmm
Ya patlıyorum iş yerinde ya resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?