351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

sözlüyüm ama nişanlıyım diyorum nedense :)
8 yıldır flört ediyoruz ve gelince artık nişan düğün peş peşe olcak nasipse..

Son düzenleme:
Kizlar herkes de sorun var bugün :-( Off ben de cok sıkılıyorum,artik kpss kitabi görmek istemiyorum çok bunaldim, duvarlar üzerime geliyor sanki bugün. Aksam üzeri kuzenime gitmeyi düşünüyorum belki iyi gelir bilmiyorum :-( cok bunaldim cok...
Acrofobi, askerin geldiğinde konusarak asarsiniz tatlım. Simdiden kötü düşünme lutfen.

bi moral bozukluğu var nedense hepimizde, insan bazen tükeniyor, güçten düşüyor
bir iki gün derse ara ver canım iyi gelecektir ara vermek
robot değiliz kiiiii biz de

bi moral bozukluğu var nedense hepimizde, insan bazen tükeniyor, güçten düşüyor
bir iki gün derse ara ver canım iyi gelecektir ara vermek
robot değiliz kiiiii biz de

Canim malesef öyle bir iki günlük aralar veremiyorum.Verdigim aralar sadece saatte bir 15'er dakikalik molalar.Cunku vicdan azabi cekiyorum, biraz fazla oyalansam su kadar saatte su kadar soru cozerdim diye kiyaslamaya giriyorum.Off nadasa biraktim kendimi resmen.Tek aktivitem günlük platesim oldu o kadar :-( 6 twmmuza kadar da böyle devam edecek galiba.

ben kendimi düşündüm de hiç yapamayacağım işler.. en azından bi yarım gün çık dolaş o bile bişeydir merak etme yarım günden bişey olmaz ben kefilim

göz kapaklarım düşüyor resmen, al işte uykumda geldi, enerjimi geri istiyorum ben ya noluyor :26:
kızlar birimizin topiğimizi canlandırması lazım :26:

ben kendimi düşündüm de hiç yapamayacağım işler.. en azından bi yarım gün çık dolaş o bile bişeydir merak etme yarım günden bişey olmaz ben kefilim

Kuzum yarim gün demek 1000 soru demek yarin nikah var kıyafet almaya bile cikamadim, yarin sabah gidecegim.Neyse sinava kadar delirmeden böyle idare etmeye çalışacağım. Askerime 16 agustosta atanma mujdemi vermem lazim, onu bekliyor sevdicegim ;-)

maşallahh yaaa o nasıl bi azim
ben kpssye hazırlanırken toplamda 1000 soru çözmemişimdir inşallah canım yaa 16 ağustosta hayırlı haberini biz de bekliyoruzzzz .
nikah kıyafetini evden bişeyler ayarlamaya çalış istersen:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…